Răspuns la o întrebare

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cu siguranță mulți dintre cititori și dintre cei care aud prima dată despre fenomenul codurilor Bibliei se întreabă pe bună dreptate: sunt aceste coduri reale?

Care este răspunsul nostru la această întrebare? Da, codurile sunt reale.

Și acest lucru poate fi verificat de oricine dorește să cunoască adevărul despre codurile Bibliei. Indiferent de câte controverse există pe această temă, și indiferent ce ar afirma scepticii sau cei care resping existența și veridicitatea acestor codului, oricine poate verifica adevărul.

Cititorule, nu-ți cere nimeni să te increzi într-o părere sau alta, ci ești invitat să verifici singur cum stau lucrurile, dacă chiar dorești să cunoști adevărul.

Folosește textul „koren” al Torei. Îl poți găsi pe internet. Poți verifica singur în text codurile care au un interval de citire de până la câteva zeci de litere. Totul este să vrei să verifici singur adevărul.

Codurile ELS există, iar existența lor este prea evidentă pentru a fi negată. Totuși unii continuă să le nege existența, alegând astfel să fie de-a dreptul ridicoli.

Bătălia se dă la un alt nivel și anume dacă aceste coduri sunt rezultatul hazardului sau sunt plasate în text intenționat. Există sute de mii, poate chiar milioane de coduri. Nimeni nu a reușit să le numere! Din punct de vedere strict statistic, unele coduri pot fi considerate ca fiind rezultatul întâmplării, însă este imposibil să afirmi că toate codurile sunt rezultatul întâmplării.

În acest caz, concluzia este că nici o inteligență umană nu ar fi putut concepe un text inteligibil, ca cel biblic, care să conțină un sistem atât de complex de coduri ELS.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *