Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVII)

Tehnologia Keshe (II)

Am continuat documentarea despre tehnologia Keshe. Informațiile sunt impresionante.
Spuneam în articolul trecut că dimensiunea plasmatică este o altă denumire pentru dimensiunea spirituală. Și nu m-am înșelat. Încep să înțeleg că tot ceea ce Keshe predă „căutătorilor cunoașterii” are ca scop final cunoașterea legilor spirituale, care sunt legi universale, inclusiv pentru dimensiunea fizicalității. Scopul este acela de a-i învăța pe oameni calea către eliberarea spirituală.

Această nouă tehnologie are de a face cu planurile spirituale, numite plasmatice. Și spuneam că este foarte greu de „digerat” aceste informații fără a avea o minte deschisă.
Keshe susține că schimbă cursul istoriei și al umanității prin ceea ce predă.

„Am atins un punct spiritual, și într-un fel, tehnologiile pe care le vom publica în următoarele 6 luni, ne vor pregăti pentru stadiul final al zborului în spațiu, fără frică, utilizând interacțiunea câmpurilor Universului cu câmpul sistemului nostru MaGrav.”

Este vorba de o cunoaștere care să desprindă lumea de starea materială. El face ateliere de lucru pentru liderii lumii și guverne pentru ca acestea să înțeleagă ce va urma.

Dar ce va urma? Guvernele lumii vor un guvern mondial și control total al populației. Vor face ele față presiunii forțelor oculte care vor să-și păstreze monopolul asupra tehnologiilor, al bogățiilor și al cunoașterii? Keshe propune guvernelor energie în schimbul păcii mondiale, însă vedem cum guvernele vor război și haos. Ele luptă împotriva creștinismului și promovează valorile satanice al răului, imoralității, ale materialismului și ale distrugerii.

Keshe vorbește despre Iisus și întoarcerea Sa, chiar dacă pe mulți îi deranjează o asemenea declarație, așa cum îi deranjează și faptul că vorbește despre suflet. Sufletul, spune el, este conectat prin dimensiunea lui cu câmpurile Universului.

„Vreți să zburați, să comunicați și să călătorești în tot Universul? Atunci luați în considerare câmpurile Universului. Ele pot oferi călătorii instantanee, dacă intrați într-un câmp rapid. Realitate o reprezintă interacțiunea câmpurilor fără izolare. Trebuie să călătoriți, dar nu în dimensiunea fizică, însă trebuie să călătoriți cu câmpurile de forță, fără izolare, ca o pasăre liberă a Universului. Sufletul este esența învățăturii și ceea ce vom arăta în noua dimensiune. Așa puteți înțelege conversia câmpurilor Universului în materie și conversia câmpurilor Universului în plasma existenței. Dacă înțelegeți asta ca și suflet al omului în dimensiunea mișcării libere a câmpurilor Universului, toate acestea se finalizează cu sufletul Creatorului.”

Câți puteți înțelege ce vrea să spună prin aceste cuvinte? Mie mi se pare o explicație ce seamănă cu interpretarea spirituală a Universului, pe care o găsim și în kabbalah. Dar seamănă și cu evoluția spirituală prezentată de spiritualitatea creștină ortodoxă isihastă. Keshe vorbește de faptul că în această călătorie descoperim pe Creator.

„Cu asta (această viziune n.n.) veți avea multe conflicte. Acesta este modul în care schimbați haina fizică și asta va crea multe probleme acelora dintre voi care ați abuzat [de fizicalitate]. Ajungem la o singură concluzie. Cum scoatem sufletul din sistem pentru a avea de a face cu El [Creatorul] și apoi cum îl aducem înapoi la locul lui [în trup]. Ca să înțelegeți asta trebuie să înțelegeți totalitatea interacțiunilor câmpurilor Universului. Și atunci sufletul omului este liber și se poate manifeste el însuși în orice dimensiune.”

Explicația poate părea stranie pentru cititor neinițiat, dar să reținem că această explicație este făcută pentru cei ce gândesc lumea exclusiv materialist, sau dihotomic spirit-materie. Mie mi se pare că aici Keshe explică starea de extaz. El explică stările spirituale într-un limbaj nou științific, în aceeași manieră în care încearcă să o facă kabbalah. El se folosește de un limbaj științific pentru a conduce pe oameni de la fizicalitate (dimensiunea materială) la starea plasmatică (dimensiunea spiritului).

„Trebuie să înțelegeți că sufletul omului trebuie să fie acordat și în echilibru cu funcționarea Universului, înainte ca el să fie eliberat, înainte ca voi să puteți lua chiar și un sistem care să poată transporta și transmuta energiile câmpurilor libere ale Universului. Cunoașterea este cunoașterea Universului, este cunoașterea creării și despre cum totul se mișcă.”

Prin tot ceea ce predă despre această nouă tehnologie, Keshe explică cum se poate elibera sufletul de limitele fizice ale corpului. El vorbește despre creație, Creator, suflet, Univers folosind o terminologie a câmpurilor.

„Noi ne apropiem de punctul final al lecțiilor despre starea materială a înțelegerii omului, și odată ce intrăm în dimensiunea câmpurilor de forțe universale, jocul este diferit. Căpătăm o nouă înțelegere. Unii dintre voi în dimensiunea sufletului vostru vor interacționa cu dimensiunea energiilor libere ale Universului și foarte mulți veți deveni „sateliți” pentru a ilumina totalitatea sufletelor tuturor ființelor de pe această planetă.”

Descrierea pe care o face este despre evoluția spirituală a sufletului. Ne putem gândi aici la câmpul morfogenetic, sau la câmpul akashic, înțeles ca o imensă memorie a Universului, din care nimic nu se șterge. Din această perspectivă, evoluția fiecărui suflet ajută la evoluția întregului Univers. În Noul Testament nu se pomenește de câmp morfogenetic sau câmp akashic, însă Domnul nostru Iisus Hristos amintește un lucru peste care trecem de multe ori foarte ușor. Și anume că omul va da socoteală pentru fapte, cuvinte și gânduri. De ce? Pentru că toate lasă urme și rămân imprimate în memoria Universului.

Dacă avem mintea deschisă vom putea trece peste termenii folosiți și vom căuta să înțelegem ce exprimă acele noțiuni. A avea mintea deschisă înseamnă să nu arunci piesele care nu se potrivesc la rezolvarea unui puzzle, ci să le păstrezi lângă tine. Poate mai târziu le vei găsi locul potrivit.

„În funcționarea Universului contează intensitatea câmpurilor din starea materială. În câmpurile plasmatice, în dimensiunea câmpurilor, egalitatea este singurul joc. Noi o numim în dimensiunea vieții fizice a omului, dragoste. Dar omul nu a înțeles niciodată adevărata dragoste la nivelul sufletului omului. Noi nu dăm, noi devenim egali pentru a deveni mai apropiați. Apoi pentru a călători împreună, în dimensiunea creării vieții în Univers.”

Ce vrea să spună prin aceste cuvinte? Dragostea înseamnă a te sincroniza cu legile Universului care caută mereu echilibrul. Energia curge de unde este mai multă spre unde este mai puțină. Ea curge pur și simplu. Apoi știi că dăm doar din ceea ce avem.

Mai departe spune:

„Căutătorii cunoașterii caută să zboare. Eu vă învăț libertatea Universului, care este sufletul omului. De ce vreți să vă limitați singuri în corpul fizic al omului, în dimensiunea fizică a planetei, și apoi într-o altă închisoare, pe care voi o numiți OZN sau în altfel? De ce să nu faceți o călătorie și să vă alăturați mie într-o călătorie în tot Universul?”

Aceste cuvinte ne arată esența întregii tehnologii pe care Keshe o face publică tuturor.

Dar să nu credeți că tehnologia Keshe este o teologie, sau kabbalah, sau alchimie, așa cum ni le imaginăm noi la nivelul nostru de cunoaștere. Tehnologia Keshe folosește legile câmpurilor Universului și poate fi aplicată în toate aspectele vieții umane, în sănătate, agricultură, energie, transport, cunoaștere, decontaminare etc.

Voi reveni cu noi amănunte n acticolele ce urmează.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *