Răspuns la adresa nr. 33/08.01.2021 a Patriarhiei Romane privind campania de vaccinare

Am citit și recitit cu atenție adresa nr. 33/08.01.2021 a Patriarhiei Romane adresată personalului clerical și neclerical de pe cuprinsul Patriarhiei Romane, privind materialul informativ intitulat „Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură”.

Adresa se încheie cu mesajul

„Vă transmitem, Înaltpreasfinţia Voastră, broşura informativă Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară, Sigură, împreună cu solicitarea de a transmite acest material informativ către personalul clerical şi neclerical din eparhie (ierarhi, preoţi, diaconi, cântăreţi bisericeşti, vânzători/gestionari, asistenţi sociali etc., de la centrul eparhial, parohii şi mănăstiri), asfel încât aceştia să aibă acces în cel mai scurt timp la informaţiile şi clarificările oferite de specialişti pentru a putea decide în cunoştinţă de cauză dacă doresc să se vaccineze.”

Cuvintele marcate cu roșu sunt înșelătoare. „Specialiștii” la care se face referință sunt plătiți de companiile farmaceutice.

De asemenea, ieri (10.01) am ascultat opinia domnului Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române (BOR), la postul Realitatea TV, care consideră extremistă solicitarea Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România care afirmă

„că decizia de a vaccina populația cu vaccinuri insuficient testate, bazate pe tehnologii controversate, inacceptabile din punct de vedere bioetic, moral și creștin, fără studii clinice, fără cunoașterea efectelor adverse și fără o informare prealabilă a cetățenilor reprezintă un act ilegal, neconstituțional și abuziv, care pune în pericol sănătatea populației, reprezentând totodată un afront adus drepturilor și libertăților cetățenești.”

Mă alătur opiniilor „Federației Organizațiilor Ortodoxe Pro Vita din România” și atrag atenția că broșura trimisă de Secretariatul de Stat pentru Culte către Cancelaria Sfântului Sinod este una manipulatoare, folosind o tehnică de manipulare clasică și foarte perfidă. La două afirmații adevărate adaugă una falsă.

Afirmațiile „Vaccinarea împotriva Covid-19 în România. Gratuită, Voluntară” sunt adevărate, însă
afirmația „sigură este falsă.

Asta se numește manipulare, inducere în eroare și minciună. La asta s-a angajat Patriarhia Română, să mintă poporul drept credincios. Adevărul este amestecat cu minciuna.

Personal mă delimitez total de poziția Patriarhiei Române și nu recomand nici unui credincios să se vaccineze, dacă dorește să mai trăiască sănătos și să rămână om. Nu mă voi alătura acestei campanii criminale!

Rușine tuturor celor care Îl trădează pe Hristos și se alătură de frică sau pentru interese materiale acestei campanii criminale.

Dragi cititori, vă îndemn pe toți să vă informați din cât mai multe surse alternative, nu din mass-media vândută și controlată de o Elită satanică.

Doriți materiale informative? Citiți până la capăt acest articol și parcurgeți toate materialele indicate mai jos. Aveți libertatea de a alege, dar să nu spuneți că nu ați fost informați asupra înselăciunii și lepădării de Dumnezeu.

1. Documentarele Hold-Up și Rele tratemente, realizate de francezi, demonstrează că guvernele au interzis medicilor să trateze bolnavii, preferând să-i omoare. Din păcate primul documentar a fost cenzurat pe internet.
2. Aici aveți declarațiile mai multor medici și specialiști care atrag atenția asupra pericolelor pe care le reprezintă vaccinurile anti-Covid.

3. Așa-zisa pandemie a fost planificată cu mult timp înainte. Dovada o reprezintă „Scenariul pentru viitorul tehnologiei și dezvoltării internaționale” redactat și publicat de Fundația Rockefeller în anul 2010. Găsiți amănunte în scenariul intitulat „Lock Step” (pp. 18-25). Documentul este oficial așa că nu poate fi contestat. Citiți ca să aflați ce urmează. Aceste informații sunt confirmate și de jurnalistul de investigații Harry Vox într-un interviu acordat în anul 2014. Nu ducem lipsă de informații, ci de voința de a cerceta și a ne informa. Totul a fost planificat cu premeditare.

4. Scopul vaccinării îl puteți afla din acest scurt clip video realizat de Departamentul Apărării al SUA. Mulți au încercat să conteste autenticitatea înregistrării, dar fără succes. De ce? Deoarece există și alte materiale care confirmă cercetările DoD.

5. Vreți să aflați ce conțin așa-zisele vaccinuri? Urmăriți materialele de mai jos:
– Dr. Carrie Madej, Vaccinul pentru Covid19 este folosit ca motiv pentru transformarea omului și fuziunea cu Inteligența artificială . Din acest material veți afla despre hidrogel, nanoparticule, enzima luciferază și fragmentele de ARNm conținute de vaccinuri. Scopul? Transformarea omului într-un hibrid, sau trecerea la Omul 2.0.
Nanoparticule în vaccinul celor de la Pfizer-BioNTech!!! Ingredientele noului vaccin pentru Cov19!!! – 2m 48s
Ambalajul vaccinului pentru Covid 19 de la AstraZeneca!!! – 5m 13s
Vaccinarea cu ARN este inginerie genetică ireversibilă

6. Dr. Lawrence Palevsky, medic pediatru, despre pericolele legate de vaccinuri

Cum vi se par aceste materiale? Mai doriți și alte dovezi? Cei care invocă teoria conspirației fie fac parte din conspirație, fie sunt spălați pe creier.

7. Un nou vaccin experimental dezvoltat împreună cu guvernul SUA susține că poate schimba ADN-ul uman și ar putea fi implementat încă de anul viitor printr-un biocip injectabil finanțat de DARPA.

8. Acum vă invit să îl urmăriți pe profesorul Charles Morgan care susține o conferință la West Point soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane. Materialul are 40 minute, și merită vizionat de mai multe ori. Deschideți ochii și mintea! Nu vă mai lăsați prostiți de mass-media.

Dragi frați într-un Hristos, aveți curajul să mărturisiți adevărul credincioșilor! Aveți curajul să-l mărturisiți pe Hristos fără frică!

Iată câte materiale alternative aveți la îndemână! Să nu spuneți că nu aveți de unde să vă informați.

Ați auzit de tehnologia CRISPR? Este o tehnologie care permite modificarea ADN-ului după bunul plac. Există chiar kit-uri care oferă biohackerilor posibilitatea de a experimenta pe propriul corp aceste modificări genetice, cu gândul că vor deveni superoameni, cu puteri paranormale. Poveste? Sceneriu de viitor? NU. Există chiar acum.

9. Bill Gates a declarat public că dacă face o treabă bună cu vaccinurile va reduce populația cu 10-15%. Ascultați ce spune Bill Gates despre vaccinul cu ARN. Acest clip video a fost șters de youtube.

Bill Gates a precizat, de asemenea, că numai persoanele care au fost vaccinate împotriva Covid-19 ar trebui să aibă voie să călătorească, să meargă la școală, să participe la întâlniri și să lucreze.

ID-urile digitale ale vaccinurilor sunt deja în curs de dezvoltare, iar Gates are un brevet asupra tehnologiei care face posibilă urmărirea corpului unei persoane oriunde. Această tehnologie se numește WO2020-060606.

10. Merită să urmăriți și această înregistrare video de 4 minute realizată de DoD (Departementul de Apărare al SUA), în anul 2005. În această înregistrare este prezentată ideea folosirii unui vaccin care să inhibe gena WMAT2, responsabilă de trăirea religioasă.

11. Se ridică marii duhovnicii de la Sfântul Munte Athos: „Vaccinul anti-covid este o înșelăciune”. Arhimandritul Partenie, Starețul Sf. Mănăstiri a Sfântului Pavel: Nu mă vaccinez și nu dau binecuvântare nimănui pentru vaccinare.

12.Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială”. Declaraţiile care te vor şoca.

13. Ascultați declarația făcută de Claus Schwab la Davos și veți înțelege despre ce este vorba. El vorbește despre o „nouă normalitate”.

 

„Nu trebuie să pierdem această unică fereastră de oportunitate”Claus Schwab.

Klaus Schwab, „părintele” Forumului Economic Mondial, vorbește de cipuri implantabile în creier: „Marea Resetare va duce la contopirea identității noastre fizice, digitale și biologice”. Tehnologia va permite autorităților să „pătrundă în spațiul minții”. El a arătat clar că transumanismul este o parte integrantă a „Marii Resetări” când a spus că a patra revoluție industrială va „duce la o contopire a identității noastre fizice, digitale și biologice”. Și pe care o descrie perfect în cartea sa despre A Patra Revoluție: implantarea de microcipuri care îți pot citi gândurile.

Ce va urma? Ei ne pregătesc prin mass-media pentru a accepta cu resemnare criza mondială pe care ei o pun la cale și faptul că banii, așa cum îi cunoaștem, vor fi înlocuți cu monede digitale. Scopul lor este controlul total, dictatura mondială, comunismul impus cu forța la nivel mondial. Sau altfel spus, satanizarea întregii lumi.

14. Despre codul QR, certificat de vaccinare internașional, 5G și telefoane mobile

 

15. Ascultați un cuvânt al IPS Laurențiu Streza despre vaccinuri ținut în anul 2009.

Cred că pentru moment aceste informații sunt suficiente pentru cei care chiar doresc să se informeze.
Transmiteți aceste informații mai departe!

 

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Răspuns la adresa nr. 33/08.01.2021 a Patriarhiei Romane privind campania de vaccinare

 1. Anca spune:

  Mulțumim! Foarte util și documentat.

 2. Tiberiu spune:

  Nu mă vaccinez . Dumnezeu este mai important ptr mine decît cei cu mințile bolnave subjugate de perfidă reptiliana !

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Vaccinurile sunt parte din sistemul demonic, chiar daca nu este ultima faza acum. Ele ne modifica ADN-ul. Demonii isi pun semnatura in ADN-ul nostru! Sunt inca experimentale si multi dintre cei care se vor vaccina vor muri, incercand sa-si salveze viata.
   Sa nu ne fie frica de moarte! Moarte entru noi este o trecere, de la vis la realitate, de la osteneala la odihna. De ce sa ne fie frica?

 3. MIHAI spune:

  Medicina foloseste peste 90/100 modalitati antice,pagane.Stiinta de astazi este tot pagana nu e de loc crestina.NADEJDE SF.SPOVEDANIE SI SF.IMPARTASANIE MEDICAMENT DE VIATA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.