Revenirea după un post de 40 de zile numai cu apă. Ziua 2

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 13.15
Astăzi, m-am sculat pe la ora 06.30. Mă simt excelent. Aceasta este a doua zi de revenire din post. Până pe la ora 12.00 am băut 1,5 litri de apă, apoi am băut 1,5 litri de compot făcut cu caise, persici, nectarine și truguri negri. Pe la ora 13.00 am mâncat zmeură și mure culese directe de pe rug. Până la această oră am lucrat la niște acte contabile. Nu am terminat, dar sper să termin repede. Afară este foarte cald însă în casă este bine și răcoare. Cât am postin numai cu apă nu am suferit deloc de căldură. Mă gândesc ca în zilele caniculare să beau doar apă.

ora 23.38
Timpul este resimțit relativ. Ce îți place trece repede, iar ce nu îți place trece greu. Este vorba de percepție psihologică. Mă simt excelent! Astăzi am băut compot și suc de pepene. seara am mâncat păstăi ci mujdei de usturoi. Păstăile au fost foarte moi.
Astăzi am lucrat la instalarea sistemului linux, însă nu pot boot-a, mai pe înțeles nu pot accesa sistemul de operare linux. Voi instala din nou SO linux și voi avea mai multă grijă la setarea booleader-ului.

Meniu ziua 2

– 1,5 litri compot de fructe
– 1,5 litri suc de pepene
– 2 porții de păstăi cu mujdei. (foarte bune).

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *