Zeii sunt printre noi (I)

Am putea spune la fel de bine că extratereștrii sunt printre noi, sau demonii sunt printre noi, întrucât am ajuns la concluzia că zeii din vechime sunt demoni, pe care astăzi oamenii îi identifică cu extratereștri.

În complexul militar din Nevada Guvernul Secret lucrează împreună cu extratereștri. Există posibile dovezi că cel puțin trei grupuri de extratereștri în întregime umani au legături cu acest complex militar. (p. 223) Ne amintim și de mărturiile lui Al Bielek care relatează despre extratereștri pleiadeeni care au lucrat în cadrul proiectului Phoenix.[3]

Îmi propun să deschid o cale prin care să lărgesc orizonturile cunoașterii. Și chiar dacă nu pot să cuprind totul, asta nu înseamnă că doresc să limitez, dimpotrivă vă îndemn să mergeți mai departe cu cercetarea pe care am început-o.

Cartea „Controlorii lumii”[1], semnată sub preudonimul Commander X prezintă informații directe și de-a dreptul șocante pentru mulți cititori.

Autorul este un fost ofițer superior ce a lucrat la vârful serviciilor de informații ale armatei SUA și a avut acces la cele mai secrete documente privind colaborarea extratereștrilor cu guvernul SUA și industria militară. Atunci a înțeles gravitatea amenințării extraterestre. A fost unul dintre primii care au sesizat că există conexiuni între fenomenul OZN și tendința din ce în ce mai crescută de control la nivel mondial.

Există creaturi extraterestre care controlează viața noastră pe acest Pământ și evoluția civilizației umane. Sunt ființe spirituale, care pot lua orice formă. (p. 12) Aceste afirmații ne sunt deja cunoscute din informațiile oferite de William Cooper, Jan van Helsing, Steven M. Greer și alții.

„Există o putere care pare că ne trage înspre o direcție extrem de negativă și distructivă” (p.15) Că există o asemenea putere, nu putem pune sub semnul întrebării, însă ceea ce putem pune sub semnul întrebării este identitatea acestei puteri. Cei aflați la putere – de mii de ani – au făcut tot ceea ce le-a stat în putință pentru a ține adevărul despre chestiuni precum OZN-urile departe de „omul de rând”, dându-le astfel șansa unui avantaj în plus în ceea ce privește stăpânirea totală acestei planete.

Această putere negativă continuă să opereze în spatele scenei științei, politicii, medicinei și arheologiei și toți ceilalți factori care stabilesc ce avem voie să credem despre istoria și structura acestei planete. Savantul canadian Wilbert Brockhouse Smith menționa asupra unui mare pericol ce ne pândește. El afirma:

„Intenționez să-l previn pe cititor cu privire la grava primejdie cu care noi toți, mai mult sau mai puțin conștienți, ne confruntăm într-o lume în care două forțe importante se luptă să obțină controlul asupra minții umane. Această luptă se poartă încă din timpuri străvechi, însă confruntarea nu a fost niciodată, în toată istoria lumii, mai aprigă decât în această epocă de haos și zbucim.”

„Această bătălie pentru mintea omului se dă pe două fronturi, cel fizic și cel metafizic, iar țelul luptei este fie dobândirea mântuirii spirituale, fie nimicirea rasei umane” (p. 17)

Forțe inferioare sau negative proiectează către Pământ gânduri puternice într-o încercare de a ne cauza prăbușirea spirituală. Pe de altă parte forțe pozitive (îngerii), păzitorii spirituali ai planetei noastre se concentrează la fel de mult asupra transmiterii de gânduri pozitive de bunăvoință și dragoste frățească.

Ține de liberul arbitru ce alegem. Avem nevoie de conștientizare. Dacă dorim să ne eliberăm de suferință atât în această viață, cât și în cea care vine, ar trebui să ne înarmăm împotriva atacului violent al gândurilor negative. În acest război nevăzut este important să transmitem în mod constant și intenționat gânduri de bunăvoință către toți. Fiecare gând pozitiv neutralizează un gând negativ, astfel vom fi de folos nu doar nouă înșine, ci și întregii umanității. Soluția este ca să ne rugăm ca sufletele nenorocite, stăpânite de demoni, care încearcă să ne facă rău să primească și ele luminare. Iertarea este o armă foarte puternică în acest război nevăzut.

Informații despre acest control asupra rasei umane au ieșit la iveală datorită unor luptători de seamă cum ar fi William Cooper, Dr. Antony Sutton, Riley Crabb, Alfred Bielek, Ray Palmer, Richard Shavier și alții care și-au riscat viața încercând să dea pe față complotul acesta global la adresa omenirii. (p. 22)

Cine stă în spatele acestei tentative de înrobire mentală și fizică a oamenilor?

Autorul identifică această forță cu Fiara despre care se vorbește în Apocalipsa. Numărul acestei Fiare este 666. El mai amintește despre anumite ființe venite pe Pământ care au influențat toate aspectele vieții noastre. Aceștia au manipulat codul genetic și au creat o rasă contrafăcută de roboți umani, fără suflet, programați să ne ducă, pe noi și civilizația noastră pe căile morții. Aceste informații ne amintesc de veghetorii cerești coborâți pe pământ cât și de afirmațiile lui dr. Corrado Malanga, despre ființele umane fără suflet. După cum am prezentat în articolele precedente, am aflat că există multe baze subterane secrete în care sunt creați astfel de bioroboți sau extratereștri cu chip aproape uman, informații confirmate și de Otroc Veaceslav.

Se precizează că grupul Majesty 12 plănuiește să facă cât mai curând un anunț oficial în condiții controlate, probabil în cadrul Zonei 51. Televiziunile vor filma o aterizare înscenată a extratereștrilor gri. Ei vor „veni” aducând cadouri, tehnologie și se presupune că vor vindeca cancerul și SIDA. Ei vor spune că sunt salvatorii omenirii și că au venit să apere Pământul împotriva unor extratereștri reptilieni. Dar totul este o minciună, căci ei deja lucrează cu reptilienii. Planul lor este să unifice lumea sub un guvern mondial, noua ordine mondială fiind argumentul suprem pentru înfruntarea extratereștrilor reptilieni. Ne amintim că acest lucru îl susțin și William Cooper și Otroc Veaceslav.

Aceste ființe reptiliene deghizate ca „frații din spațiu” pretind că vin pe Pământ cu intenția de a-l salva pe om de la distrugere, asta doar până când unii oameni au descoperit că acești „cameleoni” erau de fapt de proveniență reptiliană și se aflau aici pentru a ne cuceri.[2]

„Toate acestea sunt o capcană pentru înrobirea omenirii. Controlul va fi implementat prin intermediul sistemului monetar. Va fi emisă o monedă universală cel mai probabil digitală, controlată de bancherii internaționali care de mult timp au fost și sunt servitorii extratereștrilor, (adică a demonilor – n.n.).”

Acum lucrurile par a se lega între ele. În spatele politicii mondiale pentru o nouă ordine mondială și un guvern mondial stau ascunse de multe veacuri planurile extratereștrilor, adică a vechilor zei, pe care noi îi identificăm cu demonii. Prin sistemul monetar și marcarea oamenilor cu semnul 666, extratereștri vor să înrobească întreaga omenire și să pună stăpânire pe sufletele oamenilor.

Conform lui Sutton, aceaste elite malefice dețin deja controlul asupra educației, partidelor politice, întreprinderilor bancare private, cabinetelor principale de avocatură, mass-media și fundațiilor filantropice. Ele exercită o influență dominantă și asupra guvernelor apusene. Nu este greu de dedus că în acest control un rol important îl joacă masoneria și alte organizații oculte.

„Au fost ținute Top Secret informații despre schimbul multor forme de tehnologie dezvoltate de extratereștri. Printre acestea erau incluse tehnologii de controlare a minții și alte forme de control social puse la dispoziție de extratereștri pentru a-și ușura munca.” [2, p. 36]

Această influență malefică se exercită din plan spiritual. Aceste creaturi acționează în planul material folosindu-se și direcționându-și energiile într-o încercare aranjată de a se împotrivi luminii. Sf. Ap. Ioan Teologul spune că cine nu face dreptate nu vine de la Dumnezeu, nici cel ce nu își iubește aproapele.

Teodor Filip în lucrarea „Conspirația Satanei” prezintă detaliat activitatea unor organizații secrete oculte și a illuminati, care din umbră dirijează toate evenimentele care se petrec pe Terra.

„Iar scopul final este instituirea Noii Ordini Mondiale, a unui Guvern Mondial, cu un singur conducător. Numai în vis ne-a putea închipui puterea extraordinară pe care o dețin și influența pe care o au. Deciziile și hotărârile pe care le iau, decretele care se emit când se întâlnesc reprezentanții acestora, au o influență hotărâtoare asupra desfășurării tuturor evenimentelor pe plan mondial. Ei dețin secrete care nu trebuie cunoscute de opinia publică”. [4 p. 100]

Vom continua analiza noastră și în articolele care vor urma. Până atunci reținem faptul că există o Elită malefică care colaborează cu ființe extraterestre pentru instituirea unei noi ordini mondiale. De fapt, la Forumul Internațional Economic ținut anul acesta s-a afirmat deschis că pe fondul „pandemiei” a sosit momentul potrivit resetării societății umane, prin instituirea unei noi „normalități”. Sistemul economic actual va colapsa, iar banii așa cum îi cunoaștem noi vor fi scoși din uz, pentru a fi înlocuiți cu criptomonede.[5] Se va institui un nou model de economie.

Bibliografie

[1] COMMANDER X, Controlorii lumii, Editura Solaris Print, Bucureşti, 2011.
[2] Commander X, Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale, Editura Solaris Print, București, 2011.
[3] Dezvăluiri despre Proiectele Mantauk, Philadelphia și Energia Orgonică, [https://www.youtube.com/watch?v=muDkYxhLy5M], accesat la data de 23.06.2020.
[4] Teodor Filip, Experimentul Terra, vol. I, Editura Obiectiv, Craiova, 2002.
[5] Patent Microsoft 0060606, sistemul de criptomonedă care utilizează sistemul de credite comportamentale.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.