Microciparea copiilor

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nu este teoria conspirației, ci un plan clar public al globaliștilor sataniști de la Davos, în frunte cu satanistul Klaus Schwab. Pretextul invocat de ei este „siguranța acestora”. De fapt acesta este pretextul pentru a impune un sistem de urmărire al copiilor pas cu pas, al celor are urmează să fie aleși pentru sacrificii în ritualurile satanice ale Ocultei mondiale. Klaus Schwab este satanism, membru al Ordinului Fraternitas Saturni. Cine este interesat poate găsi mai multe informații pe internet.
Acest satanist nu a fost ales de nimeni, însă el este cel care instruiește de zeci de ani – și se laudă cu asta -, pe actualii lideri care conduc guvernele marilor state.

Așadar, părinți și frați, Părintele Ioanichie Bălan avea dreptate când atrăgea atenția asupra pericolului reprezentat de documentele electronice de identitate și de folosirea cardurilor de tot felul. Da, este mai comod să plătești astăzi cu cardul, însă pentru această comoditate plătim foarte scump, cu libertatea noastră.

Texe Marrs atrăgea atenția de acum 30 de ani asupra planului de microcipare al oamenilor și de activare a sistemului de control total 666. El este cel care a scris cartea „Proiectul LUCID. Sistemul Fiarei de control uman universal cu 666”. Cartea este tradusă și în limba română și se poate găsi pe internet în format pdf.

Tot așa, și Părintele Iustin Pârvu a fost criticat pentru că a avut curajul să atragă atenția asupra pericolului reprezentat de documentele electronice cu cip.

Sistemul satanic 666 al Fiarei este activ de zeci de ani, ceea ce lipsește este conectarea oamenilor la acest sistem satanic. Mai întâi au atribuit oamenilor CNP-uri, apoi au întocmit pentru fiecare persoană dosare electronice. Pe unii i-au cipat deja. În lume sunt milioane de persoane microcipate de bună voie și alte zeci de milioane microcipate fără voia lor.

De zeci de ani se lucrează la perfecționarea acestor tehnologii, cu ajutorul cărora oamenii să fie marcați în așa fel încât să nu mai poată lepăda tehnologia implantată în corpul lor.

Așa zisa „pandemia COVID” a fost doar un pretext pentru declanșarea acțiunii de injectare a oamenilor cu nanotehnologie satanică, ARNm, oxid de grafen și alte otrăvuri. Despre acest subiect am mai scris.

În acest scurt articol aș dori să accentuez faptul că lumea este condusă de demoni, de chiar Lucifer.

Oamenii, în general, și teologii în special, au impresia că demonii sunt niște entități spirituale care acționează doar dintr-o altă dimensiune, însă adevărul este mult mai înspăimântător, întrucât demonii acționează chiar din planul material. În prezent există printre noi, în întreaga lume, milioane de entități demoni, ostile oamenilor și creației divine.

Când am afirmat acest lucru în predicile mele, s-au găsit unii „reporteri” să mă ia în râs. Este alegerea lor. Fiecare crede ce vrea. Dar, hai să-l ascultăm pe Medvedev, pe când era prim ministru al Federației Ruse:

„- Reporter: Domnule prim ministru, dvs. știți totul. Extratereștrii au vizitat Pământul?
Medvedev: Vă spun pentru prima și ultima oară. Împreună cu valiza nucleară, președintele primește și un dosar Strict Secret. Acest dosar se ocupă în totalitate de extratereștri care ne-au vizitat planeta. Raportul este furnizar de către Serviciul Secret care se ocupă de supravegherea extratereștrilor pe teritoriul Rusiei. Imediat după alegeri, președintele primește, împreună cu valiza cu butonul nuclear, și dosarele privitoare la fenomenul OZN.
Pentru a vă lămuri în detaliu vă recomand să urmăriți seria dedicată fenomenului OZN, Man in Black.
Reporter: Sunt mulți printre noi? Cât de mulți sunt?
Medvedev: Câți sunt printre noi, nu îți pot spune. S-ar instala panica!

Este adevărat că s-ar instala panica pentru cei care nu mai cred în demoni, dar cred în extratereștrii veniți din alte galaxii. Însă pentru creștini nu-i nici o noutate. Entitățile acestea, care pretind că vin din alte galaxii, sunt vechii zei la care se închinau popoarele antice, și despre care Psalmistul David ne spune cât se poate de clar: „Dumnezeii neamurilor sunt demoni.”

Așadar, din spusele lui Medvedev reiese clar, fără dubii sau interpretări, că printre noi sunt mulți „extratereștri”, adică demoni.

Vă spun aceste lucruri pentru a înțelege că acțiunea de micropipare a copiilor și a oamenilor este o acțiune demonică, care ne pune în pericol mântuirea sufletului.

Toți cei care vă îndeamnă să acceptați directivele guvernelor și să acceptați injectarea cu otrăvuri, micropiparea, portofelul digital și supravegherea tot mai mare, nu mai slujesc lui Dumnezeu, ci demonilor. Așadar, fiți cu luare aminte. și nu vă lăsați amăgiți!

Joseph Spencer, fost agent ultra-secret, a mărturisit că după nouă luni de programare a devenit unul din „oamenii în negru”. El mărturisește că o treime din „oamenii în negru” erau extratereștri hibrizi. Mărturia lui se găsește pe internet, dar este greu de găsit din cauza cenzurii. Joseph Spencer este unul dintre cei care au lucrat alături de extratereștri hibrizi. Evident că personal nu știu ce sunt aceștia, dar în niciun caz nu sunt oameni. Organisme modificate genetic este puțin spus.
În timp ce căutam pe net mărturia lui Spencer am dat pentru un documenter de o oră cu Tom Keating, cel care a primit memoriile lui Joseph Spencer înainte ca acesta să fie ucis.[1] De fapt Tom este cel care le-a făcut publice.[2]

„În întreaga lume 8 milioane de copii sunt dați dispăruți în lume. Pot să atest că o treime dintre ei sunt răpiți de agenți guvernamentali și transportați în oricare din cele 1447 instalațiii militare subterane de pe planetă, apoi întemnițați pentru tot restul vieții lor. Copiii sunt supuși la experimente biologice și genetice, disecții și mutilări, efectuate nu de oameni de știință, ci de o specie extraterestră cenușie. În timpul șederii mele la baza Vanguard, la nord de Phoenix, Arizona, am fost martor la multe dintre aceste proceduri.”

Am văzut documentarul, realizat pe baza transcriptului făcut de Robert Colson, cel care a filmat documentarul. În final, Tom Keating, care a dezvăluit o parte din memoriile lui Joseph Spencer, este ucis de o agentă FBI. Martor al crimei a fost Robert Colson. Documentarul merită văzut!

În decembrie 2020, presa prezintă informații despre o carte scrisă de Haim Eshed, fost șef al programului spațial al Israelului timp de trei decenii, în care susține că atât Israelul cât și SUA au contacte cu extratereștri de ani de zile. Eshed, la acea vreme în vârstă de 87 de ani afirmă că există o „Federație Galactică”.

Oare să fie povești? Mă îndoiesc că la conducerea programului spațial al Israelului s-a aflat un amator, timp de 30 de ani.

Pentru necunoscători, asemenea declarații pot părea exagerate și rezultatul imaginației, însă, din nefericire, sunt adevărate. Lumea este controlată de demoni, prin intermediul oamnilor care s-au lăsat corupți de patimi și de credința că Lucifer îi va face nemuritori în împărăția sa.

Bibliografie

[1] https://www.youtube.com/watch?v=0V4D9VsoB-E
[2] Man in black; Joseph Spencer, Memorii, https://www.youtube.com/watch?v=oRpn7hfNT08

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.