Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 29

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 10.48
Am început ziua 29 de post numai cu apă. Azi am simțit nevoia să dorm mai mult. Nu știu de ce. Ieri am băut doar 4 litri de apă. Destul de puțin. Iar astăzi doar 0,5 litri de apă. Greutatea este de 90,8 kg. Tensiunea este 121/73, iar pulsul 83.

ora 11.57
Am făcut o plimbare de 35 de minute, dar mi-au înghețat mâinile de frig. Am ascultat „Minutul cu Maxwell”, despre mentorare. Acest cuvânt mi-a reamintit că cei mai apropiați mentori pe care îi avem sunt autorii de cărți. John are dreptate! De 50 de ani, mentorii mei sunt autorii cărților pe care le-am citit. Al doilea cuvânt a fost despre simplitate, iar al treilea despre autoritatea morală.

„Autoritatea morală înseamnă recunoașterea influenței unei persoane în leadership, care se bazează mai mult pe cine este decât pe funcția pe care o ocupă. O obții trăind într-un mod autentic, ceea ce mărește încrederea și se menține prin eforturi de succes în leadership. Autoritatea morală nu este ceva ce îmi pot atribui singur sau să-l pun pe unul dintre colegi să-mi dea așa ceva. Mi se atribuie de oamenii pe care îi conduc. De ce mi se atribuie de oamenii pe care îi conduc? Este simplu. Pentru că i-am condus cu integritate și succes pentru o lungă perioadă de timp.”

În continuare voi lucra la pagina de prezentare a cursului de contabilitate.

ora 14.58
Am lucrat la pagina de prezentare a cursului. Merge încet, dar progresez. Mă simt excelent! Acum mă pregătesc să plec într-o călătorie de câteva ore. Am băut aproape 2 litri de apă.

ora 20.54
Am ajuns la destinație pe la ora 19.30. Mă simt excelent, deși astăzi am băut puțină apă. Voi recupera până la miezul nopții. Acum mă voi apuca de lucru la pagina de prezentare a cursului.

ora 23.56
Am încheiat și ziua 29 de post numai cu apă. M-am luat cu lucrul și am uitat de jurnalul de post. Mă grăbesc să-l public.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *