Care este miza războiului din Ucraina?

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Întâi de toate trebuie precizat că acest război este declanșat de SUA și întreținut de organizația terorită NATO. NATO nu vrea pace, afirmă unii europarlamentari curajoși, ci dimpotrivă război și multă suferință.

Europarlamentarul Mikke Wallace:

„NATO nu este o alianță de apărare. Este o mașină de război. Întrebați-i pe oamenii din Afganistan, Irak sau Libia. Adevăratul obiectiv al NATO este apărarea declinului hegemoniei SUA și a unui sistem mondial unipolar. Pentru asta există NATO. Războiul din Ucraina NATO îl iubește. Un sondaj al Consiliului European pentru Relații Externe a arătat că marea majoritate a cetățenilor europeni doresc mai degrabă pace decât promovarea unui război care pedepsește Rusia. Dar NATO nu vrea niciodată pace.”

De ce scriu acest articol? Pentru că m-a provocat declarația satanică a congresman-ului american, de origine evreiască, Jamie Raskin, care a afirmat cu câteva săptămâni în urmă următoarele:

Rusia este o țară ortodoxă cu valori sociale tradiționale și din acest motiv trebuie distrusă. Nu contează cât ne costă.”

Prezentatorul Tucker Carlson precizează foar bine în comentariul său:

„Acesta nu este un război convențional. Acesta este jihad. Jamie Raskin a spus-o, dar mulți de la Washinton sunt de acord cu el.”

Așadar, avem de a face cu un război religios dusă de sataniștii care conduc SUA și aliații săi împotriva creștinismului, și în special împotriva ortodoxiei.

John Mearsheimer, profesor la Universitatea din Chicago, ne explică:

„Permiteți-mi să trec acum la adevărata cauză a crizei și a războiului Ucrainei: încorporarea Ucrainei în NATO. Strategia a fost pusă în aplicare la Summitul anual NATO, de la București, din aprilie 2008, cânt Alianța (NATO) a anunțat că Ucraina și Georgia „voi deveni membrii”. Acesta este citat: „voi deveni membrii”. William Burns, care în prezent este șeful CIA, era în 2008, ambasador la Moscova, adică pe vremea Summitului de la București! A scris un raport (de la Moscova) către Secretarul de Stat Condoleezza Rice, în care descria felul în care era percepută în Rusia, ideea aderării Ucrainei la NATO. Vă rog să urmăriți cu atenție ceea ce a spus Burns, apoi vă arăt ce a declarat Angela Merkel, de curând.
Mai întâi ce a spus Burns, ambasador SUA la Moscova, în raportul trimis către CondoleezzaRice. Citez: „Aderarea Ucrainei la NATO este pentru elita Rusiei, nu doar pentru Putin, cea mai îndrăzneață depășire a liniilor roșii.”
Burns nu a fost singurul factor de decizie politică care a spus că aducerea Ucrainei în NATO este periculoasă. Chiar la Summitul de la București, atât Cancelarul german, Angela Merkel, cât și Președintele Franței, Nikolas Sarkozy, s-au opus să se facă pași către aderarea Ucrainei în NATO. Pentru că se temeau că vor înfuria Rusia.”

Să fie singulară această opinie care relatează faptele? Nicidecum. SUA și NATO sfidează pe toți aliații și își urmărește propriile interese, fără să le pese câți oameni mor.

George Fridman la o întrunire a Consiliului de la Cicago pentru afaceri internationale, a afirmat clar politica ticăloasă dusă de SUA și NATO. Ascultați cu atenție.

Așadar, politica SUA este aceea de a ține departe Germania de Rusia.

Ascultați acum și punctul de vedere al Rusiei. Așa este corect, să ascultăm ambele părți.

Fostul secretar de stat în Ministerul Apărării din Germania în timpul guvernului lui Helmut Hoch, spune deschis:

„SUA distruge dreptul internațional peste tot unde este posibil, de la început până la sfârșit, în toate colțurile lumii. Iar aceasta este situația cu care trebuie să ne confruntăm. Ceea ce se întâmplă acum este o crimă căreia îi vom cădea victimă cu toții.”

Ce gândesc strategii americani despre ucrainieni, ascultă în declarația de mai jos.

„Nu ne pasă, Statelor Unite și NATO. Nu ne pasă câți ucrainieni mor, civili, femei, copii, soldați. Nu ne pasă! A devenit un meci grozav de fotbal. Știi că avem echipa noastră. Avem echipa noastră, vrem să obținem cel mai mare scor și să-l ridicăm și știi că nu ne interesează câți ditre jucătorii noștri sunt răniți pe terenul de joc, atâta timp cât noi câștigăm! Livrăm cantități fantastice de arme și este scris că asta a cauzat acțiunile bursiere Raytheon, care crează rachete și la nord de Grumman care crează avioane și așa mai departe și rachete. Toate aceste industrii de apărare au devenit extrem de umflate cu taxe. Nu cred că în cele din urmă va schimba rezultatul. Cred că Rusia va câștiga. Ucrainienii se află într-o poziție strategică foarte incomodă.”

Suntem într-un război religios, dus de NATO împotriva Ortodoxiei. Acum, mai mult ca oricând avem nevoie de mai multă rugăciune! Să ne întoarcem la Dumnezeu cu toată credința și să ne pocăim.

Să lepădăm duplicitatea și lașitatea de a mărturisi adevărul și de a spune răului rău. Să demascăm trădarea și crimele celor care au pus mâna pe conducerea țării! Țara nu este a lor! Nu a fost niciodată a lor!

Nu mai acceptați umilința!
Trăiți cu demnitate ca oameni liberi, nu ca sclavi!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Care este miza războiului din Ucraina?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *