Codul original din Biblie II

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Omul credincios crede că Sf. Scriptură este cuvântul lui Dumnezeu revelat în scris. Din păcate, puțini mai sunt creștinii care mărturisesc că Biblia este inspirată literă cu literă.

Cu toate acestea, cercetările din ultimile decenii au confirmat credința conform căreia cuvântul este vibrație, energie, și că acesta are efect asupra întregii creații, a întregului Univers. Așadar, dacă cuvântul omului are putere de aschimba lumea, de a vindeca sau de a ucide, atunci cu cât mai mult cuvântul lui Dumnezeu, revelat în Sf. Scriptură.

Ori de câte ori auzim sau citim cuvântul Sf. Scripturi, Îl auzim pe Dumnezeu care se adresează întregului Univers. Și astfel Dumnezeu se adresează prin om creației Sale.

Cuvântul lui Dumnezeu își răsfrânge puterea transformatoare și sfințitoare asupra întregii creații. Cu fiecare lectură a textului Biblic ne sfințim noi și prin noi întreaga lume. Cuvântul lui Dumnezeu este cel care dă viață.

Masaru Emoto este un cercetător japonez care, prin cercetările sale, a făcut cunoscut lumii, într-o formă vizibilă, puterea transformatoare a cuvintelor, și a impactului pe

care cuvintele, muzica și câmpul electromagnetic îl au asupra apei și implicit asupra întregii materii vii.

„Cuvintele, zice Masaru Emoto, au propriilor frecvențe vibraționale unice și am văzut deja cum energia lor influențează universul. Cuvintele rostite de gura voastră au o putere propriecare influențează întreaga lume. Putem spune chiar că cuvintele care ne învață despre natură sunt cuvintele Creatorului.”

Cercetările lui Masaru Emoto au mers mai departe și în ele s-a expus monstrele de apă la cuvinte scrise. Având în minte rzultatul acestor experimente în care cuvintele scrise au efect asupra apei, ne putem închipui și efectul pe care cuvintele scrise, auzite sau văzute au efect asupra apei din corpul nostru. Efectul cel mai frumos exprimat în cristalele de apă îl dau cuvintele „iubire” și „recunoștință”, alături de „mulțumesc”, „înțelepciune” și „iertare”.

Mă gândesc acum la efectul pe care îl au cuvintele văzute, citite sau auzite conținute de Sf. Scriptură.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în codul Bibliei, Coduri, Design numeric, Studiu biblic și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Codul original din Biblie II

  1. Constantin spune:

    Despre Masaru Emoto , am mai citit .Am retinut insa ca daca se canta apei muzica rock , aceasta cristalizeaza haotic !! , desi unii preoti afirma chiar si in conferinte ca muzica rock este … de ascultat ! ( sa ne amintim de colectiv !)

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Dau mai multa credibilitate un Masaru Emoto. I-am citit cartile traduse in romaneste de doua ori. Are dreptate cand spune ca muzica rock distruge structura cristalina a apei si are efect negativ asupra materiei vii. Preotii care afirma ca muzica rock este „de ascultat” nu stiu ce spun. Sunt pe dinafara subiectului. Muzica rock este satanica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *