Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 32

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 08.16
Iată că a început și ziua 32 de post numai cu apă. Mă simt excelent! Astă noapte m-am culcat pe la ora 02.00 și m-am sculat la ora 08.00. Ieri am băut 4,5 litri de apă, iar astăzi 1 litru de apă. Tensiunea este 110/81, iar pulsul 90.

Voi începe activitatea cu audierea „Minutul cu Maxwell”, despre competență. Autoritatea morală ete cel mai înaltă autoritate pe care un lider o poate avea în viața sa. Se bazează pe cine ești ca persoană, și nu pe funcția pe care o deții. Ce trebuie să fac pentru a o obține? Primul lucru de care avem nevoie este competența. Dacă nu avem competență nu vom putea conduce foarte bine pe oameni. E imposibil să ai autoritate morală și să fii un lider incompetent.
Al doilea cuvânt a fost despre curaj. Autoritatea morală îți este acordată de alții, nu de tine însuți. Al doile pas este curajul.

„Eu definesc curajul ca fiind avansarea în prezența fricii. Ceea ce am înțeles mereu despre marii liderie că ei și-au obținut reputația în situații dificile.”

”Curajul nu este absența fricii. Dacă frica lipsește din viața ta, nu ești curajos. Cu toții avem frici. Cu toții ave acele lucruri pe care nu vrem să le înfruntăm. Problema nu este dacă am frici în viața mea, ci dacă sunt dispus să merg înainte. Știu că orice activitate de succes și orice echipă de suces trece prin dificultăți ca să ajungă în top.”

Al treilea cuvânt este despre consecvență.

„Definiția mea pentru consistență este să faci bine în fiecare zi. Consecvența nu este recompensa pentru o singură încercare. Nici măcar nu se recompensează pentru o încercare săptămânală. Se recompensează după ce am făcut acel lucru în repetate rânduri. De ce-i conferă asta autoritate morală unei persoane? Este din cauză că autoritatea morală nu se conferă instant. Nu este ceva care ți se cuvine, ci este ceva care trebuie să meriți.”

Aceste cuvinte merită audiate din când în când, pentru a ne ajuta să devenim mai buni.

ora 17.43
Am cumpărat un pachet de cursuri acum o săptămână și astăzi am început să de urmăresc. Am început cu cursul despre cum să faci un webinar profesional de acasă. Foarte interesant și am învățat multe lucruri noi. Nu l-am terminat, însă acum fac o pauză pentru plimbare. Mă simt excelent! Am băut cam 2,5 litri de apă.

ora 18.01
Am făcut o scurtă plimbare și m-am întors. Afară bate vântul desptul de tare și este și un pic rece. Voi continua cu urmărirea cursului și luarea de notițe.

ora 22.09
Iată că a trecut și ziua 32 de post numai cu apă. A trecut repede, pentru că am fost ocupt toată ziua cu lucrul și vizionarea unui curs despre cum să lansezi un webinar profesional de acasă. Îl voi revedea pentru a fixa mai bine informațiile și pentru a putea să le pun în practică. Mă simt excelent! Am băut până la această oră 3 litri de apă. Cam puțin, dar până la miezul nopții mai sunt 2 ore. În continuare voi citi până adorm.

Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *