Zeii din vechime, extratereștri de astăzi (XXX)

De la ultimul articol am continuat să cercetez noi materiale documentare. Sunt impresionat de câte materiale noi am găsit. De fapt așa putea spune că este imposibil să le cercetez pe toate într-un timp așa de scurt. Mi-ar mai trebui câțiva ani ca să le parcurg pe cele peste care am dat și am cunoștință de existența lor. Cu siguranță există multe detalii interesante care ar putea fi adăugate la cercetarea de față, însă cred că și cele ce am prezentat sunt suficiente pentru a completa puzzle-ul nostru la care lucrăm. La începutul prezentării de față, cu un an în urmă, nu mă așteptam să dau peste atâtea materiale și atât de multe informații, unele inedite și pentru mine. Vreau să vă reamintesc că până în anul 1980 în revista „Știință și tehnică” apăruseră multe articole de valoare, pe subiecte care acum sunt luate drept povești. Acum realizez faptul că tot ce se prezenta la vremea aceea în legătură cu viitoarele programe spațiale a fost atins și încă depășit.

La ora actuală există tehnologie spațială extrem de avansată care face posibilă călătoriile interplanetare. La aceasta se adaugă tehnologia pentru călătoriile în timp și multe alte tehnologii secrete despre care putem afla doar din filme.

În ultimul articol am început să prezentat Experimentul Philadelphia și Proiectul Montauk, pentru că are legătură cu extratereștri, iar în cel de față voi continua cu detalii aflate din înregistrarea video cu Preston Nichols, Al Bielek și Duncan Cameron, care durază peste 5 ore.

Al Bielek, supraviețuitor al Experimentului Philadelphia. A lucrat în multe proiecte secrete militare. Cunoscut în facultate ca „enciclopedia ambulantă”, doctor în fizică, specialist și în electronică, a fost recrutat în Proiectul Montauk și a condus operațiunile programului „Mind Control” și a participat la multe călătorii în timp.

Duncan Cameron, fratele lui Al Bielek, doctor în fizică, a lucrat ca operator psihotronic, expert în generarea formelor gând în cadrul Proiectului Montauk.

Preston Nichols. Specialist în inginerie electronică și parapsihologie, a lucrat în Proiectul Montauk la aspecte cibernetice ale „scaunului psihotronic Montauk” folosit pentru a materializa fomele gând.

Printre altele, Preston Nichols afirmă în documentarul amintit că scaunul de la Montauk a beneficiat de tehnologie extraterestră. Acest scaun a fost folosit și ca mașină a timpului. Acest lucru s-a întâmplat în ultima fază a proiectului Phoenix, prin anii 1979-1980. Călătoriile în timp s-au putut face doar până în 2012, unde a putut fi găsit un viitor palpabil. Mai departe de acel an „exista ceva ca un zid foarte abrupt acolo. Dincolo nu se găsește nimic”. Acest amănunt este foarte interesant pentru că pare a fi o limită, sau un eveniment care avea să se întâmple în anul acela. Ne amintim de calendarul mayaș și știrile despre sfârșitul lumii în 2012. Se pare că în 2012 s-a trecut într-o nouă etapă de evoluție. Interpretările sunt multe și nu fac obiectul cercetării noastre.

Este foarte interesant să-i auzi pe acești martori care au făcut aceste declarații în urmă cu 30 de ani.

Al Bielek prezintă Experimentul Philadelphia. Totul a început prin anii ’30 cu trei persoane, dintre care una era dr. John Hutchinson Sr., decanul Universității din Chicago, al doilea era Nicola. Tesla, iar al treilea dr. Kurtenauer, fizician austriac. Cercetările privind invizibilitatea au început la Universitatea din Chicago, prin anii 1931-1932. Tesla a fost numit director de proiect, până în 1942 când și-a dat demisia.

Ca participant la acest experiment, Al Bielek vine cu foarte multe detalii interesante. Pentru cei interesați le recomand să urmărească înregistrarea video.

Înaintea testelor finale, Tesla a cerut Marinei timp pentru rezolvarea tuturor problemelor, dar Marina nu a fost de acord. În 1900, conform propriilor mărturii, Tesla era în contact cu ființe extraterestre. Acest aspect a fost primit cu răceală de către oamenii de știință ai vremii. El a făcut aceeași declarație în presă în anul 1933, apoi la scurt timp a mai făcut o declarație asemănătoare. Din mărturiile unor persoane care l-au cunoscut pe Tesla, acesta comunica cu o ființă de pe altă planetă. „Știu că se află în contact cu cineva din afara Pământului și că primea informații de acolo”. Extratereștri i-au spus: „Există o problemă foarte serioasă! Trebuie să o rezolvi sau vei ucide oameni în timpul testelor”. Acesta a fost motivul pentru care Tesla și-a dat demisia și a părăsit proiectul. Conducerea proiectului a fost preluată de von Neumann.

Poți scrie o carte pe baza relatărilor lui Al Bielek.

În continuare, Preston Nichols prezintă o serie de fotografii de la Montauk. Apoi urmează partea a treia a documentarului. Pe generic apare textul:

„Totul despre diversele proiecte din cadrul Proiectului Montauk: proiectul invizibilitatea, proiectul Rainbow, proiectul Philadelphia, proiectul GOD. Proiecte despre controlul minții, telepatie, teleportare, călătorii în timp, universuri paralele. Printre cercetătorii implicați în aceste proiecte: A. Einstein, Nicola Tesla, John von Neumann, John Hutchen și Dr. Kurtenauer.”

Interviul cu Al Bielek este realizat în 16 aprilie 1992. Partea a treia este despre tehnicile pentru controlul minții și amintește și despre cele de modificare a climei. Partea a patra este despre implantarea microcipurilor în creierul uman, folosind ca sursă tehnologia „miciilor cenușii”. El estimează că între 2,5% și 10% din populația SUA deține implanturi. Apoi continuă cu legăturile dintre extratereștri și Germania nazistă. Mai întâi pleiadeenii au luat legătura cu Hitler prin anii 1933-1934 și au ajuns la o înțelegere prin care să ajute la ridicarea națiunii germane și să pună la dispoziție tehnologia necesară. Colaborarea a ținut până în anul 1941. După această dată Hitler a făcut o înțelegere cu „micii cenușii” care i-au oferit tehnologie în schimbul unui anumit număr de persoane pe care să facă experimente. Hitler a fost de acord cu condiția să nu fie răpiți germani. Astfel s-a continuat transferul de tehnologie extraterestră. Ca același scenariu s-a urmat și în America.

Bielek afirmă că civilizațiile extraterestre (adică demoni) au existat pe această planetă din timpuri imemoriale.

„După scufundarea Atlantidei a luat ființă un organism guvernamental secret de conducere, care de-a lungul timpului a fost cunoscut sub numele de ILLUMINATI. Nucleul cel mai de vârf al lor este alcătuit din trei persoane, două au fost mereu umane, iar a trei este o ființă extraterestră de natură reptiliană, ceea ce însemnă că există o influență extraterestră în viața omenirii de cel puțin 10.000 de ani. O influență care se pretinde a fi spre binele omenirii. În zilele noastre ordinul ILLUMINATI nu este singura organizație secretă. Mai există și altele care îi sunt subordonate despre care se cunosc anumite lucruri. Acestea sunt Comisia pentru Relații Externe, Comisia Trilaterală, Clubul de la Roma, care într-un fel este sursa de alimentare și coordonare a celorlalte organizații secrete. Aceștia au stabilit înțelegeri cu așa-numita elită nobilă a omenirii, care este reprezentată de cei mai bogați oameni din lume. Aceste înțelegeri sunt de mai bine de 1000 de ani, adică de când au început să se structureze statele moderne. Un astfel de exemplu este familia Medici din Italia. Alt exemplu este familia Habsburg din Germania, a cărei avere este colosală. Toate aceste bogății sunt controlate și utilizate într-un anumit scop.”

Ascultându-l pe Al Bielek, mă uimesc cunoștințele pe care le are și modul clar de a înțelege istoria. Este ceea ce am intuit și eu de multă vreme. Fără o cunoaștere interdisciplinară nu poți înțelege cu adevărat istoria omenirii. Hai să-l ascultăm în continuare pe Bielek.

„Adevăratul avânt al civilizației s-ar putea spune că a devenit evident în timpul perioadei industriale, după ce Biserica [Catolică] a pierdut puterea după anul 1500, când au apărut protestanții așa cum îi știm noi. Luther, Calvin și cei care au urmat au făcut ca puterea Vaticanului să fie aproape complet spulberată. Odată cu aceasta a venit Renașterea și dezvoltarea la un mod deschis a tehnologiei, care deja era cunoscută și menținută în secret. Acest lucru se știa de multe, multe secole. De exemplu, ați auzit de alchimie, care este o formă avansată a chimiei și o formă foarte avansată a manipulării materiei, care era cunoscută celor din vechime.”

Așa face câteva precizări bine venite pentru a înțelege mai bine ce s-a întâmplat. „Avântul civilizației” înseamnă avântul secularismului. Luther a fost rosicrucian și împreună cu ceilalți reformatori au promovat, chiar și fără intenția lor, planurile ocultei de subminare a creștinismului occidental și de cucerire a Vaticanului. Vaticanul și-a pierdut valoarea și importanța religioasă, însă în prezent este centrul de control al puteri mondiale, iar acest centru este condus de iezuiți. Renașterea, promovată de aceleași organizații oculte, a însemnat renașterea păgânismului sub o haină nouă, cea a științei.

„Dacă vă întoarceți în Atlantida probabil veți găsi o formă veche de alchimie, care era foarte cunoscută în acele vremuri și cu ajutorul căreia atlanții transformau materia în tot felul de substanțe. Această artă a fost în mare parte pierdută, dar nu în totalitate. Încă mai există școli care operează predând alchimia.
Bineînțeles, există în termeni moderni, posibilitatea dezintegrării atomice care pot să transforme materia la o scară mică. Când s-a ajuns la crearea bombei atomice ei a trebuit să transforme materia pe scară largă. Plutoniu este un element sintetic și el nu există în tabelul elementelor. El a fost creat artificial și a trebuit să-l creeze în cantități mari. Acest lucru le-a dat foarte mare bătaie de cap, dar această înseamnă alchimie modernă. Nu puteau realiza aceasta în forma vechii alchimii, care este un proces foarte greu de învățat, dar care este real.”

Observațiile pe care le face mi se par foarte corecte. Vechea alchimie a luat forma fizicii nucleare și a fizicii cuantice, urmate de fizica plasmatică, așa cum o prezintă Mehran Keshe și cum am descris-o în unele articole anterioare. Din punctul meu de vedere, tehnologia informatică este o nouă formă de magie modernă.

În continuare, Bielek afirmă că există două sau trei nivele de tehnologie. Unul este pentru publicul larg, celelalte sunt secrete și cunoscute doar de un grup restrâns de persoane. Expemplul cel mai bun sunt tehnologiile free energy, sau a punctului zero, care sunt ținute secrete, iar cei care încearcă să le facă publice sunt amenințați cu moartea sau chiar uciși. De asemena, afirmă că nemții au fost pe Marte în anul 1949 cu un aparat de zbor circular fabricat de ei.

În cadrul proiectului Phoenix,

„în fazele finale, a fost creat un sistem de teleportare atât în timp cât și în spațiu, care era capabil să mergă oriunde în galaxie. Se putea trimite o persoană sau un obiect, sau să se ia o persoană sau un obiect și să fie aduse înapoi la stație.
Tehnologia era mult mai evoluată comparativ cu cea terestră. Era o tehnologie extraterestră și erau mulți extratereștri implicați în Proiectul Phoenix, în dezvoltările din ultimile faze ale acestuia, în aspectele sale de timp și spațiu.”

Partea a cincea a a documentarului cuprinde al treile interviu cu Al Bielek în care sunt prezentate noi informați, iar altele detaliate. Începe cu prezentarea unor informații ce provin de la Fred A Kuppers, care a lucrat pentru guvernul american, și pe care le-a dezvăluit fiicei sale, Helga Marro, înainte de a muri. Kuppers a mărturisit foarte ferm fiicei sale că a ajuns pe Lună și chiar în interiorul ei. Dezvăluirea a fost făcută în anul 1963, înainte ca oamenii să ajungă pe Lună. El a mai menționat, de asemenea, că una dintre îndatoririle sale față de guvern era aceea de a instrui pe extratereștri în relațiile lor cu guvernul, aceștia arătând exact ca oamenii astfel încât nu puteai să faci nici o deosebire.

Pentru a se înțelege mai bine contextul faptelor, Bielek face o introducere în care amintește de colaborările ascunse ce a existat între SUA și Germania. Pentru ca războiul să poată continua, Shell Oil a dat nemților rețeta de fabricare a carburanților din cărbune.

„Al doilea război mondial a fost un război al intereselor bancare. În final nu conta cine pierde sau cine câștigă războiul, fiindcă oricum bancherii făceau bani de pe urma armamentului produs pentru susținerea războiului. Au existat multe asemenea colaborări ascunse. De pildă, în perioada 1933-1942 cu acordul Germaniei au fost scoși din țară mulți oameni de știință evrei, care au lucrat la proiecte privind controlul minții. Germanii au lucrat la controlul minții folosind ultrasunete, iar japonezii au folosit microundele, dar acest fapt a fost ascuns de către guvernul americam, care niciodată nu a recunoscut aportul japonezilor.
După război, din Germania au fost luate mai bine de 26 de vagoane pline de materiale patentate și alte detalii tehnice de către britanici, americani și fracezi.
Tot după război naziștii din serviciile secrete au fost transferați în SUA ca să facă parte mai târziu din CIA.
Mulți oameni de știință germani au venit în 1947 după război ca să lucreze la laboratorul Brookhaven, din Log Island.”

Primul proiect la care au paticipat cercetătorii germani a inclus cercetări privind controlul minții. Au lucrat la acest proiect mai bine de 20 de ani până în 1986.
Proiectul Phoenix a cuprins 3 faze.
Faza 1 obținerea controlului minții,
Faza 2 obținerea invizibilității și
Faza 3 punerea la punct a tehnologiei de călătorie în timp. Tehnologia aceasta a fost descoperită de nemți în anul 1945.

„Ideea de călătorie în timp și tehnologia implicată pentru a realiza aceasta era de origine extraterestră. Noi nu aveam o asemenea tehnologie. Aveam tehnologia necesară pentru a construi o mașină de călătorit în timp, adică care să călătorim înainte și înapoi în timp. Dar nu aveam tehnologia de a produce un tunel prin care o persoană sau un obiect să poată ajunge într-un alt loc pe planetă, în altă parte a galaxiei și în cu totul alt timp. Aceasta era o tehnologie mult prea avansată, pe care doar extratereștri o dețineau, și care erau în colaborare cu Proiectul Phoenix.”

Prin tunele de timp s-a putut ajunge pe Marte, așa cum eu și Duncan am ajuns. S-a pătruns în interiorul planetei pentru a se explora grotele și rămășițele unei civilizații moarte despre care se știa că a existat și care a lăsat, de altfel, multe dovezi și la suprafață.
Avem colonii pe Marte încă din 1960. Nu știu cât de mari sunt. Aș putea ghici spunând că trebuie să fie cel puțin două orașe sub niște cupole gigantice. Acum nici nu cred că mai au nevoie de acele cupole, deoarece atmosfera de pe Marte este de aproximativ 707 milibari, care reprezintă 70% din presiunea atmosferei de pe Terra, iar temperatura înregistrată este de 40 grade Fahrenheit în timpul zilei.
Când au ajuns acolo pentru prima dată erau convinși că nu există oxigen, dar la un moment dat pur și simplu a început să fie.”

Cu aceste cuvinte se încheie și documentarul amintit. Cu amănunte noi voi reveni în articolul următor.

Bibliografie

[1] Dezvăluiri despre Proiectele Mantauk, Philadelphia și Energia Orgonică, [https://www.youtube.com/watch?v=muDkYxhLy5M], accesat la data de 23.06.2020.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie, Uncategorized și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.