Sataniștii conduc lumea

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Scopul urmărit de acești sataniști este să arunce lumea în haos, ca din haos să se nască o lume nouă, așa cum o visează ei, adică aplică principiul „Ordo Ab Chaos”. Nu poți clădi ceva cu totul nou până nu dărâmi ce este vechi. Nu poți instaura în lume dominația luciferică până ce nu distrugi creștinismul și toate valorile creștine.

Fostul șef al FBI Ted Gunderson spune următoarele:

„Am invetigat personal cazul atentatului cu bombă din Oklahoma City. Rezultatul: mușamalizare uriașă. Asasinarea lui Jack Kennedy, acoperire uriașă. Asasinarea lui Bobby Kennedy mușamalizare uriașă. World Trade Center? Mușamalizare uriașă. Terorismul: îl folosesc ca o scuză pentru a ne deposeda de drepturile constituționale și libertățile civile. Illuminati, Bilderberg, Noua Ordine Mondială globalistă sunt elementul din spatele nostru. Se încadrează cu toții în mișcarea satanică. Și această mișcare s-a infiltrat în comunitatea noastră de informații. În trecut marile noastre FBI și CIA.”

Cum va arăta lumea visată de acești sataniști ne-o spun chiar ei.

Ascultați ce spune satanistul Yuval Noah Harari, consilierul satanistului Klaus Schwab:

„După mii de ani în care oamenii au fost conducătorii acestei lumi, acum puterea și autoritatea se mută de la oameni la computere. Și la majoritatea oamenilor vor deveni inutili din punct de vedere economic și neputincioși din punct de vedere politic, astăzi începem să vedem crearea unei noi clase de oameni inutili. La fel ca în timpul revoluției industriale din secolul al XIX-lea, când s-a creat noua clasă muncitoare, prolitariatul, acum revoluția inteligenței artificiale începe să creeze clasa inutilă de oameni.”

Cu alte cuvinte lumea va fi condusă de inteligența artificială, iar oamenii vor fi înlocuiți cu roboți. În acest context, așa cum spune Harari, va apare clasa „mâncătorilor inutili”, care trebuie eliminată. Altfel lumea va fi greu gestionabilă de Elita satanică.

Am putea rezuma planul lui Klaus Schwab în următoarele cuvinte:

Cel puțin 4 miliarde de „mâncători inutili” vor fi eliminați până în anul 2050 prin războaie limitate, epidemii organizate de boli fatale cu acțiune rapidă și foame.

Energia, hrana, apa vor fi menținute la niveluri de subzistență pentru non-elite, începând cu populațiile albe din Europa de Vest și America de Nord și apoi răspândindu-se la alte rase.

Populația din Canada, Europa de Vest și SUA va fi decimată mai rapid decât pe alte continente, până când populația lumii va atinge un nivel gestionabil de 1 miliard, dintre care 500 de milioane vor consta din rase chineze și japoneze, selectate pentru că sunt oameni care au au fost înregimentați de secole și care sunt obișnuiți să se supună autorității fără îndoială.

Din momentul în care va exista lipsă de hrană și apă artificială și îngrijire medicală pentru a reaminti maselor că însăși existența lor depinde de bunăvoința Comitetului celor 300.

Ceea ce trebuie să înțelegem este faptul că avem de înfruntat demoni, nu oameni. Războiul este duhovnicesc și a început de mulți ani. Acceptarea sistemului înseamnă renunțarea la orice libertate și acceptarea statului de sclav. Iar ceea ce trebuie să facem este să ne opunem sistemului, să ieșim din el cât mai repede. Și nu este vorba doar de schimbarea locului, ci mai ales de schimbarea vieții și a atitudinii noastre față de sistem.

Dacă suntem în război, atunci este timpul să ne apărăm!

Klaus Schwab:

„Viitorul nu doar că este aici, viitorul este construit de noi [Elita satanistă n.n.], o comunitate puternică, cum sunteți voi, cei de aici. Deținem mijloacele de a îmbunătăți [înrobi n.n.] starea lumii.”

L-a ales cineva pe satanistul de Klaus Schwab, sau pe Soros, să dicteze politica lumii? Nu oamenii, nu popoarele, ci demonii. Klaus Schwab promovează implementarea unui plan luciferic, malefic, care are ca scop decimarea populației și înrobirea celor rămași. Este de la sine înțeles că, așa cum spunea David Spangler, nimeni nu va intra în noua eră fără acceptarea unei inițieri luciferice. Cu alte cuvinte, creștinilor li se va interzice să mai existe.

Voi încheia cu o altă afirmație a satanistului Yuval Harari:

Cel mai simplu mod de a capta atenția oamenilor este să-i sperii. Așa suntem noi construiți, precum animalele. Deci dacă dorești să distrugi atenția publicului de la problemele reale, precum corupția guvernamentală, deteriorarea sistemului de sănătate sau a sistemului educațional, cel mai bun lucru, este să găsești un inamic extern care amenință supravețuirea națiunii și care atrage imediat atenția asupra sa.

Terorismul omoară o mână de oameni nevinovați și aveți toate guvernele alertate și milioane de oameni îngroziți. Schimbările climatice (induse) pot ucide nu o mână de oameni, ci milioane și miioane de oameni. Și ar trebui să punem schimbările climatice mult deasupra terorismului.

Există mai puțin spațiu pentru a critica guvernul, pentru că atunci când ești imediat etichetat ca trădător. Precum acest război, acum când într-o urgență națională trebuie să ne unim cu toții în jurul guvernului și oricine se opune sau critică guvernul este declarat drept trădător. Am văzul asta de-a lungul istoriei. Deci este aceeași logică, ca și cea cu terorismul din vest, după cum am spus. De foarte multe ori în situații în care nu există amenințări reale, liderii produc amenințări artificiale.”

Tare de tot!
1. Pentru distragerea atenției de la ce faci, sperie pe oameni cu o amenințare externă (virusul inventat care nu se vede). Corupția guvernamentală a atins cote maxime, sistemul de sănătate este distrus pentru ca oamenii să moară cu zile și sistemul educaționat și el distrus pentru ca oamenii să fie mai ușor de manipulat.

2. Inventează schimbările climatice, prin folosirea de armament meteo, genn HAARP, pentru a convinge oamenii să accepte mai ușor controlul total și renunțarea la libertate și intimitate.

3. În aceste condiții cei care demască tradările efectuate de guvernanți, în cârdășie cu sistemul bancar, și Elita satanistă, trebuie declarați trădători, după zicala „hoțul strigă, prinde hoțul”. Și încheie uimitor. Când nu există amenințări reali, guvernele inventează amenințări inexistente sau artificiale.

Nu vă mai lăsați manipulați! Nu vă mai uitați la TV!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *