VIDEO: Adevărul despre Anthony Fauci

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Astăzi mi-am propus să vă aduc în atenție un documentar despre dr. Anthony Fauci, realizat după cartea cu același nume: The Real Anthony Fauci scrisă de Robert F. Kennedy Jr.

Documentarul poate fi găsit pe rumble.com. Este un documentar ce merită vizionat și apoi distribuit rudelor, prietenilor și celor care doresc să cunoască adevărul.

https://rumble.com/v1s1l54-adevaratul-anthony-fauci-documentar-romana.html

Veți afla detalii de la falsificarea datelor privind eficacitatea medicamentului împotriva SIDA, AZT în anii ’80, a cărui toxicitate a ucis mulți oameni, până la rolul său central în una dintre cele mai mari fraude farmaceutice din istorie – Covid-19.

Cine este Anthony Fauci și cât de departe ajung tentaculele sale de corupție și minciună? Aflați în prima parte a acestui documentar, bazat pe cartea cu același nume a lui Robert F. Kennedy Jr.

Filmul, produs de Jeff Hays, expune influența lui Fauci asupra politicii guvernamentale, a industriei farmaceutice și a cercetării medicale. Mass-media mainstream finanțată de Big Pharma a convins milioane de americani că Dr. Anthony Fauci este un erou, dar nu este deloc așa. Pe baza datelor ar putea fi numit, fără nici o exagerare, „doctorul moarte”. Fauci este un criminal ce se face vinovat de genocid și crime împotriva umanității.

În calitate de director al Institutului Național pentru Alergii și Boli Infecțioase (NIAID), Dr. Anthony Fauci distribuie 6,1 miliarde de dolari sub formă de fonduri anuale furnizate de contribuabilii americani pentru cercetarea științifică, ceea ce îi permite să dicteze subiectul, conținutul și rezultatul cercetării științifice în domeniul sănătății din întreaga lume. Fauci se folosește de puterea financiară de care dispune pentru a exercita o influență extraordinară asupra spitalelor, universităților, revistelor de specialitate și asupra a mii de medici și oameni de știință influenți – ale căror cariere și instituții are puterea de a le ruina, a le avansa sau recompensa.

„Adevăratul Anthony Fauci” dezvăluie modul în care „Doctorul Americii” și-a lansat cariera în timpul primei crize a SIDA, asociindu-se cu companiile farmaceutice pentru a sabota tratamente terapeutice sigure și eficiente împotriva SIDA. Fauci a orchestrat studii frauduloase, iar apoi a făcut presiuni asupra autorităților de reglementare ale SUA, Food and Drug Administration (FDA), pentru a aproba un tratament chimioterapeutic mortal despre care avea motive întemeiate să știe că este inutil împotriva SIDA. Fauci a încălcat în mod repetat legile federale pentru a permite partenerilor săi din domeniul farmaceutic să folosească copii săraci de culoare ca șoareci de laborator în experimente mortale cu produse chimioterapice toxice pentru SIDA și cancer.

Pe parcursul a mai mult de un an de cercetări minuțioase și meticuloase, Robert F. Kennedy Jr. a scos la iveală o poveste șocantă, care anulează versiunea mediatică despre Dr. Fauci.

Regia : Kala Mandrake
Producator: Jeff Hays Films
Lansare SUA: 18 octombrie 2022
Traducere în română: Ionel Trandafir – 6 noiembrie 2022

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *