Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 23

ora 10.31
Bine v-am găsit înt-o nouă zi! Aceasta este ziua 23 de post numai cu apă. M-am culcat după ora 01.10 și m-am sculat pe la ora 06.30, plin de energie și gata de a începe lucrul. M-am apucat de continuat corectura cărții și am lucrat până acum. Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi 1,5 litri de apă. Mă simt excelent! Greutatea este 93,2kg. Față de ieri greutatea a crescut cu 1 kg. Diferența este dată de apa băută în această dimineață. Tensiunea este 122/81, iar pulsul 85.

ora 11.26
Am făcut o scurtă pauză, în care m-am plimbat 15 minute, este soare și s-a încălzit bine. Acum reiau lucrul la corectură.

ora 14.06
Am lucrat o oră, apoi am făcut o scurtă ieșire până la un schit, iar pe ora 13.35 m-am întors. Este soare și foarte cald. Mă simt excelent! Voi continua lucrul la carte. Până la această oră am băut 2,5 litri de apă.

ora 17.07
Am lucrat până la ora 16.30 la cuprinsul cărții, apoi am făcut o pauză de 35 minute pentru plimbare în aer liber. Este o zi foarte frumoasă, de primăvară, cu soare și cer senin. Acum voi continua lucrul, până termin cuprinsul.

ora 22.51
Astăzi am lucrat intens la carte. Și cu mult spor. Mă minunez și eu. Cu o pauză de 30 de minute înainte de a se întuneca, am lucrat toată după amiaza la redactarea cuprinsului cărții. L-am terminat, însă mai am de corectat jamatate din carte și de pregătit lansarea ei. Carte este așteptată și vreau să fie de calitate și să întreacă așteptările. Mă simt excelent! Deși m-am scuat la ora 06.30, astăzi nu m-am odihnit nici un minut. Și încă mai am energie! Până acum am băut cca 4 litri de apă, dar sper să ajung la 5 litri. Vom vedea mâine.

Promiteam să continui subiectul deschis aseară, însă nu am mai avut timp. Într-un fel sunt contra cronometru. Cartea trebuie lansată în câteva zile.

Vă las cu bine și ne auzim mâine.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.