Zeii sunt printre noi (II)

Commander X, în cartea sa „Controlorii lumii” aminteşte despre existenţa unor baze subterane extraterestre unde sunt create fiinţe hibride cu înfăţişare umană. El prezintă următoarele informaţii:

„Copiii hibrid vor popula Pământul odată cu anii 2020-2030 sau cel puţin vor avea o experienţă fizică a acestuia. Până atunci Pământul va fi un loc extrem de schimbat. Aceşti copii hibrizi sunt pregătiţi să locuiască în acest mediu nou, cu noua frecvenţă spirituală pe care o va avea Pământul. Toate fiinţele de pe Pământ trebuie să se adapteze acestor schimbări şi să trăiască în armonie cu noua planetă. Toate organismele vii care trăiesc acum pe Pământ şi care nu se vor ridica la nivelul noilor condiţii mai evoluate din punct de vedere spiritual vor părăsi existenţa pământească.” p. 125-126

Această opinie îmi aduce aminte de afirmaţiile dl. Keshe care şi el vorbeşte de schimbări iminente în următorii ani, dar şi de declaraţiile lui David Spangler. Pentru acesta din urmă trecerea în noua eră se face prin iniţiere luciferică.

Reptilienii sunt implicaţi în impunerea unei noi ordini mondiale şi a unui guvern mondial. Din spusele fostului preot iezuit Alberto Rivera, cele mai ascunse activităţi, iniţieri şi planuri iezuite se desfăşoară în catacombele enorme de sub Piaţa Sf. Petru din Roma. Acestea sunt şi sediul Bibliotecii Vaticanului, alcătuită din mai mult de 40 km de rafturi aflate în această reţea uriaşă de tuneluri şi camere.

Avocatul Constance E. Cumbey scrie în cartea sa „Pericolele ascunse ale curcubeului”, 1983:

„Benjamin Creme, David Spangler, Alice Bailey, Helena P. Blavatski şi alţii au afirmat cu toţii că „iniţierea” va sta la baza religiei New Age. D. Spangler a definit iniţierea ca pe o punere în slujba lui Lucifer, iar cei care nu pot accepta nou zeu vor fi trimişi într-o altă dimensiune.” Este un mod frumos de a spune: „Dacă nu vă închinaţi noului Mesia a New Age (Antihristul), te vom urmări şi te vom ucide pe tine şi familia ta.”

Mulți autori vorbesc de schimbări profunde în lume și de ridicarea vibrației, inclusiv autorii new age. Toți vorbesc de armonie, însă lumea este îndreptată tot mai mult spre haos și demonizare. Însă, oricât de frumoase ar fi cuvintele până una alta lumea se demonizează pe zi ce trece.

Creme susţine că banii în toate formele lor vor fi desfiinţaţi şi lumea va adopta o modalitate de schimb mult mai raţională, care va avea la bază o economie de schimb computerizată. Dacă în urmă cu 30 de ani afirmaţiile acestea puteau să pară exagerate, acum noi trăim acele vremuri. Suntem în pragul unei crize mondiale, provocate intenționat, care va duce la eliminarea banii lichizi şi înlocuirea lor cu o monedă virtuală tranzacţionată doar prin reţeaua de calculatoare ale băncilor. Acest lucru se va petrece pe la mijlocul anului viitor (2021).

Creme afirmă că „iniţierile vor fi înregistrate într-o uriaşă bază planetară în cadrul unei biserici „creştine” reformate şi în cadrul lojilor masonice şi al altor organizaţii ezoterice”. Această iniţiare pare a fi în ocultism, adică în noua formă de spiritualitate. În plus, se poate ca o parte a „iniţierii luciferice” să fie acceptarea „semnului Fiarei”, un cod computerizat implantat prin laser sau un cip pe mâna dreaptă sau pe frunte”. p. 156. Nu știm care va fi cu adevărat forma acestei însemnări, „pe mână sau pe frunte”; ea poate fi și sub forma unui vaccin sau a unui certificat digital de vaccinare, așa cum propune Bill Gates.[4]

„Marea resetare” este conceptul Forumului Economic Mondial, fiind finanțat de ONU, Banca Mondială, mega corporații și de către guverne. La acest forul Klaus Schwab a afirmat următoarele:

Criza COVID-19 ne-a arătat că vechile noastre sisteme nu mai sunt compatibile cu nevoile secolului al XXI-lea. Aceasta a dezvăluit lipsa fundamentală a coeziunii sociale, a corectitudinii, a incluziunii, a egalității. Acum este un moment istoric, nu numai pentru că luptăm cu un virus real, dar și pentru a modela sistemul, ce trebuie adaptat pentru era post-coronavirus. Avem de ales, să rămânem pasivi, ceea ce va duce la amplificarea multor tendințe la care suntem martori azi: polarizare, naționalism, rasism, iar în cele din urmă, creșterea conflictelor și a revoltelor sociale. Dar mai este o altă opțiune, aceea ce a întemeia un nou contract social, în care vor fi integrate generațiile viitoare; Ne putem schimba comportamentul pentru a fi din nou în armonie cu natura; Ne putem asigura că tehnologia, celei de-a patra revoluții, este utilizată corect pentru a ne ușura viețile. Pe scurt avem nevoie de o „resetare” generală.

Extratereştri sunt reali şi lucrează îndeaproape cu illuminati în încercarea de a împlementa un singur sistem global pe care aceştia din urmă speră să fie în stare să-l guverneze împreună cu rasa reptilienilor sau saurienilor, asta în cazul în care reptilienii nu se decid să-i alunge pe illuminati în momentul în care ar deţine întregul control. p. 225

Iată câteva afirmații ale unor lideri politici:

„Sarcina afirmativă pe care o avem acum este de a crea de fapt o nouă ordine mondială.” – vicepreşedintele Joe Biden, Aprilie 5, 2013.

„Cred că sarcina lui [Obama] va fi aceea de a dezvolta o strategie generală pentru America în această perioadă, când se poate crea cu adevărat o „nouă ordine mondială ”. Este o oportunitate grozavă. ”Henry Kissinger, 5 ianuarie 2009.

„Din aceste vremuri tulburi, poate apărea al cincilea obiectiv al nostru – o nouă ordine mondială.” – Preşedintele George W Bush, Septembrie 11, 1990.

William Cooper este de părere că „Guvernul Secret încearcă să implementeze public ideea unei apropiate invazii extraterestre pentru ca naţiunile întregii lumi să se unească într-un singur guvern mondial, cunoscut sub numele de noua ordine mondială.” p. 225 Conform lui Joseph Spencer, fost agent ultra-secret al CIA această înscenare se va pretrece în anul 2024, și va folosi tehnologia holografică Sky Beam.

Pentru anul 2025 se prevede ca Intenetul să devină complet autonom, și va controla totul de unul singur. Lumea se va schimba, dar și relația omului cu Internetul. Se va ajunge în situația în care vom fi tot mai dependenți de această tehnologie. Dependența de tehnologie va tot crește până în 2025 când vom fi total dependenți. Din acel moment Internetul va prelua controlul dispozitivelor și va decide de unul singur cine va avea acces și cine nu va avea acces la Internet.

Așadar, pregătiți-vă să ieșiti din sistem sau să fiți gata să ieșiți din sistem, în jurul anului 2025. Următorii cinci ani vor fi foarte grăitori în acest sens. Vom fi martorii unei restructurări complete a întregului sistem social. Aceste schimbări vor cuprinde întreaga lume. Nu va scăpa nici o țară de asta, întreaga lume va trece prin aceste schimbări.

Fiți fără frică și nu acceptați planurile Elitei demonice. Elita tocmai aceasta și-ar dori, ca noi să cedăm și să acceptăm de bună voie planurile lor ca ceva implacabil. Eu vă informez ca să știți cine se află în spatele evenimentelor și ce scop au, și să refuzați acceptarea acestor scenarii.

Bibliografie

[1] Commander X, Controlorii lumii, Editura Solaris Print, Bucureşti, 2011.
[2] Commander X, Incredibilele tehnologii ale noii ordini mondiale, Editura Solaris Print, București, 2011.
[3] Man in black – Joseph Spencer la https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08 [accesat la data de 12.10.2020]
[4] https://www.youtube.com/watch?v=5HByp-pK9io

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *