Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 27

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.07
Astă noapte m-am culcat la ora 02.00 și m-am sculat la ora 07.30. Mă simt excelent! Ieri am băut 4 litri de apă, iar astăzi 1,5 litri de apă. Greutatea este 91,9 kg. Mai mult cu 0,9 kg decât ieri dimineață. Diferența este dată de apa pe care am băut-o și nu s-a eliminat. Tensiunea este 127/80, iar pulsul 76.

Aseară am ascultat, până pe la 23.45, interviurile cu Marius Marica despre serviciul MentorMInd Funnels și pe Chad Thibodeaux despre cum să lansezi o afacere online de succes. Apoi, am lucrat două ore la un articol de prezentare a cursului de contabilitate. Îl voi definitiva și punlica astăzi.

ora 11.45
Am lucrat la finalizarea articolului și prelucrarea unui material audio. Acum mă pregătesc de o plimbare.

ora 20.52
Ziua a trecut repede. La amiază am făcut o plimbare de 40 de minute. Apoi m-am odihnit un pic. Mă simt excelent! Am băut până acum 4,5 litri de apă. Între timp am finalizat și publicat un articol pe blog.

ora 23.48
A trecut și ziua 27 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Am băut 5,5 litri de apă. Slavă lui Dumnezeu pentru toate! În această seară am pregătit predica pentru mâine și am lucrat un pic la pagina de prezentare a cursului de contabilitate. Pe mâine.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *