Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 28

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.20
Încep ziua 28 de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 01.45 și m-am sculat la ora 07.00. Astă noapte am lucrat vreo 2 ore la pregătirea machetării cărții în LaTex. Mă simt excelent! Greutatea este 87,3 kg, ca și ieri dimineață, deși nu am băut prea multă apă nici ieri. Am băut un pic peste 4 litri. Tensiunea este 105/71, iar pulsul 88.

Încep lucrul cu audierea „Minutul cu Maxwell”, despre muncă. Mulți se așteaptă ca totul să le vină de la sine fără efort. Însă am descoperit și am aflat cu toții că, în esență, viața funcționează așa: primești de la ea exact ceea ce investești în ea. Ce semeni aceea culegi și cum îți așterni așa dormi. Prea mulți oameni vor să primească ceva de la viață înainte de a investi ceva în ea. Nu știu ce amâni din lucrurile pe care le faci, dar vreau să știi că nu vei avea rezultatele dorite, până când nu vei acționa.

După un așa cuvânt, hai la muncă că mai am destul de lucru. Oricum, săptămâna care a trecut a fost deosebit de productivă și am reușit să materializez o idee. Gândul de acum câteva săptămâni s-a materializat. Puterea minții este imensă, insă fără acțiuni nu realizezi prea multe. Am reușit să scriu cartea într-o săptămână și să pregătesc DVD-ul pentru forma digitală a cărții. Cartea o voi publica atât în format tipărit, cât și digital. Astăzi voi lucra la machetarea cărții în LaTex. Îmi va lua ceva timp scrierea tabelelor, dar sper să meargă repede și până la amiază să le termin. Apoi vor rămâne mici detalii de pus la punct, cu ar fi indicele de nume și bibliografia. Iar după ce termin cu cartea mă voi apuca de DVD.

ora 10.36
Am terminat primul tabel de pregătit și acum mă pregătesc să-l fac și pe al doilea. Remarc din nou faptul că în timpul postului numai cu apă puterea de concentrare și de lucru crește foarte mult. Nu este doar o impresie deoarece rezultatele vorbesc de la sine. Până la sfârșitul zilei doresc să finalizez cartea în forma finală, pentru ca mâine să listez un exemplar de probă. Am băut 1,3 litri de apă.

ora 19.06
Mă simt excelent! Am lucrat intens până la această oră și am băut 3,5 litri de apă. Continui lucrul.

ora 22.31
Iată că a mai trecut o zi. La ora asta mă simt excelent! Am lucrat toată ziua intens, aproape fără pauză, și am reușit într-un timp record să machetez cartea în LaTex. I-am dat forma finală pentru ca mâine să listez două exemplere de test și pentru corectură. Sunt mulțumit de rezultatele efortului făcut. În seara asta voi încheia mai repede activitatea pentru că mâine voi pleca într-o călătorie de o zi. Mâine nu voi mai putea publica jurnalul decât foarte târziu. Depinde când mă întorc din călătorie.

Până la această oră am băut 5 litri de apă și cred că voi mai bea 0,5 litri.
Voi reveni!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *