Spre ce este îndreptată omenirea

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Câți dintre noi mai au timp să se gândească la ce se întâmplă în jurul nostru și la planurile Ocultei satanice care conduce lumea spre prăpastia … iadului? Prea puțini. Pe mulți evenimentele îi vor prinde nepregătiți.

Klaus Schwab, un satanist, membru al Ordinului satanic Fraternitas Saturni, care nu a fost ales de nimeni și care conduce Forumul Economic Mondial, se laudă în gura mare că a reușit să-și infiltreze ucenicii în guvernele națiunilor, cu scopul de a declanșa Marea Resetare, sau o nouă ordine mondială, care să inpună lumii un guvern mondial.

Puteți descoperi ideologia sa din cărțile pe care le-a scris. A patra revoluție industrială a transforma omul, din cum a fost creat de Dumnezeu într-o ființă hibridă, „în care fizicul, digitalul și biologicul se vor uni”, formând noul om al noii ere, o ființă bio-sintetică înjectată cu nanotehnologie, care va face posibilă conectarea omului la „cloud” și la Inteligența Artificială. Mai pe înțeles, noul om va fi transformat într-un „automaton”, după cum îl numea Rudolf Steiner, în urmă cu 100 de ani.

Lucifer și demonii lui, sprijinit de slujitorii săi de pe Pământ, vor să pună stăpânire pe întreaga omenire prin intermediul tehnologiilor oculte. Planul pentru o nouă ordine mondială, un guvern mondial, religie unică, armată unică, monedă unică digitală este un plan luciferic de înrobire a oamenirii.

Yuval Noah Harari este consilierul satanistului Klaus Schwab. Ascultați ce spune acest satanist:

„Boala COVID este critică, pentru că asta îi convinge pe oameni, să accepte, să legitimeze, supravegherea biometrică totală. Dacă vrei să oprești această epidemie, nu trebuie doar să monitorizăm oamenii, trebuie să monitorizăm ce se întâmplă sub pielea lor.”

„Ceea ce am făcut până acum este despre cum corporațiile și guvernele colectează date, despre unde mergem, cu cine ne întâlnim, ce filme urmărim. Următoarea fază este ca supravegherea să se desfășoare sub pielea noastră!

„Acum vedem sisteme de supraveghere în masă, instituite chiar și în țările democratice, care anterior le-au respins. Și vedem, de asemenea, o schimbare în tipul supravegherii. Anterior, supravegherea a fost în principal deasupra pielii, iar de acum se va face sub piele. Guvernele vor să știe nu doar unde mergem sau cu cine ne întâlnim, ci mai presus de toate cei care guvernează vor să știe ce se întâmplă sub pielea noastră. Care este temperatura corpului nostru? Care este tensiunea arterială? Care este starea noastră medicală?” (14 aprilie 2020)

„Acum oamenii sunt într-un proces de dezvoltare de puteri și mai mari decât până acum. Dobândim cu adevărat puteri divine (demonice n.n.), de creație și distrugere. Upgradăm oamenii la nivelul zeilor. Am primit puterea de reinginerie a vieții.”

Oamenii sunt acum animale piratabile. Știți, toată ideea pe care o au oamenii, ei cred că au acest… suflet sau spirit… „și am liber arbitru și nimeni nu știe ce se întâmplă în interiorul meu.” Deci, oricare ar fi alegerea mea, poate la alegeri, sau la supermarket, fac ce vreau eu. Ei bine, asta s-a terminat!”

Ceea ce aș dori să înțelegeți este faptul că ingineria genetică, nanotehnologia, tehnologia informatică, serurile cu ARNm sunt tehnologii demonice.

Elita ocultă vrea să cunoască tot și să controleze tot, inclusiv sentimentele, gândurile și comportamentul oamenilor.

Așa zisele „vaccinuri” sunt mijlocul prin care oamenii sunt injectați cu nanotehnologie, în vederea conectării oamenilor prin 5G la Inteligența Artificială. Identitatea fiecărei persoane va fi înscrisă în ADN-ul său, fără putința de a mai fi scoasă vreodată din corp. Oamenii se vor identifica în această lume materială doar cu identitatea digitală, fără de care nu vei putea exista, nu vei putea cumpăra sau vinde și nu te vei putea deplasa. Fără identitatea digitală luciferică nu vei exista pentru SISTEMUL SATANIC.

De multe ori mă întreb, oare de ce creștinii nu vor să înțeleagă injecțiile cu ARNm sunt de origine demonică? De ce nu vor să înțeleagă că sistemul de supraveghere totală, identitatea digitală și portofelul digital fac parte din același sistem satanic? De ce nu vor să înțeleagă că Elita mondială slujește demonilor, nu oamenilor? De ce nu vor să înțeleagă că ONU și OMS sunt organizații conduse de sataniști care execută ordinile primite direct de la Lucifer?

De ce preoți și ierarhi susțin această lucrare satanică? De ce se supun celor care impun reguli și legi anti-creștine? Cum poți sluji lui Dumnezeu și lui mamona?
Cum poți să mai spui că ești creștin când prin tăcerea ta, sau chiar prin vorbele tale, susții genocidul satanic împotriva semenilor tăi? Cum poți să mai pretinzi că slujești lui Dumnezeu când împingi oamenii să se injecteze cu o tehnologie satanică care le va înrobi trupul și sufletul demonilor?

În aceste vremuri de cernere, Iisus Hristos, Domnul nostru, Dumnezeu adevărat și Om adevărat, ne cere să ne delimităm de planul demonic de înrobire prin nanotehnologie și să ne punem toată nădejdea în El. Fără frică!

Lume aceasta este o iluzie, este umbră și vis, iar viața aceasta în această lume materială, iluzorie, este trecătoare. Menirea noastră este desăvârșirea în har, spiritualizarea noastră până la asemănarea cu Dumnezeu, nicidecum dobândirea nemuriri în această iluzie.

Întrebarea pe care să n-o punem nu este cum vom putea trăi în aceste vremuri de cernere, ca să avem ce mânca, sau ce bea, sau cu ce ne îmbrăca, ci întrebarea este cum să trecem din această lume fără să ne lepădăm de Bunul nostru Iisus Hristos, Care și-a vărsat Sângele pe Cruce pentru izbăvirea noastră din robia demonilor.

Căci în această lume care va fi sub stăpânirea Antihristului și a demonilor lui, nimeni nu va putea cumpăra sau vinde, decât dacă acceptă lepădarea de Hristos și primește pe mână sau pe frunte semnul (identificarea) luciferic. Dar până a se vedea pe mână sau pe frunte, acest semn va fi înscris în ADN-ul uman.

Luați aminte la aceste cuvinte! Căutați adevărul și-l veți afla!

Doamne, luminează-mă să înțeleg cum va fi această lepădare, va fi subtilă, indirectă, sau pe față? Până unde poate merge omul cu compromisurile?
Doamne, ai milă de noi toți!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *