Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 31

ora 16.21
M-am luat cu lucrul și am uitat să mai notez în jurnalul de post. Astă noapte am citit până la ora 01.00, apoi m-am culcat. M-am sculat pe la ora 07.50. Mă simt excelent! Ieri am băut 5 litri de apă, iar astăzi 2 litri de apă. Am lucrat așa intens că am și uitat să mai beau apă. Astăzi am încercat să învăț câte ceva de copywriting și să pun în practică în articolele pe care le scriu.

ora 17.34
Acum am terminat de vizionat un interviu cu Danny Ozment despre podcast-uri. A durat aproape o oră și mi-ai plăcut foarte mult. A fost foarte interesant. Merită să-l vizionez din nou.

ora 22.41
Iată că a trecut și ziua 31 de post. Am băut 4,5 litri de apă. Nici nu știu când a trecut ziua și când au trecut atâtea zile. Am și uitat de mâncat. M-am obișnuit să treacă ziua fără să mănânc. Am fost foarte concentrat asupra lucrului. Pe seară am lucrat la blog și am mai testat niște module, dar nu am găsit ce doream. Doresc să-mi actualizez pagina de predici de pe blog.
Nu mă las așa ușor. Voi mai căuta până găsesc ce îmi trebuuie. Este drept ia un pic de timp. Uneori ajung la concluzia că ceea ce vrei să obțiii gratuit este mai scump decât ceea ce poți cumpăra. În amintesc de proverbul care zice: „Tot pățitul e priceput.” Cam așa și în cazul acesta. După ce pierd o mulțime de timp căutând acul în carul cu fân, îmi dau seama că mai ieftin și mai rapid era să cer ajutorul sau să cumpăr ceea ce doream să obțin pe gratis. De fapt, în lumea aceasta nimic nu este gratuit. Nimic!

Dacă crezi că poți beneficia de ceva „gratuit” fără să plătești mai târziu, te înșeli. Totul se plătește! Și cu cât oferta este mai tentantă, cu atât prețul este mai mare. Astăzi, ni se oferă acces „gratuit” peste tot pe internet, dar plătim cu datele noastre personale și cu întreaga noastră activitate online. În viitorul apropiat, oamenii vor plăti cu libertatea până și pâinea pe care o vor mânca.

Am lansat cursul de contabilitate, și mă așteptam să fie măcar câțiva cumpărători care s-au arătat interesați de ceva vreme, însă, se pare, că prețul cursului i-a descurajat. Poate se așteptau să ofer cartea pe gratis. Nu știu. Dar voi afla. Cel mai posibil am greșit eu undeva. Nu am făcut o promovare de calitate, care să vină ca răspuns la nevoile cititorilor mei de pe blog. Voi mai lucra la acest capitol.

Vă las cu bine. Pe mâine!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.