Înger rus – Otroc Veaceslav (II)

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

În acest articol voi continua cu partea a doua a documentarului „Înger rus – Otroc Veaceslav”, și voi prezenta informațiile principale pe care le-am extras din această mărturie.

În primul rând reținem afirmația care ne asigură că „în Biblie totul este corect și a ajuns până la noi corectă în totalitate”. Sunt întru totul de acord cu această afirmație. În acest sens am scris cartea „Codul Bibliei. Semnătura lui Dumnezeu”. Sfânta Scriptură a ajuns până la noi neschmbată, chiar dacă în lume sunt mai multe versiuni, totuși una dintre ele este autentică și integrală. Este drept că se dorește schimbarea textului Bibliei de către sataniști, însă această acțiune nu va distruge sub nicio formă textul autentic al Sfintei Scripturi.

Se va publica și răspândi un text fals, dar ci va dori să cunoscă adevărul, va avea acces la el.

Otroc Veaceslav spunea că „o viață întreagă nu este deajuns pentru a citi Biblia, cu atât mai mult să o studiezi”. Așa este. Cu cât citești mai des textul Sf. Scripturi cu atât pătrunzi mai adânc înțelesurile textului.

Întreaga cunoaștere pământească în principiu este greșită. La această concluzie am ajuns și eu după 40 de ani de cercetare. Știința a fost contrafăcută, iar multe din descoperirile care ar putea revoluționa lumea și ar putea ajuta pe toți, sunt ținute la secret, pentru ca Elita ocultă să poată exploata în continuare omenirea. Istorie este rescrisă mereu la câteva sute de ani, așa că ceea ce a fost în vechime, cu mii de ani, este falsificat și ascuns.

Spunea că oamenii nu trebuie să țină în casă cărți, literatură SF și televizor, calculator și alte echipamente tehnice, pentru că în ele locuiesc duhurile rele. În această literatură și în special în cranii sălășluiesc duhurile rele. Iar când în casă există literatură duhovnicească, Biblia, viețile sfinților, când în casă miroase a tămâie, când ard luminări, când se citesc rugăciuni, aceste duhuri nu rezistă la toate acestea, nu le place. Încep să se agite și pleacă din casă, pleacă de la astfel de oameni.

Este bine să reținem aceste remarci.

A explicat că pe lună sunt foarte mulți demoni. Oamenii îi consideră extratereștri, iar pe lună sunt foarte mulți și ei pot arăta tot ce doresc. Chiar și pe soare pot arăta tot felul de scamatorii. „Niciodată să nu te mai uiți la lună, toate sunt de la demoni.”

Nu este singurul care face asemenea afirmații. Sunt mulți cercetători care au confirmat și întărit aceste afirmații cu multe detali. Despre acest subiect am scris în cartea „Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox”.

Otroc Veaceslav sfătuia pe oameni să se spovedească și să se împărtășească cât mai des. Și să se roage cât mai mult acasă. Același lucru sfătuiește și părintele Elipidie Vaianakis. Părintele Elpidie spune că spovedania și Sf. Euharistie are puterea de a distruge toată lucrarea satanică care se introduce în corpul uman fără știrea oamenilor, prin contaminarea aerului, a apei, a alimentelor și a medicamentelor. Dar să fim atenți și să evităm ca să ne otrăvim cu bună știință prin așa-zisele „vaccinuri”.

Să evităm și să refuză primirea identității digitale. Sistemul acesta de identitate digitală este satanic în întregime și de inspirație satanică.

În concluzie, din acest episod putem reține următoarele lucruri:

– spovedania șși împărtășania sunt arme puternice împotriva lucrării demonice,
Biblia este autentică și integrală ajunsă până în zilele noastre
– știința este falsificată,
– istoria este falsificată,
– literatura SF, televizorul, telefonul și calculatorul facilitează acțiunile duhurlor rele,
– unde există Biblia, literatură duhovnicească, unde se tămâiază, ard lumânări și se citesc rugăciuni, duhurile rele nu rezistă și fug,
– extratereștri sunt demoni, iar
– pe Lună există mulți demoni.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, codul Bibliei, inger rus și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Înger rus – Otroc Veaceslav (II)

 1. cristina spune:

  „În primul rând reținem afirmația care ne asigură că „în Biblie totul este corect și a ajuns până la noi corectă în totalitate”. Sunt întru totul de acord cu această afirmație.” Da, asa este.

 2. cristina spune:

  Mai sunt parti ale filmului ?

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Da. De toate sunt opt, dar nu știu câte se mai pot găsi online. Le-am căutat în urmă cu câteva zile și nu le-am mai găsit pe toate.
   Pentru cele care încă mai sunt pe youtube voi da link-ul.

 3. cristina spune:

  Multumesc mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *