Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XVIII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

În ultimile două săptămâni am continuat documentarea și am studiat rapoartele întocmite de dr. Steven M. Greer și grupul CSETI pentru informarea președinților SUA, a secretarului general ONU și a altor lideri mondiali cu privire la existența formelor de viață ET și a manifestării lor pe Terra. Aceste rapoarte și informări sunt cuprinse în două volume, traduse și în limba română, cu titlul „Contact extraterestru. Dovezi și consecințe”. [1][2]

Dr. Steven M. Greer și grupul CSETI au adunat dovezi despre prezența ET pe Terra, și despre programelor secrete legate de dezvoltarea de noi tehnologii bazate pe tehnologia ET capturată, în vederea informării guvernelor lumii despre proiectul Starlight al CSETI de dezvăluire definitivă cu privire la detectarea formelor de viață inteligente ET (ETI).

Am continuat documentarea cu o carte, scrisă de Andre Baron, despre societățile secrete existente din antichitate până astăzi și care își au rădăcinile în cultele de misterii ale religiilor antice politeiste. [3] Lucrarea începe cu prezentarea societăților secrete inițiatice ale vrăjitorilor și magilor, apărute în Egiptul antic și în Orient, continuând cu cele din Asia Mică, Grecia și imperiul roman și încheind cu cele din Europa evului mediu și până la sfârșitul secolului XIX. După apariția creștinismului s-a încercat falsificarea învățăturilor creștine și reinterpretarea lor în vederea includerii acestora într-un curent sincretist cunoscut sub numele de gnosticism. [4] Această încercare a dus la apariția unui creștinism esoteric promovat de sectele gnostice, ocultiști, alchimiști și ale societăți secrete, și care există până astăzi. [5] Vechile culte de mistere isistice, eleusiene, ale lui Mithra, Bacchus și altele asemenea s-au coalizat împotriva creștinismului și luptă până astăzi, din umbră, pentru distrugerea creștinismului și restaurarea vechilor religii de mistere satanice, a prostituției sacre, magiei și a sacrificiilor umane pe altarul vechilor zei. [6][7] Această lucrare în ascuns împotriva creștinismului, este numită de Sf. Ap. Pavel „taina fărădelegii” (II Tes. 2, 7).

Pe această temă s-a scris mai mult decât îmi închipuiam. Adevărul este că informațiile există, însă le accesăm în funcție de nivelul la care suntem, sau de la nivelul la care ne conectăm, altfel rămânem în universul nostru îngust.

Întrebarea care se ridică permanent este: dacă extratereștri există, atunci de ce nu se recunoaște oficial existența lor? De ce se investesc miliarde de dolari în SETI pentru căutatea inteligenței ET când, de fapt, ei sunt printre noi? Care este rostul acestei manipulări? La prima vedere pare simplu, însă problema este complicată.
Dacă s-ar recunoaște existența extratereștrilor, imediat se vor ridica alte întrebări, din ce în ce mai incomode pentru liderii politici și șefii serviciilor de informații și ai armatei.

De când sunt în contact guvernele cu acești extratereștri? Care este natura colaborării cu ei? Cine controlează tehnologia ET? De unde vin ei și de câte feluri sunt?

Se pare că ET vin dintr-o altă dimensiune, pe care noi o numim „spirituală”, iar limbajul științific o numește „univers paralel”. [14] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008. Dar cum să se recunoască oficial existența unei lumi spirituale, când de câteva sute de ani Renașterea (păgânismului) și Iluminismul neagă această dimensiune în numele științelor exacte? Adevărul a fost păstrat doar pentru membrii societăților secrete inițiatice, omenirea fiind îndreptată spre materialism, evoluționism și ateism. Dacă ar fi recunoscută existența ET, atunci ar fi anulate istoria științei și istoria civilizației umane care au la bază teoria evoluționistă. S-ar recunoaște indirect că lumea este ținută în minciună. Papus în „Kabbala. Tradiția secretă a occidentului” [15] afirmă următoarele:

„Toate științele umane au fost tăiate în două începând cu epoca Renașterii. Partea fizică și materială a fiecărei științe a devenit de atunci un tot de sine stătător botezat cu numele pompos de știință exactă și pozitivă. Partea metafizică și analogică a fiecărei științe a fost disprețuită, fiind alungată și clasificată printre științele oculte.”

Științele oculte sunt disprețuite doar în ochii mulțimii neinițiate, însă ele sunt studiate și practicate de membrii secietăților secrete inițiatice, care conduc din umbră lumea.

Cum să explici lumii că organizațiile secrete inițiatice, cum ar fi masoneria[10][11][12], a fost în legătură cu aceste entități ET de sute și mii de ani? Cum să accepte guvernul din umbră că este în colaborare cu ET în vederea instaurării unei noi ordini mondiale [8][9] anticreștine, instaurarea sclaviei la nivel mondial? [16] Cum să se accepte oficial de către lumea academică că ET sunt vechii zei ai religiilor antice, aflați în opoziție cu Dumnezeul biblic? [13]

Dumnezeul biblic zice: „Vedeţi, vedeţi, dar, că Eu sunt şi nu este alt Dumnezeu afară de Mine: Eu omor şi înviez, Eu rănesc şi tămăduiesc şi nimeni nu poate scăpa din mâna Mea!” (Deut. 32, 39). El este Dumnezeul tuturor zeilor (Deut. 10, 17; Iosua 22, 22; Psalmi 49, 1; 83, 8; 135, 2; Daniel 2, 47).

Toate aceste frânturi de informații puse cap la cap fac să se contureze o nouă imagine a lumii, alta decât cea predată de sistemul educațional și prin mass-media. Membrii societăților secrete inițiatice sunt slujitori ai vechilor zei, aflați în opoziție cu Dumnezeul biblic. Aceștia conspiră de 2000 de ani împotriva creștinismului, cu scopul de a restaura domnia vechilor zei asupra omenirii. Toate informațiile care stau la baza afirmației de mai sus sunt publice, trebuie doar să le punem cap la cap cu răbdare și să privim imaginea care apare.

Bibliografie

[1] Dr. Steven M. Greer, Contact extraterestru. Dovezi și consecințe, vol. 1, Editura Daksha, București, 2010.
[2] Dr. Steven M. Greer, Contact extraterestru. Dovezi și consecințe, vol. 2, Editura Daksha, București, 2010.
[3] Andre Baron, Societățile secrete și crimele lor. De la vechii inițiați la francmasonii moderni, Editura Antet Revolution, f.l., f.a.
[4] Hans Joanes, The Gnostic Religion, ediția a treia, Beacon Press, Boston, 2001.
[5] Alexandrian, Istoria filosofiei oculte, Editura Humanitas, București, 1994.
[6] Lady Queenborough, Occult Theocrasy, Los Angeles, California, 1933.
[7] Nesta Webster, Secret Societies and Subversive Movements, Londra, 1924.
[8] A. Ralph Epperson, Noua Ordine Mondială, Editura Alma, Oradea, 1997.
[9] https://apologet.spb.ru/images/st/1655/img_1655_c2a7c1d000ffb83eda71d282466215bb.pdf
[10] Charles W. Leadbeater, Partea ocultă a francmasoneriei, Editura Herald, București, 1996.
[11] Jan van Helsing, Organizațiile secrete și puterea lor în secolul XX, Editura Alma, Oradea, 1996.
[12] Cristian Jacq, Francmasoneria. Istorie și inițiere, Venus & Schei, București-Brașov, 1994.
[13] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyle, București, 2018.
[14] Dr. Steven M. Greer, Adevărul ascuns – informații interzise, Editura Daksha, București, 2008.
[15] Papus, Kabbala. Tradiția secretă a Occidentului, Editura Herald, București, 2016 .
[16] Texe Marss, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.