Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXVIII)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Precizam într-un articolul precedent că am stat departe mulți ani de scrierile lui David Icke pentru că am observat la vemea aceea că atacă religiile și creștinismul. De curând am citit cartea „Secretul suprem”[1] și mi s-a părut plină de informații interesante, care merită a fi valorificate. Apoi am continuat lectura cu cartea „Iubirea infinită este singurul adevăr, restul este iluzie”[2]. Titlul este atractiv, cartea conține și informații utile însă pe ansamblu prezintă o teorie sau o viziune personală a autorului despre realitate, bazată pe trăirile avute în timp ce era sub influența drogului ayahuasca. În carte atacă toate religiile, inclusiv creștinismul. Se pare că nu cunoaște creștinismul ortodox, și cred că nici nu ar putea să înțeleagă Ortodoxia, de vreme ce neagă orice adevăr revelat. Informațiile prezentate în carte merită folosite, însă nu și interpretarea dată de el.

După cum am mai amintit de câteva ori, am constatat că majoritatea cercetătorilor acestor teme au ca numitor comun atacul asupra religiilor înclusiv a creștinismului. Dacă nu aș cunoaște spiritualitatea ortodoxă și bogăția acesteia, dacă nu aș fi citit de mai multe ori Noul Testament și dacă nu aș fi studiat structurile matematice conținute în textul biblic, poate că aș fi avut îndoieli asupra integrității și autenticității textului biblic. Însă codul Bibliei și structurile matematice sunt dovada cea mai puternică că textul biblic a ajuns până la noi nealterat, că este un tot unitar, deși a fost scris în 3 limbi, de peste 40 de scriitori, pe parcursul a 1.500 de ani. Când vezi cu ochii tăi structurile matematice și complexitatea lor, nimeni și nimic nu te mai poate face să te îndoiești de faptul că textul biblic este integral, nealterat și inspirat în literă. Biblia nu este o lucrare omenească, ci a unei minți mai presus de puterile omenești. Ceea ce am mai constatat este faptul că acești autori au legătură cu spiritismul, clarviziunea, consumul de droguri și alte practici oculte.

Unii istorici și filosofi consideră creștinismul o religie între celelalte religii, alți consideră creștinismul o continuare a vechilor idei religioase ce se regăsesc în religiile păgâne, alții îl consideră o religie bazată pe mituri. Dar toate acestea au fost promovate de dușmanii creștinismului și urmașii cultelor de misterii. Este un fapt incontestabil că creștinismul a schimbat lumea și a pus capăt societății sclavagiste, sacrificiilor umane și orgiilor sexuale din cultele de misterii. Nu trebuie să ne mire faptul că apărătorii ocultismului și ai practicilor păgâne au continuat lupta împotriva noii religii într-un mod ascuns de-a lungul secolelor până astăzi.

La început s-a încercat includerea învățăturii creștine nou testamentare în sistemul cultelor de misterii, de către sectele gnostice, sub forma unui creștinismu ezoteric. Deși gnosticismul a fost aparent învins în secolul IV, iar cultele păgâne câteva secole mai târziu, trebuie să recunoaștem că atât gnosticismul, cât și practicile cultelor de misterii, magia, vrăjitoria, alchimia, hermetismul, nu au dispărut, ci s-au propagat mai departe prin intermediul sectelor gnostice. Printre acestea putem aminti bogomilii în sud-estul Europei, și catarii, beguinii și begarzii în partea occidentală a Europei, la care s-au adăugat organizații oculte precum rosicrucienii, templierii și mai târziu francmasonii.

Aceste organizații oculte au fost cele care au promovat mișcarea pentru o renovatio a lumii, începând cu învățământul. Din această mișcare a făcut parte Renașterea și Umanismul. Promotorii Renașterii au avut ca scop reînvierea păgânismului sub o nouă mască. Umanismul a urmărit să rupă pe om de ideea de divinitate și transcendent și să pună bazele unei culturi materialiste.

De-a lungul timpului teologia a devenit tot mai reducționistă, mai ales în ultimii 150 de ani, cultivând falsa impresie că tot ce există se limitează la ce este scris, iar tot ceea ce nu este amintit în manualele de teologie sau în Biblie, nu există. Această viziune reducționistă este asemănătoare ca și afirmațiile cercetătorilor care susțin „că ceea ce nu poate fi măsurat, cântărit și repetat nu există”, ceea ce este o absurditate.

Ceea ce ne interesează pe noi este ca să nu ne pierdem în hățișul informațiilor, de multe ori contradictorii, care ne înconjoară și ne bombardează zi de zi, ci să păstrăm calea care ne-a fost revelată și care ne duce la desăvârșire, la evoluția noastră spirituală, și trecerea de la chip la asemănarea cu Dumnezeu prin har.

Lăsând la o parte amănuntele, ceea ce iese în evidență cel mai bine este faptul că toate surse confirmă legătura dintre cercetările privind tehnologile avansate, fenomenul OZN și organizații și practici oculte.

Sintetizând informațiile adunate am putut constata legăturile societăților oculte naziste (Vril, Thule, Soarele Negru) cu antroposofia lui Rudolf Steiner și teosofia lui H. Blavatski și Alice Bailey, iar mai departe cu budismul tibetan, locul unde sunt păstrate încă multe secrete privind istoria omenirii. Locurile din Tibet sunt stăpânite de demoni, zeii din vechime care sunt venerați până astăzi de către călugării tibetani. Atât Napoleon, cât și Hitler, care și-au dorit cucerirea lumii și crearea unei noi ordini mondiale au fost preocupați de secretele piramidelor din Egipt. De asemenea, se pare că există încercări oculte de manipulare a rețelei morfogenetice a Pământului prin tot felul de ritualuri de magie neagră și sexuală și prin folosirea a diverse tehnologii. Între aceste încercări am putea aminti și instalațiile HAARP[4] deținute de americani.[3] HAARP poate fi folosit și pentru a controla mințile oamenilor.

Practicile magice sunt o încercare de scurtcircuitare a căii către desăvârșire sau evoluție spirituală, așa cum a încercat diavolul cu Adam și Eva în rai, promițându-le că pot ajunge ca Dumnezeu fără de Dumnezeu. Magia oferă puterea fără a necesita o evoluție spirituală. Această putere egoistă este căutată de toți ocultiștii.

Bibliografie

[1] David Icke, Secretul suprem, Editura Daksha, București, 2006.
[2] David Icke, Iubirea infinită este singurul adevăr, restul este iluzie, Editura Daksha, București, 2011.
[3] http://www.cunoastelumea.ro/fara-sa-vrea-nasa-a-aratat-imagini-din-satelit-care-dovedesc-manipularea-climatica-folosirea-haarp/
[4] https://www.youtube.com/watch?v=adan-vOPa-0

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *