Ascultați predica unui episcop curajos

Cinste episcopului britanic Richard Williamson pentru predica pe care a ținut-o la Varșovia. Comentariile sunt de prisos. Vă las să ascultați acesc fragment de predică.

Ce trebuie să facem fiecare dintre noi? Să acționăm, nu să reacționăm! Să mărturisim adevărul și să nu ne lăsăm demnitatea călcată în picioare.

Să învățăm să fim demni, așa cum a fost Sf. Constantin Brâncoveanu în fața sultanului.

Să fim conștienți de faptul că lumea este condusă de criminali sataniști și de demoni, care vor să scoată pe Dumnezeu din inimile oamenilor. Numai așa vom înțelege că nu putem sluji și lui Dumnezeu și stăpânitorilor sataniști ai acestei lumi.

Mulți creștini, chiar și clerici se fac că nu înțeleg, sau poate chiar nu mai au capacitatea de a discerne între bine și rău.

Schimbarea continuă, iar în următorii ai ne voi confrunta cu noi provocări. Ce putem face?

Să spunem NU noii ordini mondiale satanice. Să refuză injectarea cu noi otrăvuri! Să nu ne temem de moarte! Să nu ne temem nici de foame! Dar să ne apropiem tot mai mult de Dumnezeu.

Există destule voci care mărturisesc adevărul, însă din păcate sunt cenzurate și reduse repede la tăcere. Dar să nu uităm. Doar adevărul ne va face liberi!

În concluzie, să nu mai acceptpm minciunile și panica transmise prin mass-media. Cel mai bine ar fi să nu vă mai uitați la TV. Dar și mai bine ar fi să studiem adevărata istorie. Căci cine nu-și cunoaște istoria este condamnat să o repete.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Ascultați predica unui episcop curajos

  1. cristina spune:

    Acum este timpul pregatirii interioare pentru ceea ce va veni, cum spunea si Parintele Selafiil din Siberia in 2005, ca este timpul calatoriei spre inlauntru : ” Acum nu mai e timp nici de zidiri, nici de cupole, nici de iluzii. Iluzia cea mai mare e ca Biserica traieste un tiumf, caci Evanghelia se propovaduieste astazi pretutindeni, pretutindeni. Acum este timpul calatoriei spre inlauntru.” Mai este foarte putin timp. ” Domnul Dumnezeu poate grabi sau mai poate amana sfarsitul, dupa a lui socotinta. […] Dar a ascunde adevarul, si anume ca mult nu mai e, ar fi o tradare a Adevarului Hristos. Pregatiti-va, dragii Bunelului, pregatiti-va…[…] Vremurile sunt pe sfarsite,copile drag. Ziua lumii acesteia isi va cunoaste apusul sau. Orologiul va bate de ora douasprezece si trambitele vor suna. Va veni apoi o alta zi, mai luminoasa, neinserata, fara de apus. Dar inainte de aceasta mai trebuie sa se intample multe grozavii, mai cu seama razboiul, copile, razboiul.” – spunea acelasi Parinte in 2006.
    Am terminat de ascultat tot ce mi-ati trimis. Daca mai aveti si alte inregistrari sunt bucuroasa sa le ascult si va rog sa-mi trimiteti. Multumesc foarte mult, Parinte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.