Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 26

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.55
Am început ziua 26 de post numai cu apă. Astă noapte m-am culcat pe la ora 01.00 și m-am sculat la ora 08.20. În această dimineață nu mai am energia pe care o aveam ieri dimineață. Mă simt ca într-o zi obișnuită. Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi 1 litru de apă. Greutatea este 91,1 kg, cu 0,7 kg mai puțin decât ieri. Diferența este dată de apa din organism. Tensiunea este 114/68, iar pulsul 80. Este un pic mică, dar nu exagerat.

Pentru a păstra masa musculară este nevoie de mișcare și de exerciții fizice, sau activitate fizică. Dacă și fără să postești poți pierde condiția fizică, cum atât mai mult se poate întâmpla în timpul postului, în lipsa mișcării. În timpul postulu organismul își păstrează câtă apă are nevoie. Important este să bei o apă cât mai bună. Cea recomandată este apă de izvor. Pe lângă pH, cel mai important factor este ORP-ul. Cu cât este mai mic cu atât mai bine. O apă bună, ajută la hidratarea organismului, altfel o bei dar nu te hidratează cum trebuie. Toate reacțiile din organism, și sunt sute de mii, sunt de natură electro-chimică. Ele produc și consumă energie. Organismul uman se deshidratează în timp, an de an, devenind cronică. Omul se deshidratează pe nesimțite. Organismul este 70-75% apă, sub 65% omul este în pericol de moarte.

Acesta este al treilea post de 40 de zile numai cu apă. Din propria experiență, pot mărturisi că apa pe care o consum îmi dă foarte multă energie. Pot lucra cu mai mult randament decât în perioadele în care mănânc. Condiția este să beau minim 3 litri de apă.

ora 12.04
Am lucrat la anexa cărții, până la ora 11.20, apoi am făcut o plimbare de 30 de minute. Este cald, însă înourat. Mâine după amiază și duminică se anunta precipitații, iar temperatura este în scădere, cu temperaturi negative noaptea. Asta pentru câteva zile.

ora 16.32
Mă simt excelent! Am băut până acum 2,5 litri de apă. Între timp am particitat la SummitulMonetize Your Genius și am ascutat pe Ray Edwards vorbind despre copywriting și pe Daniela Nica care a prezentat povestea vieții sale și schimbarea petrecută în viața ei înultimii 20 de ani. O cunosc de când ținea primele webinarii acum 7 ani. De atunci a devenit un speaker internațional. A picurat un pic, iar acum mă duc să fac o plimbare. Apoi voi lucra la un articl de prezentare a cursului de contabilitate.

ora 17.32
Iată că m-am întors. Sunt foarte bucuros! M-am plimbat 50 de minute, însă întimp ce mă plimbam, mi-a venit ideea de a-mi înregistra gândurile, pentru a nu uita ideile care îmi vin în minte. Și așa am înregistrat vreo 30 de minute de gânduri, în care descriu problemele, legate de contabilitate, cu care m-am confruntat pe când ocupam o funcție de conducere, și felul cum are reușit să le depășesc străduindu-mă să descifrez singur tainele contabilității. Asta m-a ajutat să scriu propriile apicații de contabilitate, de care aveam nevoie la acea vreme. Se întâmpla prin anul 1996, când puțină lume își permitea să aibă un calculator, vreme în care informatizarea contabilității era abia la început. Așa am ajuns, ca în urmă cu doi ani, să încep să concep o metodă simplă și ușor de însușit prin care oricine dorește să poată trece de la zero cunoștințe de contabilitate la nivelul la care să poată ține o evidență contabilă, în doar 24 de ore de lucru efectiv pe documente. Sunt foarte bucuros că pot să ajut oamenii să învețe contabilitate.

ora 19.41
Acum sunt și mai încântat. Astăzi a fost o zi de vis. Minunată! M-am plimbat 80 de minute lejer, apoi la 18.10 am plecat într-o plimbare pe munte. M-am plimbat pe munte, prin poieni 50 de minute. Un peisaj de vis, foarte frumos. Deși am urcat numai pe niște coclauri, pline de pășuni și făget, nu am obosit deloc. Nu m-am pregătit dinainte pentru un așa efort. Sunt în ziua 26 de post și azi am băut doar 3 litri de apă. Mă simt excelent și fizic, dar mai ales sufletește. M-am plimbat, am mers pe munte, fără să obosesc și am pregătit lansarea cursului de contabilitate.

ora 23.47
Iată că a trecut și ziua 26 de post. Astăzi am fost foartea activ. M-am plimbat, am fost pe munte și am ascultat mai mulți spekeri vorbind despre copywriting. Mă simt excelent. Am băut 4 litri de apă. Acum mă grăbesc să public acest articol pe blog.

Ne auzim mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *