Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 20

ora 12.18
Aseară înainte de culcare am ascultat o emisiune cu părintele Adrian Singurov până pe la ora 01.30. Dimineață m-am sculat și am mers la biserică. A slujit și I.P.S. Teofan și a făcut o călugărie. Acum mă duc să fac o plimbare în mijlocul naturii. Mă simt excelent! Tensiunea este 119/74, iar pulsul 85.

ora 13.07
M-am întors de la plimbarea în mijlocul naturii. A durat 30 minute și a fost foarte frumos. Pace și liniște. Cer senin și soare. Câtă binecuvântare! Doamne, slavă Ție pentru toate! Pentru aerul pe care îl respirăm pentru apa pe care o bem, pentru pâine pe care o mâncăm, pentru hraha cu care ne hrănim, pentru soarele care ne luminează și ne încălzește! Mulțumim pentru toate! Mulțumim că ne-ai așazat în acest colț de rai.

ora 16.41
Mă simt excelent! Am mai făcut o plimbare de 30 de minute. Vremea este frumoasă și cu soare, doar că bate un pic vântul. Am băut 2 litri de apă. Cam puțin până la această oră, dar mă simt bine.

ora 22.19
Mă simt excelent! Am băut 3 litri de apă. Până acum am citit. Am început o carte scrisă de gen. Emil Străinu. Acum urmăresc o emisiune cu Cristian Terran, despre puterea de a trăi în prezent. Interesantă emisine! Sunt lucruri pe care le cunosc, însă repetiția este mama învățăturii. Una este să cunoști teoretic un lucru, și altceva să-l pui în practică.

ora 22.54
Iată că închei și ziua 20 de post numai cu apă. Am ajuns la jumătatea postului și mă simt excelent. Slavă lui Dumnezeu pentru toate. Mă simt foarte bine și nu simt nevoie nevoia de a mânca. Mâncăm din obișnuiță, și mai mult decât este nevoie. Am ajuns să devenim sclavii consumerismului și să ne lăsăm controlați de reclamele care ne îndeamnă să cumpărăm și să mâncăm mai mult decât are nevoie organismul. Important este să mulțumim pentru toate lui Dumnezeu, să ne bucurăm de darurile primite. Să învățăm să trăim simplu! Să învățăm să trăim în prezent! Și să mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare pahar cu apă și fiecare bucată de pâine. Suntem binecuvântați că trăim într-un colț de rai.

Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.