Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 17

ora 06.50
Încep ziua 17 de post numai cu apă. Mă simt excelent! M-am culcat înainte de miezul nopții și m-am sculat la ora 06.30. Am dormit bine. Vremea este rece, iar noaptea temperatura coboară până la 10-11 grade Celsius. Tensiunea este 98/64, iar pulsul 68. Tensiunea este cam scăzută și sper să nu am senzații de amețeală până ajung la 2,5 – 3 litri de apă consumată.Greutatea este 91,5 kg, cu 0,1 kg mai puțin decât ieri. Este o diferență mică. Motivul ar fi acela că am băut apă abia după ora 18.00 și încă nu este eliminată total din organism.

Încep ziua cu „Minutul cu Maxwell”, despre alegerile care le faci te formează. Alegerile pe care le faci te fac pe tine. Este o alegere pe care trebuie să o faci în tot ceea ce faci. Suntem acolo unde suntem datorită alegerilor pe care le-am făcut.

A urmat apoi cuvântul despre absolvire. Absolvirea nu îți asigură succesul automat. Ai avut succes când te-ai înscris, când ai participat la cursuri, când ai dat examenul. Succesul este o călătorie continuă, doar că eforturile se văd doar la absolvire. Uneori confundăm succesul cu recunoașterea succesului.

Totul din jurul nostru este compus din energie care vibreaza la frecvente înalte. Apa este purtătoare de informaţie şi poate fi foarte uşor impresionată, impregnată, cu diferite energii. Acest fapt la demonstrat Dr. Jaques Benveniste prin anii 1980, iar în mod vizibil Dr. Masaru Emoto zece ani mai târziu. El a demonstrat prin cristalele de gheață pe care le-a fotografiat că energia electromagnetică, sunetele, muzica și chiar gândurile și sentimentele își lasă amprenta asupra apei. Pentru noi aceste aspecte sunt deosebit de importante. Apa pe care o bem este impregnată de gândurile noastre și a tot ceea ce este în jurul ei. Dar putem să o curățim și să o structurăm acționând conștient și intenționat prin rugăciune.

Ori de câte ori bem apă să o binecuvântăm și să facem cruce deasupra ei. Să mulțumim pentru apa pe care o bem și să fim recunoscători lui Dumnezeu pentru că ne-o dă în fiecare zi din belșug. Pentru aceste fapt suntem binecuvântați. Să nu uităm că 1 miliard de oameni nu au nici măcar apă de băut, nu mai spun de spălat sau de risipit.

Suntem 75% apă, motiv pentru care calitatea și cantitatea apei pe pe care o bem sunt foarte importante pentru sănătatea noastră. Avem nevoie de apă proaspătă, adică vie, cu pH alcalin și cu un potențial de oxido-reducere cât mai mic. Dacă este negativ, cu atât mai bine. De mare folos ne este aghiazma, care este apă structurată. Cercetătorii ruși au descoperit că 10 ml de aghiazmă pot structura până la 60 litri de apă. Cu alte cuvinte, un păhărel de aghiazmă băut dimineața poate structura toată apa din organism, resetându-o.

Câți au auzit de terapia prin sunete, sau câți au auzit că există o știință care se ocupă cu studiul inflienței sunetului asupra materiei? Această știință se numește cimatică.

Cimatica, știința care studiază influența sunetului asupra materiei,

„se definește ca o modalitate de terapie cu ajutorul sunetului, bazată în esență pe faptul că orice celulă a organismului viu este controlată de un câmp electromagnetic care rezonează la anumite frecvente particulare de sunet. Când organismul este sănătos, aceste frecvente sunt staționare și constante, dar orice disfuncție sau boala rupe armonia corpului și, în zona afectată, se generează o rezonanță crescută.” (T. D. Stănciulescu, „Terapia prin lumina”).

Semnificatia cimaticii și a muncii celor ce s-au dedicat stdiului acesteia, demonstrează o dată în plus că sunetul influențează materia fizică și că are calitatea de a crea modele geometrice. Prin sunet putem modifica materia, apa, AND-ul, deci și informația din corpul nostru!

Iată câteva date istorice.
Ernst Florens Friedrich Chladni, fizician și muzician german, este considerat părintele acusticii, printre cele mai importante lucrări ale sale se numărându-se studiile asupra vibrațiilor diferitelor plăci și determinările vitezei sunetului în diferite gaze.
Una dintre cele mai importante contribuții ale lui Chladni este tehnica de vizualizare a diferitelor moduri de vibrație ale unei suprafețe. Acest procedeu a fost descris de Chladni în anul 1787, în cartea sa ”Entdeckungen über die Theorie des Klangesor” (”Descoperiri în legătură cu teoria muzicii”).

La aproape trei sute de ani diferență, în anul 1967, Hans Jenny (1904-1972), medic elvetian, artist și cercetator, publică ”Cimatica – structura şi dinamica undelor și vibrațiilor”, care reprezintă rezultatul a 14 ani de experimente în care nisipul fin pus pe niste tablite, sau lichidul din vase era transformat în adevărate opere de artă atunci când era expus la sunete de anumite frecvențe și intensități.

Un alt personaj de seama care a împins cimatica mai departe de o simplă curiozitate și i-a dat și o utilitate, a fost Sir Peter Guy Manners. În cercetările sale, el a pornit de la premisa că fiecare formă având densitate, desen și culoare unice, rezonează într-un anumit spectru de frecvențe. Mai mult, el a creat o bază de date cu frecvențele pe care rezonează țesuturile sănătoase și le-a comparat cu frecvențele pe care rezonează țesuturile bolnave sau în dezechilibru. Prin procesul numit rezonanță simpatică, atunci când unui țesut bolnav i se aplică o undă sonoră având frecvența țesutului sănătos, atunci el va rezona din nou pe frecvența corectă.

ora 12.50
Până la această oră am băut 2,5 litri de apă. Acum mă gândesc să continuăm ceea ce am început dimineață. Deși știam de multă vreme despre acțiunea sunetului asupra materiei și despre efectul terapeutic al sunetelor, trebuie să recunosc că nu aflasem încă că există o știință dedicată acestor studii. În această peioadă de post am început să rezonez cu noi informații. Mai întâi am aflat că există un dispozitiv (Vitastiq Family) cu care se poate măsura pe punctele de acupunctură nivelul vitaminelor și mineralelor din organism. Imediat am trecut la acțiune și mi-am comandat acest dispozitiv. Astăzi ajunge la destinație și rămâne să intru în posesia lui. Apoi am aflat de dispozitivul Z-Amplifier creat pentru terapia prin sunete, și l-am comandat. Și acest dispozitiv este în drum spre destinație. Astăzi a ajuns pe aeroportul Roissy Charles De Gaulle, din Franța. Dar nu m-am oprit aici. Am continuat cercetările și am descoperit multe informații noi și interesante pe care doresc să le împărtășesc cu voi, cititorii mei.

Există o listă de 140 de pagini A4 pe afecțiuni tratate prin sunete și vibrații de diferite frecvențe.

Ceea ce simțim este acum dovedit științific. Iar ceea ce vedeți în clipul video de mai jos, este ceea ce se întâmplă particulelor de nisip și alte tipuri de particule, când un sunet rezonează într-o plăcuță, și vibrează acele particule în ton cu sunetul. Atunci când gândim, nu transmitem doar o undă ce rezonează energia, ci transmitem o frecvență în afara domeniului auditiv uman, transmitem un sunet, o vibrație. Totul este sunet! Totul este vibrație!

Când gândim, se transmite un sunet, ce rezonează energia din jurul nostru în armonie cu acel sunet. Studiind cimatica, am înțeles mai bine cuvintele Sf. Scripturi despre crearea lumii și cuvintele Sf. Părinți care descriu crearea lumii prin Cuvântul lui Dumnezeu. Totul este vibrație! „La început a fost Cuvântul”. (Ioan 1, 1) Dumnezeu a creat lumea prin cuvânt. A zis și s-a făcut.

Ceea ce vedeți sunt doar niște paticule ce alcătuiesc un model cu ajutorul sunetului. La început ele sunt împrăștiate peste tot, în poziții aleatoare pe plăcuță. Dar imediat cum apare sunetul, ele se strâng în aceste modele, pentru că totul este sunet. Este sunetul ce transformă materia și energia în formă. Rețineți acest amănunt. Sunetul transformă materia și energia.

Fiecare organ din corpul nostru rezonează la o anumită frecvență. Gândurile noastre, emoțiile, stresul și vibrațiile cauzate de acestea, dezorganizează starea vibrațională a diferitelor părți ale corpului nostru și astfel ne îmbolnăvim. Gândurile și trăirile noastre rezonează pe o anumită frecvență ce face ca energia din jurul nostru să rezoneze la aceeași frecvență. Ceea ce emitem este ceea ce creăm. Ce dai, aceea primești. Cu ce măsură măsori, cu aceea ți se va măsura. (Matei 7, 2)

Universul întreg a fost creat prin cuvânt și este menținut prin cuvânt, sau altfel spus, Universul a fost creat prin sunet și este menținut prin sunet. Toate galaxiile și planetele au fost create prin sunet, iar când dispare sunetul dispar și ele. Într-o clipită întregul univers poate fi schimbat prin schimbarea cuvântului sau sunetului care l-a creat și menține formele existente. Astfel este mult mai ușor să înțelegem cuvântele Sf. Ap. Petru care zice: „Dar noi aşteptăm, potrivit făgăduinţelor Lui, ceruri noi şi pământ nou, în care locuieşte dreptatea.” (II Petru 3, 13).

Poate că din aceste imagini este destul de dificil să vedem cum corpul uman este construit prin sunet ce vibrează energia, și cum această formă fizică trupească este menținută atât timp cât sunetul este menținut. Dar când sunetul este schimbat și corpul fizic este schimbat.

Cercetătorii, mai ales cei ruşi, au pus în evidenţă faptul că ADN-ul poate influenţa orice structură aflată în jurul său.

Mai jos vă recomand o prezentare de la TEDx intitulată „Spulberând cancerul cu frecvențe de rezonanță”.

Ceea ce încerc să fac este să vă aduc în atenție cercetările care se fac legate de terapia prin sunete și prin muzică.

ora 17.00
Am făcut o plimbare de 50 de minute, iar acum voi continua lucrul. Astăzi mă voi ocupa de studiul cimaticii și terapiei prin sunete.

Ar trebui să ştiţi că şi gândurile atunci când le spunem doar în mintea noastră, ele sunt emise pe o lungime de undă sonoră pe care creierul nu o percepe, ca în cazul urechii, dar pe care mintea o recepţionează. De aceea gândirea influenţează mult mai mult decât cuvintele.

Rugăciunile pe care le facem nu pot avea un efect dorit dacă nu este conştientizată energia din sunet şi puterea acesteia, energie şi putere pe care le îndreptăm prin atenţia noastră către zona cu probleme din interiorul nostru. Şi astfel ne putem vindeca de un dezechilibru sau de o boală uşoară, bineînţeles dacă suntem lăsaţi în pace de către cei din jurul nostru, să stăm în linişte pentru a putea reuşi ce ne propunem.

ora 0.10
M-am luat cu lucrul și am uitat să public articolul înainte de miezul nopții. A fost o zi plină de activitate, iar după amiază mi-a revenit energia total. Însă am băut până la această oră 4,5 litri de apă. Mă simt excelent! Voi încerca să beau mai multă apă.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.