Jurnalul unui post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 35

ora 07.23
Încep ziua 35 de post numai cu apă. M-am culcat pe la ora 00.45 și m-am sculat la ora 07.00. Tensiunea este 108/76, iar pulsul 86. Astăzi voi pleca într-o călătorie, iar vremea se anunță foarte caldă. Voi reveni cu amănunte diseară. Mă simt mult mai bine decât ieri dimineață. Voi face evaluarea în timpul zilei.

ora 15.32
Am lucrat până la această oră neîntrerupt la refacerea a 67 de secvențe de frecvvențe. Am am generat această serie cu undă dreptunghiulară pentru frecvențele mai mici de 140 Hz. Asta pentru ca respectivele secvențe să poată fi ascultate și pe telefon, tabletă sau tabletă, dispozitive care nu au difuzoare speciale pentru redarea frecvențelor joase. Voi face o scurtă pauză pentru dezmorțire apoi voi continua lucrul la carte. Am de introdus în continuare indexul de termeni și referințele bibliografice.
Mă simt excelent! Am băut 3,5 litri de apă.

Astăzi am cumpărat un mini curs intitulat „Ebooks de la A la Z”, realizat de Petre Fluerașu. Lucrez cu cărți de 30 de ani, atât în format tipărit cât și digital, însă mereu ai ceva nou de învățat. Am dat 497 lei pe el. Voi vedea în zilele următoare ce valoare îmi aduce. Vă țin la curent.

ora 22.43
Am lucrat toată ziua fără pauză. Sunt bucuros că am rezistat. Nici nu am obosit, nici nu m-am plictisit. De la ora 19.00 la 20.30 am ascultat un webinar cu Doru Pelivan și Pera Novacovici, despre programul Hobby2Profit. Deși i-am mai ascultat de câteva ori până acum, mereu am ceva nou de învățat. Ascultându-i m-am mobilizat din nou ca să trec la acțiune și să nu mai amân realizarea cursului de contabilitate, înregistrat video. Sunt hotărât să trec până la sfârșitul lunii la următorul nivel. Până acum scriu de vreo câțiva ani pe blog despre contabilitate, însă acum doresc să ajut pe oameni și printr-un curs video. Contabilitatea nu este grea. Oamenii se sperie fără motiv de ea.

De ce vreau să-i ajut pe oameni? Pentru că viață nu are rost să o trăiești numai pentru tine, să te gândești numai la tine și nevoile tale. Te împlinești nu prin lucrurile materiale pe care le deții, sau banii din cont, ci prin ceea ce faci pentru alții. Tot ceea ce fac are în vedere ajutorul celorlalți. Scriu și editez cărți ca să ajut cât mai mulți oameni. Am învățat informatică ca să pot digitaliza cărți, iar cu ajutorul lor să ajung la cât mai mulți oameni. Am învățat contabilitate din același motiv.

Ar putea zice cineva: „Dar de ce nu te rogi mai mult, în loc să te ocupi de contabilitate și informatică?”, lucruri care la prima vedere par pur lumești.

Este ușor să faci teorie și să înveți pe alții să se roage. Rugăciunea este foarte bună și importantă în viața oricărei persoane, indiferent de credința sa, însă este bine să ne smerim și să ne recunoaștem fiecare nivelul la care suntem. Nu pot fi toți ca părinții filocalici. Ceea ce contează este să-ți umpli viața cu ceva util, și să nu lași să trecă viața fără roade. Poate că în zilele care urmează voi dezvolta acest subiect.

De ce scriu despre aceste lucruri personale? Pentru că în acest fel mă motivez mai puternic. Este ca o promisiune pe care o fac nu numai înaintea mea, ci înaintea tuturor celor care vor citi aceste rânduri.

Astăzi am avut mult de lucru și încă mai am. Va fi o carte de 100 de pagini, însă îmi doresc să fie realizată profesional. Va cuprinde, bibliografie, index alfabetic, glosar și listă de abrevieri. Prin acestă carte și prin DVD-ul anexat îmi doresc să vin în ajutorul creștinilor și să le ofer un mijloc mai puțin cunoscut de terapie, terapia prin sunet.

Am băut până la această oră 6 litri de apă. Acum mă simt excelent! Este bine că am băut mai multă apă, întrucât dimineață voi călători toată ziua. Astă nu mai mai plecat. Mâine dimineață nu voi mai avea timp să scriu în jurnal, dar o voi face mâine seară. Până atunci, vă doresc multă sănătate și binecucântare.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.