Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 3

ora 10.09
Aceasta este a treia zi de post numai cu apă. Astă noapte, deși m-am culcat pe la ora 02.20, m-am luat cu scrisul și am uitat să public jurnalul de post. L-am publicat în această dimineață. Mă simt excelent. Ieri am băut 3,2 litri de apă, Iar astăzi până la această oră 1,2 litri de apă. Greutatea este de 99,4 kg, cu 0,9 kg mai mică decât ieri. Aseară, după ce am venit de la biserică am continuat lucrul la cartea de contabilitate. Apoi am urmărit un documentar despre situația reală din Ucraina și despre crimele săvârșite de ucrainieni împotriva rușilor. Eu zic că merită să-l vedeți. Veți înțelege ce este un război și veți înțelege ce ne așteaptă, dacă guvernul implică România în război alături de NATO. Va fi dezastru și multă suferință. De aceea, avem nevoie de multă rugăciune. Deja suntem în ceasul al unsprezecelea. De ani de zile am atras atenția asupra acestui fapt. Bine ar fi să înțelegem că suntem într-un război duhovnicesc. Conflictele acestea armate sunt doar un pretext pentru cucerirea țării de către armatele NATO și exterminarea poporului român. De ce? Pentru că suntem un centru de spiritualitate creștină, care, așa cum spunea Engels, în urmă cu aproape 200 de ani, românii sunt

„destinați să piară în furtuma revoluției mondiale. … [Ei sunt] suporterii fanatici ai contrarevoluției și [vor] rămâne astfel până la extirparea sau pierderea caracterului lor național, la fel cum propria lor existență în general, reprezintă prin ea însăși un protest contra unei mărețe revoluții istorice. Dispariția lor de pe fața pământului va fi un pas înainte.”

Asta spunea Engels despre români acum aproape 200 de ani. Noi, prin credința noastră, ne împotrivim revoluției mondiale, adică noii ordini mondiale satanice. Satana se luptă prin oamenii lui ca să ne extermine ca popor. Cine ne apără? Americanii? Păi ei sunt exterminatorii noștri. Ei au luat locul bolșevicilor din secolul trecut. Cine promovează păcatele împotriva firii și distrugerea moralei creștine? Rușii sau americanii? După câte știu eu, americanii. Ei sunt promotorii instituirii noii ordini mondiale satanice. A anunța-o George W. Bush Sr. de acum 30 de ani. Suntem într-un război duhovnicesc. Vă recomand să citiți cartea „Războiul împotriva lui Dumnezeu. Adevărul despre vaccinurile anti-COVID19 și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial”.

ora 12.16
Am continuat cu audierea „Minutul cu Maxwell”, despre organizare. E bine să te organizezi începând de jos. Nu încerca să rezolvi totul, încearcă să rezolvi măcar ceva. Și dacă reușești ceva, într-o bună zi vei putea reuși orice. Apoi despre explorare și despre conflict. Nu poți scăpa de conflicte, dar poți ajuta oamenii să trecă peste ele.

Apoi am scris un scurt articol. Acum mă pregătesc să fac un pic de mișcare, deși este cam frig. După ce mă întorc voi continua lucrul la carte.

ora 13.06
M-am întors de la o plimbare de 40 de minute. A nins astă noapte și zăpada are peste 10 centimetri. Bate un pic vântul, dar este soare. Am băut până la această oră 1,8 litri de apă. În continuare mă apuc de lucru la carte.

ora 22.06
Astăzi m-am luat cu lucrul și am uitat total de a mai nota în jurnalul de post. A fost o zi în care am lucrat din plin. M-a odihnit o oră, apoi am reluat lucrul la carte până la ora 19.00. De la ora 19.00 până la ora 20.00 am vizionat un webinar despre cum să înscrii primii 20 de cursanți la un curs online. A fost interesant, deși l-am audiat de mai multe ori. De multă vreme îmi propun să fac un curs online, dar nu mai reușesc. Am fixat alte priorități, iar cursul a rămas mai la coada listei. Am în minte un curs de contabilitate pentru cei care vor să învețe cum să țină o evidență contabilă. Acum 10 ani, am ținut mai multe tutoriale online de folosire a unor servicii de comunicații pe partea de video și email. De ce contabilitate? Pentru că îmi place. Îmi place să ajut oamenii. Acum scriu cartea de contabilitate, iar după ce o termin va veni vremea și pentru cursul online. Trăim ca să ne împlinim, nu oricum, ci prin dăruire.

Am continuat lucrul la carte până la ora 22.00. Până la acestă oră am băut 3,5 litri de apă și cred că până la miezul nopții voi depăși 4 litri de apă. Mă simt excelent. Și dau slavă lui Dumnezeu că avem apă de băut.

Îmi spunea cineva că de mâine se scumpește benzina până la 11 lei/litru. Sunt cozi foarte mari la benzinării. Asta va duce la scumpiri în lanț. Iar oamenii vor fi nevoiți să se deplaseze mai puțin. Este o constrângere aplicată indirect. Aceste scumpiri în lanț arată că moneda s-a devalorizat cu câteva zeci de procente. Nu se spune, dar adevărul acesta este. La sfârșitul acestei luni puterea de cumpărare se apropie de 50% din putere de cumpărare de la începutul anului. Aceste asunt semnele vizibile ale crizei economice și financiare anunțate de multă vreme.

Cum va arăta lumea în următoarele luni? Greu de spus. Însă dacă interpretăm semnele, adică informațiile pe care le avem la îndemână, se pare că nu va fi prea bine.

Războiul bate la ușă și dacă vom fi implicați în război, ne așteaptă multe suferințe. Doar cei care au trecut prin război pot înțelege. Scumpirile se văd deja. Dar în caz de război vor apare multe restricții de mișcare, raționalizări de alimente, energie, chiar lipsuri, distrugeri, suferințe de tot felul, iar cea mai cumplită dintre toate va fi frica și groaza. O criză mondială va arunca lumea întreagă în haos, mai mult sau mai puțin. Marea resetare a satanistului Klaus Schwab continuă.

Suntem deja în război de doi ani, însă până acum a fost unul psihologic prin care s-a indus panică, frică de moarte și restrângerea drepturilor. Această restrăngere a drepturilor va continua. Acum, imaginați-vă cum va arăta lumea în viitor, când oamenii nu se vor mai bucura de drepturile pe care le au acum.

Ideea este că dacă învățăm să postim, ne va fi mai ușor să trecem peste lipsurile de tot felul. Suferințele nu vor fi datorate lipsei alimentelor sau aconfortului, ci atașamentelor și credințelor noastre că nu putem trăi fără mâncare și fără confort. Când ai experiența că poți trăi numai cu apă, în caz de nevoie te mulțumești numai cu ea. La fel și cu confortul. Suntem legați de o casă de o gospodărie, de utilități. Fără ele ni se pare imposibil de trăit. La oraș câteva zile fără apă și fără curent pot genera un dezastru. Problema este că am devenit prea legați de materie, de lucrurile pe care le-am adunat. Ne vine greu să le abandonăm, ne vine greu să renunțăm la ele, pentru că ni se pare imposibil de trăit fără ele. Asta este cea mai mare dramă. Ne numim creștini, cunoaștem Sf. Scriptură, mergem la biserică, ne spovedim, ne împărtășim, dar suntem îngroziți de lipsa alimentelor, a carburanților, a energiei elecrice și mai ales a confortului.

Câți dintre creștini sunt pregătiți să se lepede de toate lucrurile agonisite, de casă, de mașină, de garderobă și de cămară? Ni se pare imposibil să trăim fără căldură, fără alimente, fără lumină. De ce? Pentru că ne-am obișnuit cu confortul și nu ne-am pus niciodată în pielea oamenilor fără adăpost, fără sursă de venit, fără mâncare, fără haine. Tot ce au sunt hainele de pe ei. Oare, nu ar fi vreme să ne pregătim și noi pentru o lepădare de „averile” noastre? Fără pregătire, când vom fi lipsiți de ele, indiferent din ce motiv, va fi foarte dureros.

Totul ține de pregătirea mentală, dar și de cea sufletească. Totul este să nu cedezi disperării. Să nu cazi în deznădejde. Din nefericire, mulți creștini vor renunța la libertate, doar pentru a se mai bucura o vreme de „averea lor”, zic pentru o vreme, căci în scurt timp ea se va „evapora”, datorită inflației sau confiscării sau cedării de nevoie.

Închei cu cuvintele Mântuitorului nostru Iisus Hristos: „Deci, nu vă îngrijorați, spunând: Ce vom mânca? ori Ce vom bea? ori Cu ce ne vom îmbrăca? Câutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și dreptatea Lui, și toate acestea se vor adăuga vouă.” (Matei 6, 31, 33).

ora 23.06
Cu ajutorul lui Dumnezeu a trecut și a treia zi de post numai cu apă. Mă simt excelent! Astăzi am făcut mișcare 40 de minute și câteva exerciții fizice. Voi explica mâine de ce este necesară mișcarea. Mișcarea înseamnă viață.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, noua ordine mondiala, Postul cu apa și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.