Zeii sunt printre noi (VI)

În urmă cu câteva zile a apărut următoarea știre:

08.12.2020: Cum își promovează un fost general israelian ultima carte: Federația Galactică există, avem contacte cu extratereștrii și o bază pe Marte. Sursa: www.jpost.com, preluat de HotNews.ro

13.12.2020: Declarație șocantă a unui fost oficial israelian: O Federație Galactică este în contact cu pământenii, Donald Trump știe despre asta. Sursa: NBC, preluat de digi24.ro

13.12.2020: Mărturisiri scandaloase despre extratereștri! Un fost șef din domeniul securității spațiale: Sunt în contact cu pământenii! Donald Trump știe asta. Sursa: www.capital.ro

16.12.2020: Pregătiri de război împotriva „Tehnologiei Zeilor” – cu A. Singurov, Max și Oreste – 6 TV.

Aveți în vedere informațiile și filtrați interpretările din aceste materiale.

Dar câți dintre oameni au reținut-o sau i-au dat importanță?

Înainte de a trage concluzii, vă invit să citiți articolele apărute în mass-media.

Pentru cei de la Capital.ro informația oferită de fostul general israelian este „cel puțin scandaloasă”, iar pentru cei de la digi24.ro este o „informație șocantă”.

Pentru cei care urmăriți de mai bine de un an seria articolelor publicate pe acest blog, informația oferită de Haim Eshed nu ar trebui să vă surprindă. Nu este primul care să facă asemenea declarații. Amintiți-vă de declarația ministrului apărării din Canada[1], care afirmă că extratereștri sunt printre noi. Amintiți-vă de dezvăluirile făcute de Joseph Spencer, fostul agent CIA, unul din „oamenii în negru”, care afirmă că cel puțin 1/3 din acești „oamenii în negru” erau extratereștri hibrizi. De asemenea, să ne amintim de afirmațiile făcute de Otroc Veaceslav.

„Obiectele zburătoare neidentificate au cerut să nu fie făcut public faptul că sunt aici, pentru că umanitatea nu este încă pregătită”,

a declarat Eshed, fostul șef al direcției spațiale a Ministerului Apărării din Israel, pentru ziarul Yediot Aharonot.

Eshed – care a fost șeful programului de securitate spațială al Israelului timp de trei decenii și a primit de trei ori cea mai înaltă distincție de securitate israeliană – a susținut că atât Israelul cât și Statele Unite au contacte cu extratereștrii de ani de zile. Eshed, în vârstă de 87 de ani, afirmă că există o „Federație Galactică”.

Această declarație ne amintește de Tratatul de la Granada, semnat în anul 1954, între președintele SUA, Dwight Eisenhower [2] [3], și o rasă de extratreștri cenușii. În schimbul tehnologiilor extraterestre, cenușiii puteau răpi un număr de oameni anual, pentru examene medicale. De asemenea, cenușiii au cerut să rămână anonimi pentru public. [2] [3]

Eshed susține că au fost semnate acorduri de cooperare între specii, inclusiv o „bază subterană în adâncurile planetei Marte”, unde se află astronauți americani și reprezentanți ai extratereștrilor.

Baze subterane extraterestre se află atât pe Pământ, cât și pe Lună și Marte. Informații au fost prezentate în articolele precedente.

„Există un acord între guvernul SUA și extratereștri. Au semnat un contract cu noi pentru a face experimente aici”,

a spus Eshed. Este exact ceea ce afirmă William Cooper [3], Joseph Spencer și mulți alți cercetători ai acestui fenomen.

Eshed a adăugat că președintele american în exercițiu, Donald Trump, era la curent existența extratereștrilor și a fost „pe punctul de a dezvălui” informații, dar i s-a cerut să nu facă asta pentru a preveni o „isterie în masă”.

„Au așteptat până astăzi ca omenirea să se dezvolte și să ajungă la o etapă în care vom înțelege, în general, ce sunt spațiul și navele spațiale”,

a spus Eshed, referindu-se la „federația galactică”.

Întrebat de ce a ales să dezvăluie aceste informații acum, generalul a răspuns că se datorează felului cum arată mediul academic acum și faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia.

„Dacă ieșeam acum cinci ani cu ce spun acum aș fi fost spitalizat”, a spus el pentru publicația Yediot.

De fapt se pregătește o mare înscenare pentru anul 2024, așa cum afirmă Joseph Spencer, când se va folosi tehnologia holografică Sky Beam, sau cum avertizau Otroc Veaceslav și Commander X [4].

NASA se face că plouă, cheltuind miliarde de dolari pe o presupăsă căutare a vieții ET, când de fapt ei ascund orice probe privind descoperirile făcute pe Lună și pe Marte.

Asistăm la un război nevăzut între forțele luminii și cele ale întunericului, iar ceea ce se ascunde cu strășnicie este faptul că extratereștrii sunt zeii vechilor religii politeieste, cei care au fost înfrânți de creștinism în urmă cu 2.000 de ani.

În acest război miza sunt sufletele oamenilor. Forțele întunericului, adică ceea ce scrierile de spiritualitate creștină numesc ființe demonice, plănuiesc de mii de ani subjugarea întregii omenirii.

Din acest plan de subjugare a omenirii fac parte instaurarea unui guvern mondial, controlat de extratereștri și însemnarea tuturor oamenilor cu un semn fără de care nimeni nu va putea cumpăra sau vinde, decât cei care au semnul Fiarei.

Vaccinul se pare că este parte integrantă din acest sistem diabolic de marcare și control total.

În încheiere, să ne mai amintim un amănunt interesant. În urmă cu mai bine de 100 de ani, teosoful și antroposoful Rudolf Steiner afirma că se va crea un vaccin care va separa sufletul și spiritul de trup, și îi va transforma pe oameni în „automatoni”, adică în bioroboți fără suflet, sau cu alte cuvinte în zombi.

Otrov Veaceslav spune că așa-zișii exratereștri vor oferi oamenilor tehnologie de vindecare instant, însă cei care vor accepta tratament din partea lor vor ieși de acolo zombizați.

În perioada următoare veți auzi tot mai des vorbindu-se de extratereștri, federație galactică, nave extraterestre, noua eră și alte lucruri asemenea, dar aveți grijă să nu vă lasați înșelați.

Bibliografie

[1] Erich von Daniken, Zeii nu ne-au părăsit niciodată, Editura Lifestyl, Bucureşti, 2018.
[2] Joseph Spencer, Man in black, accesat în data de 16.12.2020, https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08
[3] William Milton Cooper, Behold a pale horse, Arizona, 1990 [http://www.stopthecrime.net/docs/William_Cooper-Behold_a_Pale_Horse1991.pdf]
[4] Commander X, Controlorii lumii, Editura Solaris Print, Bucureşti, 2011.
[5] Pregătiri de război împotriva „Tehnologiei Zeilor” – cu A. Singurov, Max și Oreste, accesat la data de 18.12.2020, https://www.youtube.com/watch?v=zFoJCwJ51zc

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în civilizatii stravechi, Istorie și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Zeii sunt printre noi (VI)

  1. Constantin spune:

    11 ianuarie – Sf. Cuv.Teodosie , incepatorul vietii calugaresti de obste in Palestina . – P.C. Parinte Teodosie , Cu ocazia zilei onomastice , Va doresc , ca de obicei : Sanatate si Mantuire de la Bunul Dumnezeu !. Aceleasi doriri si cinurilor monahale de la Manastirele Cerebuc si Durau !. Constantin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *