Să postim împreună acest post, numai cu apă. Ziua 37

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

ora 09.29
Am început ziua 37 de post numai cu apă. Mă simt excelent, chiar dacă sunt răgușit de câteva zile. Sper să scap cât mai repede. Astăzi ar trebui să mă duc la o lansare de carte, dar să vedem cum evoluează răgușeala. Afară este soare, însă este răcoare.

ora 11.43
Până acum am citit și m-am odihnit. Mă simt excelent! Iau tratament pentru răgușeală și aștept să-și facă efectul. M-am tratat și cu bioptronul.

ora 17.38
Am fost la lansarea de carte a domnului profesor Daniel Ioan Toader. Cartea are titlul „Închisoarea chilie” și a apărut la editura Hermannvet, din Sibiu. În același eveniment au mai fost lansate două cărți. A fost un eveniment deosebi care mi-a făcut plăcere, chiar dacă am fost un pic răgușit. Evenimentul a durat în jur de o oră și 15 minute, apoi am mai stat la discuții. Acum mă voi odihni un pic.

ora 23.28
A trecut și ziua 37 de post numai cu apă. pot să spun că mă simt excelent! Răgușeala nu mi-a trecut. În această după amiază m-am odihnit și am citit. Am început să urmăresc un webinar cu Lorand. Astăzi am băut cca. 4 litri de apă. În continuare, până mă culc, voi asculta pe Lorand.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Postul cu apa și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *