Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (VII)

Despre transumanism (II)

Aminteam într-un articol precedent afirmațiile profesorului Dan Cautiș legate de transumanism[5], și intențiile transumaniștilor de a modifica rasa umană. Rabinul Michael Broyde a afirmat recent că legea evreiască ar susține realizarea de oamenii animalizați, astfel încât tehnologia să producă super-oameni.[1] La prima vedere pare doar explimarea unor dorințe, însă dintr-un articol publicat pe siteul aparatorul.md, și preluat de pe siteul nature.com, aflăm că guvernul japonez aprobă unul din cele mai controversate studii științifice: crearea (și nașterea) ființelor hibride om-animal.

„După zece ani de planuri, Hiro Nakauchi, un biolog specialist în celule stem, a primit în sfârșit aprobarea guvernului japonez pentru a desfășura unul dintre cele mai controversate studii științifice: crearea (și nașterea) ființelor hibride om-animal. Multe țări de pe mapamond au restricționat, au retras fondurile sau au interzis de-a binelea aceste practici controversate din punct de vedere etic. Însă acum, Japonia a dat undă verde în mod oficial în ceea ce privește această cutie a Pandorei.”

După cum putem vedea încet încet cercetările de acest gen, deși foarte controversate, încep să fie acceptate și oficial. Asta nu înseamnă că în laboratoare secrete cercetările s-au oprit. Ele se desfășoară de zeci de ani fără știrea publicului larg.

„În prima jumătate a anului 2019, guvernul japonez a afirmat că este legal să transplantezi embrioni hibrizi la animale surogat și să permiți ca animalele-gazdă să le dea naștere.”

Ceea ce afirma mai departe Dan Cautiș, în interviul său, am aflat dintr-un reportaj difuzat ieri (25.08.2019) pe DigiTV, cu titlul „O nouă rasă de oameni, creată printr-un procedeu controversat. Expert: Prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja”. Este o știre ce poate fi luată drept SF și care nu interesează pe omul de rând, însă realitatea este cu totul alta. Titlul îmi amintește de o profeție găsită undeva într-o carte. Nu-mi mai amintesc acum care, însă acolo se spunea că în vremurile de pe urmă „moartea e va lua de la oameni. Oamenii vor dori să moară și nu vor putea”. Această afirmație mi-a rămas întipărită în minte, și m-am gândit mereu ce pot însemna aceste cuvinte? Ce vor ele să ne transmită? Ce interpretare pot da acestor cuvinte?

În contextul de astăzi și a informațiilor adunate în timp, aș putea crede că oamenii, în căutarea „nemuririi”, și în atitudinea lor de sfidare a Creatorului, vor modifica ADN-ul uman pentru a schimba limita de viață fixată de Dumnezeu. Omul va dori să devină „nemuritor”, dar nu va înțelege că această nemurire înseamnă prelungirea suferinței în trup. Pentru nebunia unora, lumea întreagă va ajunge să sufere mai mult toate nenorocirile ce se vor abate asupra lumii.

Aflăm din acest reportaj că „o noua rasă umană este în dezvoltare, un mix perfect între biologie și lumea digitală. Adepţii biotehnologiei se plasează la graniţa dintre vis și realitate, pentru că încearcă să updateze creierul, trupul şi natura umană în modalităţi ce sfidează limitele imaginaţiei”.

Știrea a fost preluată de publicatia „Banatul azi” și evz.ro.

Tot din acest reportaj mai aflăm că fostul angajat NASA, Josiah Zayner, se injectează cu ADN, folosindu-se de tehnologia de editare genetică CRISPR sau despre indivizi care şi-au implantat un cip în braţ.

Biohackerii „sunt cei care experimentează pe propriile lor trupuri, în afara spaţiului tradiţional al laboratoarelor şi al instituţiilor de cercetare, în speranţa că-şi vor maximiza performanţa fizică şi cognitivă. Aceştia formează o ramură a transumanismului, mişcare ce militează ca umanitatea să se folosească de tehnologie pentru evoluţia speciei. Unii dintre biohackeri au doctorate în ştiinţă, alţii sunt doar amatori. Iar metodele prin care-şi modifică biologia sunt la fel de diverse ca şi ei”.

Biohackerii vor să-şi extindă viaţa într-o manieră radicală. Refuză să-şi accepte limitările fizice – sunt convinşi că le pot înfrânge folosindu-se de o varietate de soluţii high şi low tech. Şi nu doresc să aştepte rezultatele unor testări medicale interminabile, vor să-şi transforme viaţa chiar acum. Unii dintre biohackeri cred cu tărie că vor descoperi tinereţea veşnică cu ajutorul tehnologiei. Gerontologul Aubrey de Grey susţine că prima persoană care va trăi 1.000 de ani s-a născut deja.

Nu este deloc ușor și la îndemâna oricui să pună informațiile din diverse domenii și arii de cercetare la un loc, să le analizeze și să extragă direcțiile de viitor în care se îndreaptă lumea. Citind aceste știri, gândul mi se duce la cercetările întreprinse de Keshe Fundation Spaceship Institute. Se tot vorbește de schimbări la nivel planetar pe toate planurile, social, economic, politic, religios, despre o nouă ordine mondială, însă în același timp au loc schimbări și la nivel spiritual. Mă întreb câți dintre creștinii și teologii ortodocși sunt conștienți de aceste schimbări?

Am ascultat o parte din workshp-ul căutătorilor cunoașterii (KSW) nr. 284, din 11 iulie 2019 (38 minute). S-a vorbit despre suflet, Gans-uri și alte multe lucruri care îmi amintesc de kabbala răspândită de Dr. Rev. Michael Laitman, de gnosticism și alchimie.

Există o serie de oameni care vorbesc despre schimbarea în bine a umanității, ei cred într-o nouă eră a păcii și prosperității. Ei cred în existența ET pașnici, i-au contact cu aceste civilizații ET, și declară în același timp existența unor grupări ascunse, subterane, malefice, care urmăresc distrugerea lumii, și interzic accesul la noile tehnologie, pentru a-și putea păstra puterea de dominare și control asupra lumii. Aceleași persoane se declară împotriva religiilor.
Altă serie de oameni, membri ai organizațiilor secrete și oculte, practică ritualuri păgâne și de magia a numerelor și simbolurilor, și se ocupă cu invocarea zeilor antici. Și aceștia își doresc desființarea religiilor și înlocuirea lor cu o religie unică, în care să fie adorați vechii zei.
Steven M. Greer este în comunicare cu ET și crede că ei sunt pașnici și ne vor binele, demască organizațiile oculte și condamnă religiile.[2]
Erich von Daniken crede și el în ET, nu vorbește despre organizațiile oculte care vor controlul lumii, însă atacă și el religiile.[3]
Mehran Tavakoli Keshe, promotorul tehnologiei Keshe, explic[ cum se pot face călătorii interplanetare, dar și el atacă religiile.[4]

Deși au multe opinii divergente, totuși toți promovează o nouă spiritualitate și sfârșitul religiilor. Cred că în principal este vizat creștinismul, dacă urmărim evenimentele ce se petrec la nivel mondial. Iar pe de altă parte vedem că păgânismul este reînviat. Privind lumea din punct de vedere creștin, schimbarea ce se petrece la nivel mondial nu poate fi contestată, ne îndreptăm spre spiritualitate în detrimentul religiilor oficiale, spre o spiritualitate de tip oriental, total diferită de spiritualitatea creștină. Observ peste tot promovarea unui gnosticism mascat de un limbaj științific, matematic și cuantică. Omului i se propune calea auto-mântuirii prin cunoaștere.

Bibliografie

[1] Cris Putnam & Thomas Horn, Exo Vaticana. Petrus Romanus. Project L.U.C.I.F.E.R. and the Vatican’s Astonishing for the Arrival of on Alien Savior, 2013.
[2] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[3] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[4] Pentru detalii vezi la https://keshefoundation.org/ și la http://kesheromania.ro/
[5] Pentru detalii a se vedea la https://whatistranshumanism.org/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.