Vaccinurile sunt destinate să otrăvească oamenii! (II)

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Serurile ARNm și nanotehnologia introdusă în corpurile oamenilor

Astăzi voi rezuma două articole publicate pe site-ul Natural News[1] care vin să întărească informațiile prezentate până acum despre falsa „pandemie” COVID, campania criminală de promovare a serurilor ARNm și despre nanotehnologia conținută de aceste seruri.

O arhivă de documente de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) detaliază planurile ample ale mass-media pentru o campanie de propagandă și promovare a vaccinului COVID-19 așa cum nu s-a mai întâmplat vreodată. O campanie în care au fost atrași și mulți lideri religioși, inclusiv preoți și ierarhi ortodocși.

Nu am intenția să judec pe careva, ci îmi propun, doar, să conștientizez pe cei care mai au un pic de discernământ și voință de a cunoaște adevărul.

Judicial Watch[2] a reușit din nou, dând în judecată HHS, să achiziționeze o arhivă de documente care dezvăluie cea mai exhaustivă, puternic finanțată și amplă campanie de propagandă din lume prin care s-a încercat convingerea maselor ignorante să accepte injectarea cu ARNm experimental, amestec care nici măcar nu este un „vaccin”.

Campania de propagandă, dezvăluită de documentele americane, a fost aceeași în întreaga lume, inclusiv în țara noastră. Judicial Watch a anunțat pe 04 octombrie că a primit 249 de pagini de înregistrări de la Departamentul de Sănătate și Servicii Umane (HHS) care detaliază planurile ample ale mass-media pentru o campanie de propagandă în vederea promovării vaccinului COVID-19.

Mass-media a fost implicată tot timpul, desigur, dar refuză să prezinte acest document HHS chiar și acum. Au fost complici tot timpul. Nu a fost niciodată vorba despre imunizare… a fost vorba despre INSTALAREA unei „platforme” digitale în miliarde de ființe umane.

Când îți dai seama de amploarea acestei acțiuni propagandistice, devine evident faptul că nu a fost niciodată vorba despre imunizare sau sănătate publică, ci a existat o motivație mult mai mare în spatele injecțiilor cu ARNm care, se pare, „instalează” un sistem de operare în corpul tău. Sistem de operare despre care a vorbit și Catherine Austin Fitts, editoarea Rapostului Solari și directoarea generală a serviciilor de consultanță pentru investiții.[3]

Sumele de bani și presiunea din spatele acestei acțiuni masiv dezvăluie că scopul real a fost să se asigure că fiecare ființă umană de pe planeta Pământ a fost injectată cu un sistem de operare transumanism despre care mulți experți spun că constă din biostructuri sintetice auto-asamblate și nanoparticule influențate de 5G. [4]

În mod clar, adevărata motivație aici este ceva mult mai conspirativ și nefast decât sănătatea publică. Acesta este ceva la scara genocidului planetar sau chiar a scenariilor preluate din lumea SF, cum ar fi folosirea miliardelor de corpuri umane ca gazde biologice pentru a dezvolta structuri parazitare biosintetice controlate de Inteligența Artificială.

Analistul de biotehnologie Karen Kingston dezvăluie BREVETE și documente care descriu legătura cu 5G a vaccinului covid, nanotehnologia IA biosintetică, „actuatori moi” și NEUROARME implantate cu ace.[5]

Puțini oameni au efectuat atât de multe cercetări cu privire la injecțiile de ARNm – să nu îndrăznești să le numim „vaccinuri” – precum Karen Kingston, un analist de biotehnologie care a efectuat anterior lucrări contractuale pentru Pfizer, J&J, Thermo Fisher și alte corporații. Într-un interviu-bombă care prezintă capturi de ecran ale brevetelor, articolelor din jurnalele științifice și ale unor documente corporative, Karen Kingston prezintă argumentul că injecțiile cu ARNm-covid sunt de fapt implantări de tehnologie exotică care pot fi folosite pentru a realiza înrobirea globală și/sau genocidul.

Există numeroase dovezi în acest sens.

Interviul complet de o oră, realizat de Mike Adams, este postat mai jos. Acest interviu conține capturi de ecran video ale mai multor documente cheie.

Hidrogeluri magnetice, inginerie tisulară și control de la distanță.

Hidrogelul injectat prin vaccin va facilita conectarea oamenilor la internet prin rețeaua 5G. Vaccinurile anti-covid transformă corpul uman într-o antenă 5G. Și există dovezi că vaccinarea este folosită pentru întroducerea de nanotehnologie în corpul nostru ce va genera un câmp magnetic măsurabil. Și asta după ce un număr foarte mare de persoane vaccinate au raportat că emit radiați electromagnetice din zona în care au primit injecția.[7] Aceasta are legătură cu planul de depopulare al lumii. Scopul globaliștilor este de a folosi această tehnologie bazată pe inteligență neuronală artificială cât mai curând posibil. După activarea 5G, cei vaccinați vor fi conectați la Inteligența Artificială și vor înceta să mai fie ei înșiși. Vor fi transformați în roboți dependenți de această tehnologie.[5][9]

Departe de a fi o teorie a conspirației, controlul de la distanță al hidrogelurilor magnetice – și „ingineria țesuturilor” – este bine documentat în literatura științifică. Iată o lucrare publicată în ACS Nano care descrie exact acest lucru:

Hidrogeluri nanocompozite magnetice pentru ingineria țesuturilor: concepte de proiectare și strategii de acționare de la distanță pentru a controla soarta celulelor

https://en.x-mol.com/paper/article/1347338492243496960

Pe pagina respectivă găsiți trimiteri către alte articole similare.

Din rezumat:

Majoritatea țesuturilor corpului uman sunt caracterizate de proprietăți fizice extrem de anizotrope și de organizare biologică. Hidrogelurile au fost propuse ca materiale de suport pentru a construi țesuturi artificiale datorită compoziției lor bogate în apă, biocompatibilității și proprietăților reglabile.

„… proprietățile intrinseci ale nanoparticulelor magnetice permit utilizarea lor ca dispozitive de acționare magnetomecanice la distanță pentru a controla comportamentul celulelor încapsulate în hidrogeluri sub aplicarea câmpurilor magnetice externe.”

Să ne amintim și de avertismentele prezentate de dr. Pierre Gilbert, în 1995, despre „vaccinurile magnetice” care au ca scop controlul oamenilor prin unde de radio-frecvență.[6]

Actuatoare moi pentru mușchi artificiali cu proprietăți de auto-vindecare și de locomoție multimodală

Din revista Nature Reviews Materials, avem o lucrare științifică intitulată Actuatori moi pentru aplicații din lumea reală.

„În această recenzie, noi prezentăm materiale și proiecte structurale pentru ingineria actuatoarelor moi cu inteligență fizică și proprietăți avansate, cum ar fi adaptabilitate, locomoție multimodală, auto-vindecare și multi-reactivitate.

În cele din urmă, discutăm despre provocările și oportunitățile pentru actuatoarele moi de ultimă generație, inclusiv inteligența fizică, adaptabilitatea, scalabilitatea de fabricație și reproductibilitatea…”

Dispozitive de transmisie și recepție încorporate care fac rețea pentru a partaja informații, transformând corpurile umane în platforme de calcul „în nor”

Kingston dezvăluie, de asemenea, modul în care structurile biosintetice implantate au capacitatea de a transmite și de a primi informații digitizate, permițând astfel de structuri să formeze o „rețea” între ele, chiar dacă ele locuiesc în corpurile umane gazdă. Combinate cu capacitățile Inteligenței Artificiale externe, care sunt accelerate de viteza lățimii de bandă 5G și latența scăzută, aceste structuri de rețea pot fi armate împotriva umanității.

Un brevet citat în această tehnologie este US11107588B2, în care se spune:

„Sistemul cuprinde o multitudine de dispozitive electronice care cuprind instrucțiuni pentru a genera un ID și, atunci când se află în apropierea unui alt astfel de dispozitiv electronic, unul sau ambele dispozitive electronice transmit/primesc ID-ul către/ de la celălalt dispozitiv electronic.”

Tehnologia descrisă în acest brevet vorbește în mod specific despre SARS, MERS, coronavirus și gripă sau orice boală care are „simptome asemănătoare gripei”.

Următoarea diagramă arată modul în care semnalele electromagnetice pot fi transmise și recepționate în rândul persoanelor care au fost implantate sau echipate cu sisteme digitale:

Același brevet vorbește, de asemenea, despre realizarea de circuite, rețele umane și răspândirea de agenți patogeni, spunând lucruri precum:

„… generarea, prin circuite, a unei probabilități prezise ca subiectul menționat să transmită respectivul agent patogen pe baza informațiilor de proximitate fizică menționate, pentru o multitudine de subiecți …”

„…hardware-ul pentru realizarea sarcinilor selectate, în conformitate cu unele exemple de realizare ale invenției, ar putea fi implementat ca un cip sau un circuit.”

Un mediu de semnal care poate fi citit de calculator poate include un semnal de date propagat cu cod de program care poate fi citit de calculator încorporat în acesta, de exemplu, în banda de bază sau ca parte a unei undă purtătoare.

… unele exemple de realizare ale prezentei invenții pot lua forma unei variante de realizare complet hardware, a unei variante de realizare complet software (inclusiv firmware, software rezident, microcod etc.) sau o variantă de realizare care combină aspecte software și hardware la care se face referire în general aici ca „circuit”, „modul” sau „sistem”.

Puteți afla detalii în interviul de o oră cu Karen Kingston despre:

– Injecțiile cu ARNm conțin NEUROARME încorporate în nanoparticele lipidice (LNP)
– Armele neurologice au fost ascunse prin Autorizației de utilizare în regim urgență
– Patente șocante confirmă că totul este adevărat (numerele brevetelor sunt afișate)
– Atacul transumanismului asupra umanității este acum în desfășurare, oamenii devenind mai puțin oameni
– LNP-urile pot fi activate prin frecvențe 5G pentru a realiza modificări fiziologice
– „Vaccinurile” Covid par a fi o tehnologie exotică INSTALATĂ în gazdele umane
– Infrastructura 5G care va fi exploatată de sistemele care încorporează Inteligență Artificială pentru supraveghere
– „Biostructurile” post-vaccin sunt arme biosintetice care se asambla automat.

Brighteon: Brighteon.com/0baeff43-2a1d-4df9-8e02-454a459ee9ae
Bitchute: Bitchute.com/video/VQ82yqtbkqsv/
Rumble: Rumble.com/v1mvnzn-biotech-analyst-karen-kingston-unveils-the-covid-vaccine-5g-link-biosynthet.html
Banned.Video: Banned.video/watch?id=633f106fd408083dd71e1632

Bibliografie

[1] https://www.naturalnews.com/
[2] https://www.judicialwatch.org/covid-19-vaccine-campaign/
[3] Catherine Austin Fitts, Închederea societăţii, https://www.bitchute.com/embed/OtSBmlTljqXn/
[4] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2021/07/oxidul-de-grafen-din-vaccinuri.mp4
[5] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/09/v-si-5g.mp4
[6] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2021/11/Dr-Pierre-Gilbert-1995-Magnetic-Vaccines.mp4
[7] https://conferinteindirect.files.wordpress.com/2022/01/vcc-emit-un-cod.mp4
[8] Solari Report, https://home.solari.com/your-questions-on-the-state-ofour-currencies/
[9] https://codulbibliei.editura-fotini.ro/blog/wp-content/uploads/2022/09/controlul-oamenilor.mp4

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *