Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 07.42
Astăzi încep prima zi de revenire din post. M-am culcat pe la ora 02.30 și m-am sculat la ora 07.00. Ieri a fost ziua 40 de post numai cu apă, însă pe lângă apă am băut compot de fructe (ceai de fructe) neîndulcit. Ca să înțelegeți mai bine despre ce este vorba, precizez că am luat 1 măr, 3 nectarine și 4 prune și le-am pus la fiert. După ce a fiert bine am lăsat să se răcească un pic și am băut apa în care au fiert fructele. Așadar, nu a băut apă simplă, ci apa în care am fiert fructele.

Dacă ar fi să-i dai cuiva apa asta în loc de mâncare, ar zice că-ți bați joc de el. Dar când schimbi apa simplă după un post cu acest ceai de fructe este altceva. Mie mi-a dat multă energie. Și din asta am învățat o lecție. Dacă se poate trăi cu apă 40 de zile, înseamnă că se poate trăi și mai mult cu ceai făcut din fructe de tot felul, inclusiv de pădure.

Revenirea din postul de 40 de zile este foarte importantă. Ea trebuie să fie o revenire lentă și trecerea la mâncăruri consistente trebuie să se facă lent pentru ca organismul să se adapteze din nou la noul regim de alimentație. Consumul de apă trebuie menținut.

ora 23.50
Deja ziua a trecut repede. Mă simt excelent! Astăzi, în cursul dimineții am băut 1,5 litri de suc de pepene, iar după amiază am mâncat un borș cu legume fără pâiine, dar nu chiar strecurat. Pe seară am mâncat de roșii cu un pic de ulei de mâsline și un cartof copt pe jar foarte gustos., în rest apă.

Am lucrat toată ziua la niște situații contabile care mi-au mâncat tot timpul și nu am mai avut timp să lucrez la carte. Mai am mâine de întocmit o situație contabilă, dar până la amiază sper să o termin. Pe. mâine!

Meniu ziua 1
– 1,5 litri suc de pepene roșu
– 1 borș de legume
– 1 cartof copt
– 1 roșie cu ulei de măsline

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *