Pandemic Reloaded

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Pe românește „pandemia reîncărcată”. După cele ce se petrec în mass-media, se pare că suntem amenințați de un nou val de minciuni pandemice.

Dragi cititori, ca preot, vă sfătuiesc să vă uitați cât mai puțin la TV sau chiar deloc. Elitele psihopate care conduc lumea au de gând să promoveze o nouă serie de minciuni cum că COVID-ul s-a întors și că singura soluție este reintroducerea restricțiilor și vaccinarea.

Să nu vă lăsați amăgiți! Nu există nici o pantemie. Și nici COVID nu există. De ce? Simplu. Până acum nimeni nu a reușit să izoleze acest așa-zis „virus”. De ce? Simplu, pentru că nu există.

James Hildreth MD, președinte și director executiv al Colegiului Medical Meharry de la Centrul John Hopkins, a declarat: „Virusul este un exozam în toate sensurile cuvântului”. Concluzia Dr. Andrew Kaufman a fost că nu există niciun „virus”: „Această întreagă pandemie este o criză medicală complet fabricată… nu există nicio dovadă că cineva ar fi murit din cauza [acestei] boli”.[1]

Trăiți cu demnitate, fără frică de viruși și fără frică de sancțiuni! Puterea acestor psihopați stă în ascultarea noastră orbească, care nu pune sub semnul întrebării propaganda oficială. Uite că eu pun totul sub semnul întrebării și cercetez. Nu am de gând să mă supun orbește minciunilor, și să ajung să spun minciunii, adevăr și răului, bine.

Viitorul depinde de noi. Dacă acceptăm minciuna zi de zi, ca fiind adevăr, vom sfârși ca sclavi. Însă dacă spunem NU, atunci puterea este la noi. Am ales să demasc minciuna. Iar tatăl minciunii este Satan.

Recitiți articolele pe care le-am scris și mai ales cartea Războiul împotriva lui Dumnezeu. Adevărul despre vaccinurile anti-COVID și scopurile ascunse ale campaniei de vaccinare la nivel mondial.

Dacă vreți să mai trăiți, atunci feriți-vă să vă injectați cu otrăvuri numite în chip micinos „vaccin”.

De ce vă spun aceste lucruri? Pentru că nu vreau, ca prin tăcerea mea, să mă fac părtaș la acest genocid planificat de zeci de ani.

Aveți credință și nădejde în Dumnezeu și El va fi cu voi. Nu vă puneți nădejdea în oameni și nu vă stresați gândind ce veți mânca sau ce veți bea sau cu ce vă veți îmbrăca. Căutați mai întâi împărăția lui Dumnezeu și dreptatea lui și toate cele necesare se vor adăuga vouă. Apropiați-vă de Dumnezeu și El va fi ocrotitorul vostru.

Învățați să vă dezlipiți inima de cele materiale și trecătoare, de salar, de casă, de mașină, de funcții și chiar de oamenii. Căci cine iubește pe tată sau pe mamă, pe soț sau soție, pe fiu sau pe fiică decât pe Dumnezeu, nu este vrednic de împărăția cerurilor. De ce? Pentru că iubind pe altul mai mult de cât pe Dumnezeu, va ajunge să se lepede de Dumnezeu crezând că pot rămâne cu cei dragi.

Să mulțimim lui Dumnezeu pentru darurile ce ni le dă zi de zi, pentru apa pe care o bem, pentru pâinea pe care o mâncăm și pentru aerul pe care îl respirăm. Și când bem un pahar de apă să ne amintim de cei un miliard de oameni care nu au apă nici măcar pentru băut. Și când mâncăm o bucată de pâine să ne amintim de alt miliard de oameni care nu au ce mânca. Iar noi nu numai că avem, dar mai și aruncăm o mulțime de alimente la gunoi.

Ne-a așezat Dumnezeu într-un colț de rai pământesc, iar noi uităm să fim recunoscători pentru acest lucru. Și în loc să mergem la biserică în duminici și sărbători, alegem să ne distrăm în mod cu totul lumesc și necreștinesc.

Vine postul curând. Vă îndemn să postiți de bună voie, așa cum au rânduit Sf. Părinți ai Bisericii. Altfel veți ajunge să postiți de nevoie.

„Cine Mă iubește, păzește poruncile Mele”, zice Domnului nostru Iisus Hristos. Dovedim că suntem ucenicii Lui dacă arătăm că avem dragoste între noi.

Fiți milostivi! Fiți milostivi în cuvânt și în faptă. Și nu-i uitați pe cei sărași și în nevoi, nici pe cei în suferință.

Încercați să păstrați cât mai mult pacea în suflet și în inimă și nu vă temeți de nici o criză. Fiți aproape de Dumnezeu și lăsați totul în grija Lui. Voi însă să împliniți ceea ce v-a poruncit. Iertați ca să fiți iertați, Nu judecați ca să nu fiți judecați. Binecuvântați pe cei ce vă blestemă, faceți bine celor ce vă fac rău și rugați-vă pentru cei ce vă prigonesc. Nu-i urâți, ci rugați-vă pentru ei.

Bibliografie

[1] David Icke, Percepțiile unui nonconformist, Editura Daksha, București, 2022, p. 219.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *