Remdesivurul este otravă creată special pentru a ucide oamenii

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Am dat peste un interviu cu dr. Bryan Ardis care explică foarte clar faptul că Remdesivir este creat special pentru a ucide oamenii. Este o lucrare diabolică greu de imaginat și de acceptat. Cu greu poți accepta că cei care au pus la cale acest plan sunt oameni cu suflet.

În cercetările mele întâlnesc peste tot simboluri oculte și semne ale unei lucrări malefice. De fapt, este vorba de semnătura pe care Lucifer o pune peste tot în lucrarea sa.

Este o crimă premeditată, un genocid. Proteina Spike este identică cu veninul de la doi șerpi, krait-ul chinezesc și cobra regală. Cu alte cuvinte, vaccinul este echivalentul unei mușcături de șarpe. Dr. Bing Lu a fost împușcat și ucis înainte de a prezenta descoperirea sa legată de COVID.

Remdesivur-ul are același efect ca și veninul de șarpe. Remdesivur-ul conține proteine peptide liofilizate ale veninuli cobrei regale.

Dr. Bryan Ardis spune:

„Eu sunt convins că COVID-19 nu este nici un fel de virus respirator, ci este de fapt otravă din venin. Și ei [producătorii] folosesc, cred, peptide și proteine sintetizate de la veninuri de șerpi, și le administrează țintind anumiți oameni. Acum lucrul uimitor despre aceste 19 toxine găsite în veninul de cobră, ele sunt secvențiate în mod specific ca să țintească anumite organe, precum pancreasul la un pacient de diabet, inima la un pacient bolnav de inimă, ficatul la un pacient cu hepatită.”

„În 2015 au luat ARNm de la veninul de cobră, de la veninul de krait, și de fapt au învelit ARNm în hidrogel cu nanoparticule. Câți nu au auzit de astea cu „vaccinurile ARNm? Și l-au făcut chiar mai stabil. Apoi au adăugat ceea e se cheamă dynabeads la acel hidrogel cu nanoparticule, înfășurând ARNm de la veninul de șarpe. Și l-au făcut și mai stabil, l-au făcut să țină mai mult și să pătrundă mai ușor în celulele tale. Știi ce sunt dynabeads? Nanoparticule metalice magnetice.”[1]

„Ei folosesc venin de șarpe krait și venin de cobră, numindu-l Covid-19, voi îl beți, ajunge la creierul vostru și paralizează capacitatea diafragmei voastre de a respira.”

Oamenii sunt uciși în spitale prin eutanasiere, folosind sedative și Remdesivir. Protocolul de tratare a așa zisului COVID este un protocol de eutanasiere.

Cuvântului „virus” din punct de vedere al originii și istoric, însemna și înseamnă „venin”.

„Corona”, din punct de vedere religios, eclesiastic, înseamnă bentiță aurie în partea de jos a unei mitre. Corona-virus s-ar putea traduce „pandemia veninului cobrei regale”.

„Eu spun aproape de un an că acesta este mai mult un război religios împotriva omenirii. Eu sunt convins de asta. ”

Sunt de aceeași părere. Ne aflăm într-un război religios cu demonii. În spatele nanotehnologiei și a bio-ingineriei genetice se află demonii.

„Dacă Hristos este vindecătorul, atunci de ce ne încredem în medicamente? Și de ce își pune un cleric aparent mai mult încredere în știință și medicamente, decât în a le spune oamenilor să se roage lui Dumnezeu”.

Cea mai măreață creație a lui Dumenzeu este omul. Iar fiecare este făcut dintr-un lanț de ADN care sunt unice.

„Dacă aș vrea să fac ceva incredibil de rău, cât de ironic ar fi ca biserica catolică, sau cine știe cine, să folosească tocmai simbolul acelui animal care reprezintă răul în toate religiile, acesta fiind ori șarpele, ori dragonul, care de fapt este un șarpe cu picioare. Iei acel șarpe și afli cum să izolezi gene de la acel șarpe, și faci ca acele gene să fie introduse în ADN-ul tău creat de Dumnezeu. Cred că acestea este planul de la început, să introducă ADN-ul șarpelui, al celui rău, în ADN-ul tău creat de Dumnezeu. Ei folosesc ARNm care este, cred, extras din veninul cobrei regale. Și cred că ei vor să bage veninul acela în tine, ca să te transforme într-un hibrid al lui Satan, nemaiaparținând lui Dumnezeu sau creației divine.”

„Când spun că ARNm din injecțiile de la Pfizer/Moderna derivă de fapt de la venin de șarpe, sună nebunește, nu-i așa? Vreau să citești un articol din 6 iulie 2021, cofondatorul Moderna, citește titlul: „Cofondatorul Moderna folosește tehnologia ARNm ca să trateze mușcăturile veninoase de șerpi”. Continuă să spună că el va ajuta la crearea și cofondarea unei companii numită Ophirex[2]. Ophirex este o companie nouă, cu sediul la San Francisco, care de fapt o să lucreze numai la crearea medicamentelor antivenin împotriva mușcăturilor de șarpe. Ghici cine finanțează acest lucru, toată compania? Ministerul Apărării, fundația Wellcome Trust și ONU.”

Pare ciudat pentru că, la nivel mondial, cei care mor de mușcături de șarpe sunt foarte puțini. Atunci cum justifici această finanțare dubioasă, în care este implicat Departamentul Apărării? Se pare că departamentul Apărării se pregătește pentru un război nu între popoare, ci pentru unul împotriva populației, împotriva omenirii.

În concluzie, rețineți faptul că injecțiile cu ARNm sunt otrăvire cu venin de șarpe.

Ascultați întregul interviu.

Bibliografie

[1] Mai multe detalii ne oferă dr. Pierre Gilbert. De asemenea, există numeroase articole științifice pe internet care prezintă rezultatul cercetărilor cu proteine magnetice.
[2] Ophirex = șarpele regal.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Articole, COVID și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *