Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 25

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.37
Încep ziua 25 de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat la ora 07.15, în concertul păsărelelor, care cântă în fiecare dimineață câteva ore. Mă simt excelent! Ieri am băut 4,5 litri de apă, iar până la această oră am băut 0,5 litri. Tensiunea este 107/70, iar pulsul 85. Pulsul este mai mare pentru că am făcut un pic de mișcare. Mă pregătesc să încep o nouă zi plină de activitate. Astăzi voi continua lucrul la DVD cu generarea de noi secvențe de frecvențe pentru afecțiunile mai des întâlnite. Apoi voi trece peste textul cărții ca să-i fac o primă corectură și eventuale completări.

Încep ziua cu „Minutul cu Maxwell”, despre limite. Dacă limitele sunt înțelese corect, ne permit ca să ne canalizăm energia. Limitele ne dau direcție. Și ne ajută să producem mai multă energie. Este bine să ne trăim viața între liniile directoare corecte și limite bune ca să putem maximiza ceea ce suntem. Să nu fim ca într-o inundație în care apa este peste tot, dar nu merge nicăiri. Din ce cauză? Pentru că nu există limite.

ora 09.35
M-am întors acum de la un pic de mișcare. Am pedalat peste 5 km în 17 minute și am consumat vreo 82 de calorii. Se anunță încă trei zile de caniculă. Dar chiar dacă este caniculă nu mă afectează deloc, pentru că mă simt confortabil și nu sunt deranjat de transpirație. Mă simt excelent! Legat de mișcare și exerciții fizice, în post se recomandă a face zilnic mișcare și exerciții fizice, atât pentru menținerea în formă a mușchilor cât și pentru activarea sistemului limfatic. Începând de săptămâna aceasta, zilnic folosesc terapia prin sunet pentru câteva afecțiuni cum ar fi căderea părului, îmbunătățirea vederii și paradontoză.

ora 14.46
Am lucrat până acum, iar în continuare voi lua o pauză de 30 minute pentru a-mi odihni ochii. Am lucrat cu spor, însă este o lucrare monotonă și ai nevoie de multă răbdare ca să introduci zeci de numere și să faci aceleași mișcări ore întregi.

ora 22.42
Am avut o zi încărcată și astăzi, dar am finalizat ceea ce mi-am propus. Am terminat de generat toate secvențele pe care le aveam planificate. Au ieșit 239 de secvențe, care totalizează 3,5 Gb de fișiere mp3. Rămâne să calculez și câte ore reprezintă. Mă simt excelent și pln de energie!. Am băut până acum 4 litri de apă și cred că voi mai bea un litru.
Ideea cu cartea despre terapia prin sunete care a încolțit în urmă cu o săptămână începe să se materializeze și să ia contur. Pe lângă carte va fi realizat și un DVD cu 239 de secvențe pentru tratarea a peste 150 de afecțiuni și stări emoționale. Pentru majoritatea este suficient să ai un dispozitiv pe care să le asculți. Însă există și secvențe care ar trebui ascultate pe un sistem de sonorizare care să permită redarea frecvențelor foarte joase și pe cele foarte înalte. În acest fel multe afecțiuni și suferințe pot fi ameliorate și tratate prin această metodă terapeutică. Este o metodă pe care o avem la îndemână este este păcat să nu beneficiem de ea.
Alături de această terapie aș sugera o bună hidratare a organismului. Și apa poate ameliora și trata foarte multe afecțiuni.

Iată câteva motive pentru care trupul nostru are nevoie de apă în fiecare zi.
– Apa este principala sursă de energie. Este „circuitul financar” al organismlui.
– Apa generează energie electrică și magnetică în interiorul celulelor din organism. Ea asigură energia necesară pentru a trăi.
– Apa previne deteriorarea ADN-ului și face ca mecanismul de reparare să lucreze eficient.
– Apa curăță rezidurile toxice din diferite părți ale trupului și le duce apoi la ficat și rinichi pentru eliminarea lor.
– Apa crește eficiența în muncă, ea extinde aria atenției.
– Apa reduce stresul, anxietatea și depresia.
– Apa reface ritmurile normale de somn.
– Apa reduce oboseala și ne aduce energia tinereții.
– Apa face pielea mai moale și ajută la scăderea efectelor înaintării în vârstă.
– Apa integrează funcțiile minții și ale trupului. Ea crește capacitatea de a înțelege care sunt scopurile și țelurile în viață.

Acestea sunt doar câteva din beneficiile pe care ni le oferă apa print-o hidratare corespunzătoare.

Închei mulțumit de activitatea desfășurată și rezultatele obținute. Închei ziua 25 de pst numai cu apă. Au mai rămas 15 zile și mă simt excelent.

Vă las cum bine. Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *