Lămuriri pentru Bănescu și ignoranții de la ReporterIS

Aș dori să aduc câteva lămuriri pentru redactorii ReporterIS, care ignoră deontologia jurnalistică și preferă să dezinformeze cititorii cu tot felul de știri senzaționale.

Autorul articolului îmi reproșa că vorbesc ore în șir „despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției”, de parcă acest lucru nu ar fi adevărat.

Hai să vedem ce spun specialiștii și cei implicați în acest domeniu.

Pfizer anunță actualizarea vaccinului Covid-19, include acum CIP MICROSOFT pentru „simptome reduse”!

Sursa acestor informații este thestonkmarket.com
Pfizer Announces COVID-19 Vaccine Upgrade, Now Includes Microsoft Chip For Reduced Symptoms

CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a declarat:

„Aceasta este o mare revoluție în medicină, prin adăugarea puternicului cip Pluton Microsoft, va face mai ușor ca niciodată urmărirea datelor primitorilor de vaccinuri. ”

Așadar, afirmația aparține Pfizer și CEO-ul Microsoft, Satya Nadella. Până acum am auzit mulți ignoranți refuză orice evidență sau dovadă.

Există o înregistrare din 2005, care aparține Departamentului Apărării SUA, în care se poate vedea cum se propunea încă de pe vremea aceea realizarea unui vaccin care să altereze ADN-ul celor vaccinați, prin eliminarea genei VMAT2, responsabilă de sentimentele religioase. Dar pentru a putea vaccina oamenii ai nevoie de o „pandemie”, așa că au planificat și pandemia.

Cezar Moraru, urmărește cu atenție acest video. Și să nu-mi spui că este un fals. Deschide ochii și urechile bine și pune cap la cap toate aceste informații, dacă vrei să fii jurnalist. Aici este vorba de modificarea ADN-ului prin vaccinuri, cu un scop precis: deconectarea omului de divinitate.

În continuare vă invit să ascultați o înregistrare cu dr. Pierre Gilbert, despre „vaccinurile magnetice”. Ascultați cu atenție! Amintește despre vaccinarea populației în masă care va permite controlul oamenilor. Vaccinurile vor conține cristale lichide care se vor localiza în creier, care vor deveni microreceptoare ale câmpurilor electromagnetice către care se vor trimite unde de foarte, foarte mică frecvență.

„Prin aceste unde de mică frecvență oamenii vor fi incapabili să gândească, vor fi transformați în zombie. Nu mă gândesc la aceasta ca la o ipoteză. Aceasta deja s-a făcut. Gândiți-vă la Ruanda.”

Să vedem ce avem până acum!
2021: Pfizer și Microsoft recunosc că s-au înțeles să actualizeze vaccinurile și să le introducă un microcip, numit „Pluton”.
2010: Bill Gates declară că „dacă se face o treabă bună cu vaccinarea, serviciile medicale, serviciile de sănătate reproductivă, am putea cel mai probabil să reducem acest număr cu 10 – 15%.”
2005: Cineva (probabil Bill Gates) cere aprobare și finanțare pentru crearea unui vaccin ARNm care să inhibe gena VMAT2, cu scopul de a deconecta pe om de divinitate.
1995: Dr. Pierre Gilbert atrăgea atenția asupra faptului că în vaccinuri se vor introduce „cristale lichide” cu proprietăți magnetice ce von interacționa cu câmpurile electromagnetice exterioare. Scopul: controlarea oamenilor și transformarea lor în zombie.

Bogații lumii vor să fim mai puțini. Această știre a fost disponibilă până de curând pe youtube, însă de curând a fost ștearsă.

Același Bill Gates admite că vaccinurile ar putea schimba ADN-ul pentru totdeauna.

Mai jos aveți mărturia vaccinaților care au verificat că pe locul unde s-a făcut vaccinul se lipesc magneți. Nu cred că acești oameni fac o glumă proastă. Înclin să le dau dreptate. Urmăriți înregistrarea.

Dacă v-ați vaccinat, încercați și voi! Dar rețineți, acest efect este doar unul vizibil și la prima vedere nepericulos. Vom vedea că există mărturii ale cercetătorilor care au fotografiat și comparat sângele unui nevaccinat și a unui vaccinat.

Dacă ați urmărit cu atenție toate materialele video indicate, atunci ați aflat cum au fost fabricați și patentați virușii corona și cum a fost externalizată cercetarea din SUA în Wuhan. De asemenea, veți afla că așa-zisa pandemie a fost planificat cu mulți ani înainte. Una din dovezi este scenariul publicat de Fundația Rockefeller în mai 2010.

Rețineți cine finanțează Organizația Mondială a Sănătății, urmăriți cursul banilor și veți înțelege cine conduce. OMS este finanțat din donații private și de industria farmaceutică și biotech. Rețineți cine este Tedros Gebreyesus, directorul general al OMS, primul director care nu este medic. Înainte de a fi numit director general al OMS, a fost un membru de rang înalt în organizația „Frontul de Eliberare Popolară TiGrey”, un grup politic brutal și corupt, responsabil de crime împotriva umanității.

Au mai rămas multe de spun, dar le las pentru articolele care vor urma.

Bibliografie

[1] http://romanii-liberi.ro/2021/04/14/pfizer-anunta-actualizarea-vaccinului-covid-19-include-acum-cip-microsoft-pentru-simptome-reduse/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.