Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 24

ora 07.40
Încep ziua 24 de post numai cu apă. Mă simt excelent! M-am culcat pe la ora 0.15 și m-am sculat la ora 07.00. Este vreme frumoasă și se anuță din nou o zi caniculară. În timpul nopții este răcoare. Păsărelele cântă de dimineață de cum a răsărit soarele. Ieri am băut 5,5 litri de apă. Tensiunea este 101/73, iar pulsul 80. Greutatea este 88,5 kg, 0,8 kg mai mică decât ieri. Până la această oră am băut aproape 1 litru de apă.

Am început ziua cu un pic de mișcare. Am pedalat 10 minut, 4 km și am consumat 50 calorii. În continuare am ascultat „Minutul cu Mawell”, despre integritate. Când vine vorba despre lideri oamenii nu așteaptă să fie perfecți. Dar cu siguranță își doresc să fie autentici, integri și să fie ceea ce spun că sunt. Cuvintele nu înseamnă prea mult în comparație cu acțiunile. La o persoană integră, cuvintele se potrivesc cu acțiunile.

Voi continua lucru la carte. Mi-am planificat să fac o corectură a tabelelor cu frecvențe, apoi să continui generarea de noi secvențe.

ora 14.40
Am lucrat până la această oră la carte despre terapia prin sunet. Am terminat de verificat tebelele cu frecvențe și acum voi lua o pauză de odihnă pentru a mă deconecta un pic și a-mi adihni ochii. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 2 litri de apă.

ora 22.16
Am lucrat cu mici pauze până acum la generarea secvențelor aferente diferitelor afectiuni. Astăzi am generat până acum 53 de secvențe, iar împreună cu cele generate ieri am 105 secvențe. Mă simt excelent! Până la această oră am băut 4 litri de apă. Scriu aceste lucruri pentru a veni în ajutorul celor care își doresc să postească cu apă mai multe zile. De ce? Pentru că una este să scrii din cărți și alta este să scrii din propria experiență. Pot spune din propria experiență că omul poate trăi numai cu apă cel puțin 40 de zile, fără să-și piardă energia. Faptul că în timpul postului pierdem în greutate nu înseamnă că ne pierdem energia. Cei care nu postesc pot să aibă ce opinii doresc ei despre post, însă eu cunosc din experiență că în timpul postului nu-ți pierzi energia și poți lucra cu randament mult mai bun decât atunci când mănânci. Mai mult, în timpul postului câștigi mult timp în care poți lucra pentru împlinirea obiectivelor stabilite. Cum îți menții energia necesară? Prin cantitatea de apă pe care o bei și prin rugăciune. ȘI mă refer aici la rugăciunea de mulțumire și recunoștință. Las pe mâine să scriu mai mult despre post și importanța apei pentru sănătate. Postul dovedește că alimentele oferă doar o foarte mică parte din energia de care avem nevoie.

Credința că omul nu poate trăi fără mâncare este doar o părere. Secretul unei vieți trăite cu puțină mâncare este păstrat cu multă strășnicie și se invertesc miliarde de dolari pentru ca oamenii să nu-l afli și mai ales să nu creadă în el. De ce? Simplu. Industria alimentară este o afacere de sute de miliadre de dolari pe an. Iar acum oamenii sunt înșelați să mănânce, pe post de alimente, chimicale și multe gunoaie. Prin această mâncare ființa umană este dedradată atât material cât și spiritual.

De aceea, cred că decât să băgăm în noi otrăvuri și materii moarte, fără energie, mai bine postim numai cu apă. O apă cât mai curată și mai vie. Cea mai bună este apa de izvor. Pe lângă pH, un alt parametru extrem de important este potențialul de oxido-reducere. Cu cât potențialul este mai mic, cu atât mai bine. Apa Kangen are un potențial negativ și este foarte bună.

ora 23.23
Slavă lui Dumnezeu! Am terminat ce mi-am propus. Închei ziua 24 de post numai cu apă prin de energie. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 4,5 litri de apă. Era să uit. Dimineață, înainte de a începe lucrul am făcut mișcare.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *