DOCUMENTAR: Sigur și eficient – O a doua opinie

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Astăzi vă prezint un nou documentar tradus în limba română ce merită vizionat de toți parlamentarii, de miniștri, ofițeri, polițiști, jandarmi, judecători, avocați, jurnaliști și de toți cei care mai au măcar un pic de credință în Dumnezeu și judecata divină. Există o judecată divină de care nimeni nu va scăpa, îndiferent de credință. Oricât de mari ar fi presiunile exercitate asupra unor persoane, nimic nu justifică susținerea planului criminal de vaccinare.

Chiar de ți s-ar oferi toate bogățiile din lumea aceasta, tot nu merită să-ți vinzi sufletul și să devii părtași la genocid. Guvernanții, politicienii, parlamentarii, jurnaliștii și medicii ar trebui să nu uite că printr-o semnătură se pot face părtași la crime împotriva umanității și la genocid. Nu-i nevoie să ucizi un om direct cu un glonte sau cu otrăvă, este suficient ca să aprobi, în calitatea pe care o ai, ca alimentele, apa, aerul să fie contaminate de către adevărații criminali. Este suficient se aprobi tratamente ucigașe ca să te faci părtaș la crimă și genocid.

Același lucru este valabil și pentru jurnaliștii și „analiștii” de tot felul care promovează injectarea cu ARNm, oxid de grafen și nano-tehnologie, și atacă pe cei care vor să atragă atenția asupra pericolelor reprezentate de „vaccinarea” în masă.

Sigur și eficient: O a doua opinie pune în lumină leziunile și decesele cauzate de vaccinurile Covid-19, dar, de asemenea, aruncă o privire cuprinzătoare asupra deficiențelor sistemice care par să le fi permis.

https://rumble.com/v1mn3y6-sigur-si-eficient-o-a-doua-opinie-documentar.html

Documentarul poate fi urmărit direct pe rumble.com sau descărcat și urmărit offline.

Sigur și eficient: O a doua opinie este un nou documentar cu impact puternic, realizat de profesioniști renumiți din domeniul mass-media din Marea Britanie care scoate la suprafața rolul cercetătorilor comportamentali SAGE în influențarea politicilor și rolul mass-media și al companiilor Big Tech în suprimarea dezbaterilor libere și deschise pe această temă. Este o evaluare sinceră și onestă a înșelăciunii cu vaccinuri care a fost aplicată unui public britanic speriat și credul.

Prezentând un scandal epic, filmul pune în lumină o serie de persoane lezate și suferinde din cauza vaccinurilor care își spun poveștile. Un număr tot mai mare de medici și oameni de știință alarmați s-au mobilizat pentru ca leziunile cauzate de aceste vaccinuri să fie investigate. Detaliile fraudei științifice și ale complicităților dintre stat și corporații care au dus la această criză sunt dezvăluite din mai multe surse. La fel ca și mușamalizarea în care este implicat guvernul britanic, care ignoră și respinge apelurile de a răspunde la tragedia în desfășurare și continuă să promoveze propaganda lor „sigură și eficientă”.

Un documentar pe care toată lumea ar trebui să-l vadă, în special cei care încă mai repetă mantra „sigur și eficient” și refuză să recunoască statisticile, studiile și numărul masiv de leziuni cauzate de vaccinuri.

Vaccinarea este o practică barbară și este una dintre cele mai fatale iluzii ale timpurilor noastre, care nu se găsește nici măcar la cele mai așa-zis barbare rase ale lumii. Suporterii săi nu se mulțumesc doar cu vaccinarea celor care nu pot obiecta împotriva ei, ci caută și să o impună cu ajutorul legilor penale și pedepselor riguroase asupra tuturor oamenilor deopotrivă.” – GHIDUL SĂNĂTĂȚII de Mahatma Gandhi

Lansat : 27 septembrie 2022, Marea Britanie
Produs de: Oracle Films si Mark Sharman
Traducere in limba română: Ionel Trandafir, octombrie 2022

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *