Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox (VII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Am gândit acest articol ca unul recapitulativ. Așadar, să recapitulăm pe scurt cele expuse până acum în articolele precedente.

Pornind de la textul din cartea Facerea 6, 2 și completând informațiile cu cele din cartea I Enoh am concluzionat că „fiii lui Dumnezeu” (copiii cerului, veghetorii cerești) sunt ființe cerești extraterestre ce au coborât pe pământ și și-au luat soții dintre fiicele oamenilor. Numărul celor ce au săvârșit această nelegiuire și unire nefirescă au fost în număr de 200.

Ca urmare a acestei uniri, prin modificarea ADN-ului uman s-au născut uriași ale căror suflete au devenit duhuri rele pe pământ.

Acele ființe cerești extraterestee au descoperit oamenilor tainele pe care le cunoșteau și i-au învățat pe oameni magia, vrăjitoria, alchimia, ghicitoria, astrologia, metalurgia, zodiacul, interpretarea semnelor cerești, confecționarea armelor și a bijuteriilor, loviturile de moarte, prepararea otrăvurilor și multe alte răutăți pe care oamenii au început să le folosească unii împotriva altora.

Toate aceste cunoștințe au fost folosite și transmise în cadrul religiilor păgâne. Demonii sunt aceia care i-au învățat pe oameni să-și facă idoli și să aducă jertfe demonilor.

Așadar, originea religiilor păgâne este de inspirație demonică și nu o simplă născocire a minții omenești.

Odată cu apariția și răspândirea creștinismului, încet încet aceste cunoștințe de origine demonică au coborât în subteranele istoriei și au devenit în acest fel oculte. Ele au fost duse mai departe de către sectele gnostice, apoi de organizațiile și societățile secrete de-a lungul timpului până în zilele noastre.

În prezent, omenirea este inițiată în aceste științe oculte prin toate ramurile științei și tehnicii. Sau mai bine zis, omenirea a ajuns victima ocultismului promovat prin intermediul științei și tehnicii. În realitate puțini sunt cei care sunt capabili să folosească rezultatul cercetărilor științifice și tehnice în scopuri oculte și malefice. Asta deoarece cercetarea a fost divizată și partiționată în așa fel încât nimeni dintre cei implicați să nu-și dea seama de scopul real al cercetărilor și felul cum vor fi folosite.

În final, observăm legătura dintre ființele cerești extraterestre, care și-au părăsit menirea pe care o aveau, ocultism și știița și tehnica din zilele noastre.

Acest lucru ar trebui să ne dea de gândit.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Istorie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox (VII)

 1. Constantin spune:

  Si totusi … Afirmati ca : „In realitate putini sunt cei care sunt capabili sa foloseasca rezultatul cercetarilor stiintifice si tehnice in scopuri oculte si malefice .” Putini si din ce in ce mai multi , iar scopurile vizeaza controlul total asupra celor multi . Cercetarile , mai ales din domeniul militar , sau in legatura cu acesta , au ajuns ca sa se cunoasca foarte bine cum este creata si „functioneaza ” fiinta umana , dar … stadiul urmator vizeaza controlul total asupra fiintei umane . Asadar ” semnul ” de pe frunte sau de pe mana , implanturile deci , ne controleaza si ne vor controla pe din ce in ce mai multi . In afara de aceasta , se urmareste desigur si ruperea legaturii intre fiinta umana si Dumnezeu . Legatura o reprezinta rugaciunea , dar vai cine oare se mai roaga azi ? Nu mai este la moda sa te mai rogi Lui Dumnezeu !!! . Tocmai de aceia ” Rugaciunea necurmata invinge toate „

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Ma bucur ca urmariti articolele pe care le scriu. Felicitari! Ati anticipat bine ce urmeaza sa prezint.
   Cand am spus „putini”, m-am referit la Elita care chiar stie care sunt scopurile finale ale tuturor cercetarilor. Restul sunt luati de valul umanitarismului si majoritatea cred ca fac bine sa sustina sistemul de control total. Insa putin realizeaza ca tot ceea ce fac va fi predat in final Antihristului, dupa instaurarea guvernului mondial.
   Voi vorbi si despre tehnicile MK. Dar mai intai va trebui si prezent cine sta in statele acestor tehnici.
   Va recomand cartea „Proiectul L.U.C.I.D” care prezinta intreg sistemul de control al umanitatii prin carduri biometrice si in final prin semnul Fiarei.
   Dar cati sunt pregatiti sa accepte ca suntem in pragul instaurarii Guvernului mondial?
   Singura noastra arma ramane rugaciunea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *