Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXIX)

Experimentul Philadelphia, proiectele Phoenix, Montauk și extratereștri

De la ultimul articol am continuat documentarea citind trei cărți scrise de Peter Moon împreună cu Preston Nicholas și Stewart Swerdlow. Cărțile conțin informații uimitoare dintre care unele pot părea a fi SF și greu de acceptat prin prisma educației materialiste. Am luat cunoștință de ele și încerc să le corelez cu toate celelalte informații adunate. Aceste informații indică faptul că proiectele Phoenix și Montauk au legătură cu extratereștrii și tehnologia extraterestră.

Din informațiile pe care le-am adunat până acum reiese că Experimentul Philadephia este în strânsă legătură cu Proiectul Montauk. Despre Experimentul Philadelphia am aflat în urmă cu 40 de ani, dar despre Proiectul Montauk abia de curând. Oricum, abia în ultimile luni am aflat mai multe detalii . De acest experiment se leagă nume precum von Neumann, Einstein, N. Tesla, Duncan Cameron, Al Bielek și alții. Experimentul s-a desfășurat în anul 1943 pe nava USS Eldridge și avea ca obiectiv să facă nava invizibilă pentru radar, însă au existat efecte secundare care au făcut ca nava să devină invizibilă ochiului liber și să dispară pur și simplu din continuumul spațio-temporal. Datorită efectelor negative pe care le-a avut asupra oamenilor aflați la bordul navei, după terminarea războiului, a fost demarat un nou proiect de cercetare a cauzelor care auprodus aceste efecte. Numele acestui proiect era Phoenix.

În urma acestor cercetări s-a ajuns la performanța de a putea vizualiza sau citi gândurile pe monitorul unui calculator, iar textul putea fi listat pe hârtie. Prin acest proiect s-a obținut o mai bună înțelegere a felului cum lucrează mintea și a permis dezvoltarea ulterioară a tehnicilor de control a minții.

Baza militară abandonată de la Camp Hero, Montauk
Baza militară abandonată de la Camp Hero, Montauk

Acest proiect a fost continuat de un alt proiect ultrasecret, denumit Proiectul Montauk, după locul unde s-a desfășurat. De-a lungul timpului, cercetătorii de la Montauk s-au adâncit în perfecționare tehnicilor de control mental. Volumul „Proiectul Montauk, experiențe în timp[1][2][3] a apărut în iunie 1992 și a ridicat mai multe întrebări. Ca urmare, următorul volum „Montauk revizitat: aventuri în sincronicitate”[4][5][6] a dorit să răspundă la aceste întrebări, însă a venit cu informații și mai uimitoare, care scoteau în exidență legăturile cu ocultismul și societățile secrete.

Experimentul Philadelphia, din anul 1943, a produs o mare gaură în spațiu-timp, ceea ce a permis exratereștrilor să vină într-un număr mare împreună cu navele lor pe Pământ. A existat un acord între Eisenhower și extratereștri de neamestec în treburile Pământului, dar știm că extratereștri au încălcat acest acord. Acest punct de vedere îl împărtășește și William Cooper. În acest context, un mare număr de extratereștri au participat la proiectele Phoenix și Montauk. Despre colaborerea cu extratereștri în dezvoltarea tehnologiei spațiale aflăm și de la Jan van Helsing.

În cadrul Proiectului Montauk s-a ajuns până acolo încât gândurile unei persoane puteau fi amplificate cu ajutorul tehnologiei pentru a fi manifestate atât subiectiv cât și obiectiv. Aceasta includea și crearea virtuală a materiei. De asemenea sistemul de la Montauk a fost folosit și pentru a realiza călătorii în timp și spațiu.

Al Bielek, care a participat la Experimentul Philadelphia și Proiectul Montauk, a afirmat că extratereștrii cenușii există cu adevărat și că guvernul SUA a primit tehnologie de la ei în schimbul stabilirii lor pe Terra. El afirmă de asemenea că acești mici cenușii sunt ghidați (subjugați mental) de extratereștri reptilieni. În cadrul proiectului se puteau face călătorii în spațiu și timp.

Tot din afirmațiile lui Al Bielek aflăm că una din utilizările Proiectului Phoenix era să asigura o linie de transport pe coloniile de pe Marte. Aceste colonii există pe Marte din anii 1970. El afirmă că americanii au ajuns pe Marte în anul 1962 cu o expediție comună SUA-URSS. Pe Marte au fost găsite multe artefacte. Există numeroase orașe complet distruse, rămășițe ale civilizații străvechi ce a existat pe această planetă.

Aceste informații, care par incredibile, îmi aduc aminte de articolele ce apăreau în revista „Știință și tehnică” prin anii 1960-1970 despre proiectele de colonizare a Lunii și a planetei Marte. Apoi dintr-odată nu s-a mai vorbit nimic despre acest subiect. Deși tehnologia aero-spațială, informatica și mijloacele de comunicare s-au dezvoltat enorm de mult, astăzi nimeni nu mai vorbește de reluarea programelor spațiale. Părerea mea este că aceste obiective, după ce au fost atinse, au devenit subiecte secrete. Este foarte posibil ca ceea ce s-a descoperit să fi șocat pe cercetători. Dacă s-ar face publice aceste descoperiri, toată istoria ar trebui rescrisă, apoi s-ar da pe față faptul că întreaga omenire este manipulată și dezinformată prin sistemul de învățământ instituționalizat. Cum să le spui oamenilor că au fost descoperite vestigii ale unor civilizații străvechi pe Lună și pe Marte? Sau cum să le spui că guvernul american este în contact cu extratereștri de multe decenii? Cum să accepte lumea academică că există o lume spirituală, iar teoria lui Darwin este o minciună? Iată motive serioase pentru care existența extratereștrilor și contactele cu ei să fie ținute secrete. La toate acestea se adaugă faptul cu o grupare secretă malefică facilitează extratereștrilor controlul total asupra omenirii.

În prima parte a cărții „Montauk revizitat: aventuri in sincronicitate”, Peter Moon vine cu detalii noi față de cele prezentate în prima carte „Proiectul Montauk, experiențe în timp”. Amintește de legăturile dintre clanurile Wilson, Cameron și Crowley, și legăturile cu ocultismul și magia a unor persoane cum ar fi Aleister Crowley, L. Ron Hubbard și Jack Parson. Crowley putea să călătoarească în timp prin mijloace pur magice. El a învocat zeități păgâne și ființe demonice pentru a provoca începutul unei noi ere.

Peter Moon explică și legătura dintre ocultism, magie și psihotronică. Apoi arată că magia continuă de acolo unde ștința nu mai poate explica legile universului. Știința are în vedere lumea tridimensională, pe când magia se ocupă de viziunea multidimensională a universului. Reformulând putem spune că știința actuală ține pe oamenii prizonieri într-o lume tridimensională, exclusiv materială, departe de tot ce înseamnă spiritualitate. Societățile oculte sunt cele care încearcă să controleze lumea și omenirea prin mijloace magice în folosul propriu al inițiaților. Și tot ele, prin negarea religiilor, mai ales a creștinismului, îi țin pe oamenii departe de orice formă de spiritualitate.

Partea a doua a cărții „Montauk revizitat: aventuri in sincronicitate” este scrisă de Preston B. Nicholas, considerat un geniu al electronicii. Această secțiune a cărții descrie evenimentele trăite de autor după apariția cărții „Proiectul Montauk, experiențe în timp”. Începe cu desprierea unui program de control a minții efectuat asupra unor copii cu vârste cuprinse între 6 și 22 de ani, programați să devină un fel de roboți la dispoziția guvernului secret. Unii erau programați să devină asasini, alții anarhiști, iar alții să ocupe funcții importante în instituțiile statului. Continuă cu mărturiile unui fost colaborator CIA care a trecut prin programul de control a minții de la Montauk, și descrie experiențele acestuia legate de misiunile primite. În acest proiect au fost împlicați și extratereștri, adică ceea ce numim noi forțe demonice. Duncan Cameron a fost programat să fie Antihristul, dar până la urmă el a fost cel care a distrus întregul proiect. Amănunte găsiți în carte.

Autorul mai precizează că în prezent pe Pământ există 12 școli satanice principale de misterii, ca cele din antichitate. Fiecare dintre aceste societăți secrete își are propria agendă și fiecare este implicată în crearea Antihristului.[7] Asta îmi amintește de grija sionistilor de a avea în fiecare an pregătită „vaca roșie” ce urmează să fie jertfită la cel de-al treilea templu care se va construi la Ierusalim. Deși aceste grupări satanice urmăresc de multă vreme distrugerea creștinismului și înstaurarea împărăției lui Antihrist, adică noua ordine mondială și un guvernul mondial, se pare că Dumnezeu nu le îngăduie încă împlinirea planurilor lor satanice.

Acest personaj cooptat de CIA, pe nume Stewart Swordlow, spune că a fost trimis printr-un portal înapoi în timp pe vremea lui Iisus Hristos, cu misiunea de a-L găsi pe Iisus Hristos, și apoi să-L ucidă.[p. 94] Episodul este descris si de Radu Cinamar în cartea sa „Misterul din Egipt. Primul tunel”[8], ca fiind accesat cu dispozitivul cronovizor ce s-ar afla într-o cameră secretă sub platoul Gizeh din Egipt.

Platoul Gizeh
Platoul Gizeh

Dacă ați ajuns până aici cu lectura înseamnă că aveți o minte deschisă, eliberată de prejudecăți. Ce părere aveți? Vi se par aceste afirmații cumva fantastice? Vă sugerez când veți avea timp să faceți cunoștință cu o parte din persoanele amintite în acest articol, cum ar fi Preston Nicholas, Al Bielek și David Cameron[9], vorbind despre proiectele amintite deja. Documentarul este tradus în limba română. Am dat peste această înregistrare pur și simplu întâmplător în timp ce citeam cărțile scrise de Peter Moon și Preston Nicholas. Oare să fie numai întâmplare? La Montauk din 1969 până în 1979 s-a lucrat la controlul minții.

Tratate cu extratereștri

Preston Nicholas amintește de trei tratate încheiate între guvernul SUA și extratereștri. Nu vă așteptați să vină cineva cu documente scrise ca să dovedească așa ceva.

Primul tratat ar fi fost încheiat în anul 1913. Un al doilea tratat ar fi fost încheiat între anii 1945 și 1947. Se presupune că a implicat un anumit schimb de tehnologie. Al treilea tratat a fost semnat cu extratereștri cenușii între anii 1951 și 1954, și prevedea ajutor reciproc. Acestora li s-a permis să facă experimente pe oameni. Despre aceste tratate amintesc și alți autori, cum ar fi William Cooper, Philip Corso, Steven M. Greer și Jan van Helsing.

Școlile de misterii

Peter Moon a aflat de la o femeie medium că există 12 școli de misterii, iar ea se ocupa cu monitorizarea activității acestora. Ce este o școală de misterii?

„Cunoscute și sub numele de societăți secrete, aceste școli sunt grupuri organizate care au existat pe pământ din timpuri străvechi. Numele lor se schimbă odată cu politica pe care o duc, dar de-a lungul istoriei au existat mai multe asemenea ramuri ale lor. Câteva din exemplele cele mai cunoscute se referă la illuminati, templieri, masoni și rosicrucieni. Pe lângă aceste exemple notorii, mai există însă și altele mai puțin cunoscute.”

Mai multe informații despre aceste societăți și organizații subversive puteți afla din lucrările scrise de Nesta Webster[10] și Lady Queensborough[11]. De asemenea, informații prețioase ne sunt oferite și de Andre Baron[12]. Peter Moon are o viziune esoterică asupra lumii și a rolului acestor societăți în istoria omenirii. El cunoaște mai bine tradițiile esoterice decât tradiția creștină autentică.

Mi-am continuat lectura cu cartea lui Stewart Swerdlow, „Montauk – conexiunea extraterestră”[13][14], publicată de Peter Moon. Cartea conține o parte din măturiile făcute de Stewart Swerdlow după deprogramarea sa. Informațiile par de-a dreptul ireale și greu de urmărit. Stewart Swerdlow a fost unul dintre „băieții de la Montauk” supuși programului de control mental. Din mărturiile sale se poate constata cu ușurință ampla implicare a extratereștrilor în acest program. Scopul era ca să pregătească o serie de persoane care să fie sub controlul lor și să lucreze la implementarea planului de dominare a lumii.

Aș dori să rețineți faptul că atunci când citiți „extratereștri” să înțelegeți că de fapt sunt demoni.

Una din entitățile reptiliene, pe nume Gengeeko, care-l poseda pe Stewart Swerdlow, dezvăluie faptul „că o forță de invazie se află în drum spre Pământ și că nimic nu o putea opri din cale”.

„Liderii politici ai umanității știu de invazia care se pregătește, pregătind treptat populația prin intermediul spectacolelor de televiziune și al filmelor artistice. Există chiar lideri ai unor țări care sunt oameni cu suflete de draconieni.[15] Reptilianul a continuat să vorbească prin gura mea [al lui Swerdlow], afirmând că Națiunile Unite urmau să devină un for al guvernului central mondial. Conducătorii SUA respectau întru totul planul draconienilor, adeseori fără să știe acest lucru. Unii lideri și-au pregătit refugiul pe Marte, unde aveau deja echipamente activate, precum și pe alte planete și luni din sistemul solar.[16] Pe Marte există o bază subterană uriață, construită de siriusieni cu 500.000 de ani în urmă.”[14, p. 56]

Din aceste mărturii și altele asemenea reiese că acești extratereștri au ca misiune pregătirea invaziei Pământului și subjugarea întregii omeniri. Scopul lor este instituirea unui guvern mondial și a controlului total prin sistemul de marcare 666[17], despre care se amintește în Apocalipsa. Acești extratereștri pregătesc un război împotriva lui Iisus Hristos și a creștinilor. Tot la o entitate demonică, Swerdlow a aflat că URSS era aliată la acea vreme cu draconienii și că le-a permis să folosească bazele rusești pentru diferite operațiuni. Aceeași informație o aflăm și de la Otroc Veaceslav. Extratereștri siriusieni au interese legate de Israel și poporul evreu. Ei afirmă că ar fi lat lui Moise Torah. Această informație îmi amintește de una din învățăturile gnostice, care identifică pe Dumnezeul Vechilui Testament cu unul rău, altul decât cel al Noului testament.

Aceste extratereștri amintesc și de existența unui cod al Bibliei, dar pretind că ei au fi autorii acestuia.

Cine a studiat gnosticismul își poate da seamă că informațiile furnizate de extratereștri sunt pe aceeași linie cu învățăturile gnostice și se pare că au aceeași origine.

Se afirmă că există legături între China și evrei de multe secole. Israelienii îi ajută pe chinezi cu tehnologie și cu sfaturi. În schimb, chinezii le-au promis ajutor în invazia planificată pentru viitorul apropiat asupra țărilor musulmane fundamentaliste. Această informație îmi amintește de profețiile Sf. Părinți, care spun că la un moment dat rasa galbenă va invadă Orientul Apropiat și Europa.

Bibliografie

[1] Peter Moon și Preston Nicholas, „Proiectul Montauk, experiențe în timp”, Editura Daksha, București, 2004.
[2] https://www.libris.ro/proiectul-montauk-experimente-in-timp-preston-b-dak973-87659-0-0.html
[3] https://www.academia.edu/40958583/PROIECTUL_MONTAUK_-EXPERIMENTE_%C3%8EN_TIMP
[4] Peter Moon și Preston Nicholas, „Montauk revizitat: aventuri in sincronicitate”, Editura Daksha, București, 2005.
[5] http://www.edituradaksha.ro/products/view/49-Montauk-revizitat-aventuri-in-sincronicitate#.XvG1MZpoTIU
[6] https://ro.scribd.com/doc/51716637/Preston-B-Nicholas-amp-Peter-Moon-Montauk-Revizitat-Aventuri-in-Sincronicitate
[7] Peter Moon și Preston Nicholas, „Montauk revizitat: aventuri in sincronicitate”, Editura Daksha, București, 2005, p. 95.
[8] Radu Cinamar, Misterul din Egipt. Primul tunel, Editura Dacsha, București, 2007.
[9] Dezvăluiri despre Proiectele Mantauk, Philadelphia și Energia Orgonică, [https://www.youtube.com/watch?v=muDkYxhLy5M], accesat la data de 23.06.2020.
[10] Nesta Webster, Secret Societies and Subversive Movements, Londra, 1924.
[11] Lady Queenborough, Occult Theocrasy, Los Angeles, California, 1933.
[12] Andre Baron, Societățile secrete și crimele lor. De la vechii inițiați la francmasonii moderni, Editura Antet Revolution, f.l., f.a.
[13] https://www.libris.ro/montauk-conexiunea-extraterestra-stewart-dak973-87659-3-5.html
[14] Stewart Swerdlow și Peter Moon, „Montauk – conexiunea extraterestră”, Editura Daksha, București, 2006.
[15] Același lucru îl afirmă și David Icke în careta sa „Secretul suprem”.
[16] Acest plan poartă numele de Alternativa 3.
[17] Texe Marrs, Project L.U.C.I.D. – The Beast 666 Universal Human Control System, Living Truth Publishing, Austin, Texas, 1996. [https://www.amazon.com/Project-L-U-C-Universal/dp/1884302025].

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.