Ascultă de sfinți fiule… episcopii pot greși! Patriarhii pot greși

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Ascultă de sfinți fiule… episcopii pot greși! Patriarhii pot greși. Sinoadele pot greși, dar acolo unde sfinții sunt de acord, nu există nici o greșeală. Acesta se numește „Acordul sfinților”.

Sf. Sava Achilleos, în anul 2007, spunea:

„Antihristul va ocupa scaunul sănătății. Va veni o gripă. Va semăna o gripă. O boală fabrcată. se recomandă evitarea oricărui tip de vaccin. Cei care nu vor fi vaccinați … vor fi izolați.”

Creștinii trebuie să învețe cum să se roage unii pentru alții. Cei „nevaccinați” pentru cei „vaccinați” și invers!

Ascultați mai jos cuvântul de învățătură al Mitropolitului de Morphou.

Și acum vă voi pune înainte o înregistrare a lui Jacques Atalli, din 1981, despre vremurile pe care le trăim acum. Să ia aminte și cei care zilnic prin mass-media îndeamnă pe oameni ca să se injecteze cu otrăvuri. Ascultați și voi cei temători! Nu vă mai temeți! Înțelegeți că sunteți trași în cursa demonilor cu chip de om.

Ascultați și voi preoți și episcopi! Încredeți-vă în Dumnezeu și nu în otrăvurile pe care demonii vi le prezintă ca soluție de supraviețuire! Aveți curajul să mărturisiți oamenilor că așa-zisele vaccinuri sunt otrăvuri care ne omoară și ne despart de Dumnezeu!

În urmă cu câțiva ani, Christine Lagarde, directoarea FMI afirma:

„Bătrânii trăiesc prea mult și este un risc pentru economia globală, trebuie făcut ceva”.[1]

Acest ceva despre care vorbește este planul de depopulare al lumii de care amintea, încă din 1981, Jacques Atalli, consilier al președintelui Franței.

Nu vă vindeți sufletele de frică! Înțelegeți că scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial este depopularea lumii. Este genocid! Iar cei rămași vor fi înrobiți demonilor.

Mai jos aveți câteva mărturii ale unor persoane din Israel care s-au vaccinat. Vedeți efectele cutremurătoare!

Fraților, dacă ați urmărit acest documentar, gândiți-vă bine ce alegere faceți. Cine se teme de moarte, va avea curând parte de moarte!

Ascultați ce spune fostul președinte Pfizer, Dr. Michael Yadon:

„Este prea târziu pentru salva pe oricine care a fost vaccinat cu vreunul dintre vaccinurile Covid-19. Miliarde de oameni sunt condamnați la moarte sigură, imuabilă și dureroasă. Oricine a primit injecția va muri cu siguranță prematur, în decurs de cel mult 3 ani, în cel mai optimis scenariu.”

[1] https://invictuswebmedia.com/2019/07/27/christine-lagarde-batranii-traiesc-prea-mult-si-este-un-risc-pentru-economia-globala-trebuie-facut-ceva/

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *