Viziunea Domnului Keshe despre viitorului nostru apropiat și ceea ce va urma

M-am gândit să vă fac cunoscut opinia domnului Keshe despre ceea ce se va petrece în următorii ani. El este fizician și autorul tehnologiei care îi poartă numele și pe care a făcut-o cunoscută tuturor prin sutele de ateliere și interviuri pe care le-a ținut. Cuvântul de mai jos este tradus de Kate Tiss și face parte din Atelierul căutătorilor cunoașterii nr. 331 din 4 iunie 2020.[3]

O femeie iraniană l-a întrebat pe Dl. Keshe, care este viziunea (în cazul Pământului) pentru următorii 3 ani sau mai mult. El a răspuns:

„Viziunea noastră este foarte simplă, vom vedea pacea mondială. Este evident și foarte clar, de fapt am intrat deja, mai trebuie făcute doar mici retușuri. Este timpul ca unele națiuni să își curețe propria casă de greșelile pe care le-au făcut în trecut, dar acesta este propriul război intern între ele și nu cu noi. Ca și ceea ce vedem întâmplându-se în Statele Unite.”

Totul pare frumos! Dar să nu uităm războiul nevăzut dintre forțele luminii și cele ale întunericului. Guvernul secret își dorește instituirea unui guvern mondial, despre care în sec. al XIX-lea amintea Societatea Teosofică și religia Baha’i, care este un deziderat și al masoneriei.

„Multe lucruri nu vor mai fi ca ceea ce vedem sau știm astăzi și vom vedea o evoluție progresivă în știință și tehnologie în următorii 3-5 ani. Principalul lucru pe care îl vom vedea este dispariția armatelor. Forțele militare vor fi educate pentru 2 sau 3 factori. Cunoștințele pe care le vom aduce vor face ca armele prezente să fie învechite. În plus, situația actuală din lume nu permite nici unei națiuni să cumpere arme, pentru că nu își pot permite, decât dacă sunt națiuni corupte, iar liderii lor încearcă doar să pună bani în bancă și nu le pasă de situație din țara lor.
În următorii 3-5 ani vom vedea eradicarea foamei. Am avut această discuție în cadrul lecției de marțea trecută, când am vorbit despre utilizarea sateliților. De fapt, Keshe Foundation nu trebuie să se bazeze pe sateliți, deoarece tehnologia pe care o aveți este mult mai bună decât sateliții. Sistemul pe care îl veți dezvolta nu numai că va zbura, dar va furniza și energia necesară pentru alimente. Deci, în acest sens, în realitate, sateliții au devenit învechiți.”

Si cu toate acestea Vedem că Elon Musk a lansat și continuă să lanseze mii de sateliți 5G[1]. Marele corporații nu vor renunța așa ușor la afacerile lor. Vedem că se dorește insistent, tot mai insistent instituirea unui guvern mondial. Cea mai nouă declarație aparține șefului OMS[2].

„Vom vedea eradicarea totală și absolută a utilizării combustibililor fosili. Acest lucru se va întâmpla foarte curând și foarte rapid, deoarece odată ce noua tehnologie a câmpurilor magnetice și gravitaționale va fi lansată, oamenii vor scoate motoarele din mașinile lor. Este atât de simplu, și sperăm că asta vom face într-un timp foarte scurt în universitățile din Iran. Acesta este unul dintre primele proiecte în care vreau să mă implic și este pus la dispoziția universităților care doresc să-l realizeze. Și le-am spus, că mă ocup de asta cu căutătorii cunoașterii ai Keshe Foundation. Vrem să scoatem un sistem special pentru a face acest lucru, iar eu voi face parte din toate. Când se va întâmpla acest lucru, vom vedea numeroase rezervoare vechi abandonate în marile oceane unde vor putrezi și vor polua. Deci trebuie să facem planuri pentru ele. Odată cu reducerea arderii de combustibili fosili, vom vedea schimbări în atmosferă care vor duce la boli noi, deoarece nu vom fi obișnuiți să revenim la un mediu curat.
Alte lucruri pe care le vom vedea în următorii 3-5 ani, sunt sfârșitul drogurilor și traficului de droguri. Regalitatea și conducerea se vor termina, deoarece colectiv rasa umană se va sprijini. Înfometarea se va termina prin procesul pe care l-am explicat mai devreme, precum și (utilizarea) medicamentelor.”

Până atunci vedem că se insistă nebunește pentru o vaccinare în masă, și cipuirea oamenilor pentru identificare. Este evident că trăim vremuri de schimbări radicale, însă întrebarea este: în ce direcție ne îndreptăm?

„Odată cu introducerea noilor sisteme de zbor, zborurile cu propulsie prezente vor deveni învechite prin natura lor. Omenirea va păstra stația spațială ca o amintire a „vechilor vremuri bune”. Foarte curând, omul se va extinde în spațiu și va putea călători dincolo de Lună și Marte și chiar dincolo de sistemul solar în câteva minute.
Ceea ce văd este foarte simplu și este bazat pe faptul că știu despre ceea ce poate face tehnologia mea și despre ceea ce vedem că face aceasta.”

„Guvernele lumii se vor schimba, din cauza coronavirusului. Coronavirusul nu a fost atât de rău, ci a adus multe lucruri bune. Vom vedea că piața imobiliară, mai mult sau mai puțin, se va prăbuși, iar oamenii îți vor oferi casele pentru a locui. În următorii 5-10 ani, cu cunoștințele actuale, oamenii vor avea opțiunea de a nu mai trebui să locuiască în orașe aglomerate.
Unul dintre primele lucruri pe care le vom vedea peste 2-3 ani, este sfârșitul mineritului. Keshe Foundation a lucrat în fundal la o parte a programelor sale și a început deja să-l înființeze în centrul de testare din Arizona. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să epuizăm planeta de resurse, nici să distrugem fermele, grădinile, curțile, junglele și orice altceva. Vom avea respect pentru planetă, iar cunoștințele vor veni prin transferul câmpurilor, deci nu trebuie să lăsăm Pământul să o facă.
În multe feluri, unul dintre primele lucruri pe care omenirea le va opri este sacrificarea animalelor. Natura își va găsi propriul echilibru și aceasta se datorează faptului că va fi capabilă să livreze hrană, sau ceea ce numim, energie pentru viață. Este sută la sută sigur că acest lucru este în cărți, pentru a eradica utilizarea animalelor. Și vom vedea sfârșitul folosirii și distrugerii planetei.”

„Mai ales acum, deoarece am început cu coronavirusul, oamenii vor trebui să accepte tehnologia și atunci toate aceste lucruri se vor uni. Și pe măsură ce apar și acceptăm că funcționează, atunci vom începe să construim. Cercetarea și dezvoltarea noii tehnologii plasmatice și înțelegerea „funcționării Universului” vor schimba totul rapid.”

„Ceea ce văd eu este colonizarea. Omul va începe să se colonizeze foarte, foarte repede. Acum mergem la New York pentru cel mai bun restaurant și în curând vom merge pe Marte pentru o cafea și ne vom întoarce. Acestea nu sunt vise, acestea sunt în cărți chiar acum. Veți vedea. Vom face aceste locuri pentru a ne alinia vieții. Pe măsură ce am creat „Cupola Păcii”, vom crea o Cupolă a Vieții, trăind pe diferite planete. În atât de multe feluri, nu vom vedea antreprenorii să deschidă restaurante și stații de service frumoase, ci mai degrabă vor construi aceste centre în spațiu, din care oamenii să poată urmări frumusețea creației.”

Despre faptul că există colonii pe Marte autoritățile nu suflă o vorbă. Pe Lună știm că există baze extraterestre, adică baze ale demonilor.

„Modul de lucru al omenirii se va schimba în următorii 20 de ani. Nimeni dintre noi nu va munci pentru a trăi, ci mai degrabă vom lucra pentru plăcerea lucrului. Toți vom deveni oameni de știință și vom deveni cu toții devotați să slujim, pentru că toți ceilalți vor fi ocupați să nu facă nimic și toți vom face ceea ce ne place să facem.
Aceasta nu este viziunea mea, știu ce urmează. Vom vedea o viață nouă, un nou ciclu. Văd o nouă naștere și această naștere va schimba tot ceea ce vine cu ea. Nașterea unui nou ciclu pentru om și odată cu el va veni o naștere a unui nou ciclu pentru întregul Univers. Suntem cel mai mic fir de praf, dar vom deveni praful important.”

Aici se referă la ieșirea din era Kali Yuga și intrarea într-o nouă eră. Pare a fi raiul pe Pământ. Nici o vorbă de greutăți, de calamități, epidemii, foamete, confruntarea cu lipsa apei sau despre planurile antihristice de identificare prin marcarea cu 666.

„Eu văd multe. Văd sfârșitul religiilor, pentru că fiecare om va deveni religios față de ordinea corectă. Vom crede prin propriul nostru suflet și vom vedea ce au văzut profeții. Vom trăi după etosul lor, nu prin al nostru, doar vorbind despre asta.”

Guvernul secret își dorește o religie unică, una satanică. În continuare vorbește despre contactele cu extratereștri și că oamenii se vor încrede în ei.

„Există un lucru sigur, și asta este sigur 100%, vom vedea o mulțime de căsătorii între omenire și alte rase din univers, care sunt aici, dar sunt prea timizi pentru a se arăta. Vom vedea asta pentru că, acum omul s-a liniștit și s-a maturizat. Nu se vor mai ascunde în hainele omului, ci vor fi ei înșiși. Și acest lucru ne va șoca pe mulți dintre noi, pentru că nu-i vom mânca, nu-i vom vedea drept mâncare.
În atâtea feluri, am schimbat cursul umanității și vom vedea cum va răspunde rasa umană la asta. Viziunea mea este foarte simplă, pentru că știu ce am adus și știu ce am planificat și știu ce livrez și știu ce voi primi pentru asta. Și un lucru este sigur, voi muri în cel mai frumos loc din univers, în dimensiunea fizică.”

Vedem că și Dl. Keshe recunoaște că extratereștri trăiesc printre noi trupește cu chip de om. Este exact cum susține și David Icke. Și nu este singurul.

Bibliografie

[1] https://economie.hotnews.ro/stiri-companii-23600767-corporate-report-cei-42-000-sateliti-starlink-lui-elon-musk-putea-salva-omenirea.htm
[2] https://www.sursazilei.ro/seful-oms-vorbeste-despre-nevoia-unui-guvern-mondial/
[3] https://www.youtube.com/watch?v=JImQPKlKeUs

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Noutati, Tehnologia Keshe și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.