Virusul COVID nu a fost izolat de nimeni

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Cercetătorii chinezi, americani și comunitatea științfică din întreaga lume recunoaște că „virusul” COVID nu a fost izolat. Informațiile parcă se bat cap în cap, însă trebuie să ne păstrăm calmul și să analizăm informațiile cu mult discernământ și fără patimă, fără idei preconcepute. Acel „ceva” numit virus este de fapt un reziduu eliminat de un organism intoxicat. Cu alte cuvinte „virușii” sunt efectul intoxicării, nu cauza ei. Dar să dă cuvântul unor specialiști în domeniu.

Dr. Wu Zunyou, Centrul Chinez de Control al Bolilor:

„Ei nu au izolat virusul! Și asta este problema!

Prof. David Baltimore, Institutul de Tehnologie, California:

„Să izolăm virusul prin ….”

Altcineva:

„Este ceva de minim bun simț să înțelegi că dacă virusul nu a fost izolat, nu ai cum să înțelegi din ce este făcut, și mai ales ce anume cauzează.”

Isolate ThrueFund:

„Ați putea fi interesați că premiul pentru oferirea dovezii de izolare a virusului în laborator a crescut și este de 1 milion de euro.”

„Ca să mă înțelegi, eu nu cer o dovadă de la tine sau instituția ta că l-ai fi izolat, ci solicit orice fel de dovadă din întreaga lume că ar fi fost izolat. Și nu există nici o dovadă.”

„Iată lista cu toate instituțiile care au răspuns oficial că au căutat orice formă de izolare a virusului și nu au identificat nimic referitor la izolarea virusului oriunde pe această planetă. Și să știți că dacă acest virus ar exista, atunci informația asta ar fi disponibilă tuturor.”

„De aici pornește întreaga lor înșelătorie! Dacă nu ne luptăm cu patogeni (viruși), atunci de ce mai purtăm masca, sau de ce mai menținem distanța socială!?”

Moartea prin vaccinare corona este ca moartea prin sinucidere!

Dacă, potrivit instanței, participarea voluntară la această vaccinare experimentală este considerată sinucidere, ce ar fi o vaccinare obligatorie impusă de stat?

Toți cei care ați susținut și susțineți vaccinarea, conform instanței, sunteți autorii morali a sinuciderii celor injectarea cu otrăvuri.

Ce sunt vaccinurile cu ARNm?

Răspunde dr. Michael Palmer, Profesor de Biochimie, Universitatea Waterloo, 2021:

Aceasta reprezintă o tehnologie concepută special pentru a otrăvi oamenii! Aceasta este opinia mea argumentată în calitate de medic ce am activat în domeniul biomedical, predând farmacologie și toxicologie.”

Ascultați întreaga declarație.

Așadar, cine se „vaccinează” se injectează cu otrăvuri. Cine promovează vaccinarea, indeamnă oamenii la sinucidere.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *