Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 22

ora 08.34
Bună dimineața, tuturor! Încep ziua 22 de post numai cu apă. Asta noapte am citit până la ora 01.00, când m-am culcat, iar dimineață m-am sculat la ora 08.00. Simt că mă ține ceva în gât, așa că preventiv am „Biosept nazal cu uleiuri esențiale”, produs de Fares și am făcut gargară cu saramură. Asta ca să evit să mă prindă vreo răceală. La îndemână mai am și Carmol.

Ieri am băut aproape 4 litri de apă, iar în această dimineață 1 litru de apă. Momentan mă simt excelent! Greutatea este 92,2 kg. Tensiunea este 113/79, iar pulsul 89. Pulsul rămâne în continuare destul de mare. Mă așteptam ca în timpul postului să mai scadă.

Voi începe activitatea cu vizionarea „Minutul cu Maxwell”, despre cum motivezi oamenii. Sunt 4 lucruri care îi motivează pe oamenii și dacă știi care sunt acele 4 lucruri, vei avea mai mult succes, ca lider, în conducerea lor. Iată cele 4 lucruri care îi motivează pe oameni:

– sunt oameni care sunt motivați dacă fac bani;
– alți oameni sunt motivați de autonomie; au un spirit antreprenorial și vor să fie propriul lor șef;
– sunt oameni care mai sunt motivați de perfecțiune. Ei vor să exceleze în meseria lor,
– iar alții sunt motivați de scop. Ceva mai mare decât ei. Acel lucru măreț le va da motivația de a trăi

Acum, vezi ce te motivează pe tine, apoi vezi ce îi motivează pe cei din jurul tău. Managerii îi conduc pe toți la fel, însă liderii îi conduc pe oameni diferit.

ora 11.34
Am lucrat până acum la carte, iar acum voi face o pauză de plimbare. Mă simt excelent! Am băut 1,5 litri de apă.

ora 12.10
M-am întors de la o scurtă plimbare de 25 de minute. Este soare și cer senin, însă mai bate, din când în când, câte o rafală de vânt. Voi continua lucrul ca să termin lecția pe care am început-o.

ora 13.27
Am terminat de redactat ultima lecție și sunt bucuros. Acum, mai rămâne să recitesc cartea pentru o corectură și să mai adaug un document la anexe. Apoi, o voi da la listat pentru o probă. Va trebui să actualizez și coperta. În continuare voi lua din nou o pauză de plimbare.

ora 16.57
Chiar când mă pregăteam să plec la plimbare s-a oprit lumina. M-am plimbat 30 de minute, pe o vreme foarte frumoasă, cu soare și cer senin, de un albastru curat și fără nori. Am admirat natura și am ascultat ciripitul păsărelelor. Slavă lui Dumnezeu pentru toate darurile primite de la El. Pentru că lumina a fost întreruptă mai multă vreme, m-am odihnit un pic, apoi am citit, până pe la 16.15, când am ieșit din nou la o plimbare de 30 de minute. Astăzi am avut ocazia să mă plimb mai bine de o oră. Nu am nicio stare de amețeală, însă mă simt ca atunci când ești obosit, cu energie puțină. Am băut 2, 5 litri de apă, până la această oră, însă se pare că nu a fost suficient, pentru a-mi reveni total.

Pentru moment voi continua cu lectura, apoi mă voi apuca să mai lucrez la carte. Am de făcut o încheiere, să completez anexele și să fac corectura.

ora 17.56
Am dat peste un material video despre Portofelul digital de identitate, un pas mai aproape de totalitarismul chinez. Are 4 minute și jumătate și cred că merită vizionat. Agenda ONU pe 2030 merge mai departe.

Pe de altă parte, Ucraina devine prima țară care implementează Marea Resetare! Astfel, Ucraina devine prima țară din lume care se predă Noii Ordini Mondiale, implementând un punctaj de credit social, un venit de bază universal (UBI), o identitate digitală și un pașaport de vaccinare – toate într-o singură aplicație numită Diia.
Premierul ucrainean spune cu voce tare:

„ Nu luptăm numai pentru Ucraina, ci luptăm pentru această nouă ordine mondială ”.

În temeiul unei Noi Ordini Mondiale, banii digitali emiși de guvern pot fi cheltuiți doar pe anumite produse și vor avea o dată de expirare, ceea ce înseamnă că oamenii nu vor mai putea economisi bani niciodată.

Cam acesta este viitorul care ni se pregătește de sataniștii care și întâlnesc la Davos.

De asemenea, în urmă cu 2 luni, parlementarul european, Cristian Terheș, dezvăluia că Uniunea Europeană (UE) pregătește un certificat digital de identificare pentru fiecare cetățean european. Acest instrument va avea un număr unic de identificare și cu el se va putea beneficia de anumite drepturi și servicii în UE.

„La nivel european se împinge în momentul de față un sistem similar cu cel din China cu creditul social. Chiar eu lucrez pe un astfel de dosar în Parlamentul European cu referire la eID (European Identification), unde fiecare persoană din UE va avea un număr de identificare format din numere și litere care va rămâne cu tine până la finalul vieții și cu numărul respectiv vei putea să faci anumite lucruri sau nu vei putea să faci anumite lucruri.

De exemplu, ți se va pune rație de emitere de dioxid de carbon, cu EID-ul respectiv vei putea să te loghezi online, în rețelele de socializare, în contul bancar. E halucinant”, a declarat Cristia Terheș, la Antena3.

După cum vedeți, noua ordine mondială va fi o ordine sclavagistă, condusă de sataniști și demoni. Suntem într-un război cu demonii. Din nefericire, cei mai mulți creștini, în frunte cu mulți ierarhi, preoți și călugări continuă să doarmă cu capul pe-o ureche. Oficial, Biserica nu face nimic pentru a-i avertiza și pregăti pe credincioși pentru vremurile ce vin. Din punctul meu de vedere, asta se numește trădare.

Ce putem face? În primul rând, să ne schimbăm viața și să punem mai mult accent pe rugăciune, iertare și fapte bune. Să învățăm să trăim uniți! Să învățăm să trăim simplu! Și aici intră și exercițiile de post numai cu apă. Cei mai mulți creștini vor accepta de bună voie acest sistem de înrobire trupească și sufletească, cu gândul că vor avea mâncare, băuturi, haine.

Dacă nu ne pregătim de pe acum, mental și sufletește, să ne eliberăm inima de bunurile materiale adunate, atunci ne va fi imposibil să o facem.

ora 20.17
Între timp am mai făcut o plimbare de 20 minute, înainte de întuneca, pentru a mă bucura din nou de concertul de seară al păsărelelor. Putem învăța multe de la aceste mici păsărele, căci ele nici nu seamănă, nici nu seceră și nu adună în cămări alimente. Și cu toate acestea, Tatăl nostru cel ceresc are grijă de fiecare dintre ele ca să le hrănească la bună vreme. Numai noi oamenii, ființe dotate cu rațiune și voie liberă, ne frământăm și ne îngrijorăm pentru ziua de mâine, sau pentru ce va fi la anul, sau pentru 10 ani.

Este drept că lumea și omenirea întreagă trece prin schimbări profunde, de secole planificate și cunoscute, însă, în acest context nou, putem supraviețui pentru Hristos, doar schimbându-ne pe noi lăuntric. Dacă nu ne vom dezlipi, de bună voie, de lucrurile materiale și plăcerile ce țin de trup, atunci vom fi deposedați de ele fără de voie.

– „Da, bine, bine, ce facem? Ne dăm așa de repede bătuți și acceptăm să fim transformați în sclavi?”, va obiecta cineva.

– Nu, nicidecum. Doar cei care se vor crampona de averi și de plăceri și de funcții, doar cei care vor mai spera că vom mai poseda averi în viitor, aceia vor fi transformați în sclavi. Nu pentru că nu au avut de ales, ci pentru că singuri au ales iluzia acestei lumi materiale. Însă, cei care își vor schimba viața, și vor pune început unei vieți noi, axată pe evoluția sufletului nemuritor, eliberați de povara materială, aceia nu vor putea fi transformați în sclavii sistemului. Pentru că vor alege să fie înafara sistemului.

Demonii cunosc că majoritatea omenirii nu este pregătită spiritual pentru eliberarea de materie, de aceea caută să înrobească lumea prin controlul materiei. În viitor, (ei speră până în 2030) acești vor condiționa accesul la lumea materială de acceptarea identității digitale, care este totuna cu renunțarea la libertate și drepturile de care ne bucurăm din naștere, ca ființe create după chipul lui Dumnezeu.

Voi dezvolta acest subiect mâine. Recomand celor interesați de subiect să citească cărțile mele „Războiul împotriva lui Dumnezeu” și Civilizații străvechi pierdute. Un punct de vedere ortodox.

ora 23.30
M-am luat cu corectura și eram să uit să închei și să public jurnalul pe ziua de astăzi. Mă simt excelent! Mi-a revenit toată energia. Până la această oră am băut 4,5 litri de apă și voi mai bea încă vreo 0,2 litri. Acum am intrat în ritmul de corectură și voi mai corecta vreo oră.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *