Planul pentru pandemii începând din 2020 până în 2030

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Aș vrea să rețineți faptul că planul Ocultei mondiale de a ne speria cu pandemii nu s-a încheiat. Un document Pfizer relevă faptul că planul de injectare cu ARNm și nanotehnologie va ține până în anul 2024.

Un grup de peste 2500 de medici din Germania numit „Aertze for Aufklarung”, care este sprijinit de peste 20.000 de profesioniști, inclusiv avocați, oameni de știință, profesori etc., a declarat în timpul unei conferințe de presă naționale: [4]

Panica Corona este o piesă de teatru. Este o înșelătorie. O escrocherie. Este timpul să înțelegem că ne aflăm în mijlocul unei crime globale.

Un virolog de la Organizația Mondială a Sănătății a dezvăluit la televiziunea olandeză că OMS are un plan de 10 ani de boli infecțioase, începând din 2020 până în 2030.

Dovezile pentru următoarele informații sunt prezentate în PLAN

Marion Koopmans este un virolog al guvernului olandez, care a lucrat și în celebrul biolaborator din Wuhan. În timpul unui interviu la televiziunea națională din Țările de Jos, ea a spus ceva revelator.

Koopmans a declarat că de câțiva ani OMS a avut un plan pentru 10 ani de pandemii, din 2020 până în 2030.

Că OMS a avut prevăzut prima pandemie, este dovedit de faptul că, cu câteva luni înainte de focar, a trimis un document guvernelor din întreaga lume, în care le-a instruit să se pregătească pentru un focar iminent provocat de un agent patogen respirator.

Cum ar putea OMS să știe că o pandemie va începe în câteva luni? Știau chiar și ce fel de boală va fi! Potrivit virologului OMS Koopmans, este un plan pe care l-au avut de mulți ani…

„Aceasta este prima pandemie”, a adăugat ea.

Toți știau!

Fauci știa și ce se pregătește. În 2017, el a declarat:

„Nu există nicio îndoială în mintea oricui că va exista un focar surpriză în timpul primului mandat al administrației Trump”.

Cum a putut să prezică un eveniment atât de imprevizibil cu deplină certitudine?

Cu câteva luni înainte de izbucnire, a fost publicat un videoclip de către Consiliul Global de Monitorizare a Pregătirii, care arată cum un virus corona începe să se răspândească de la Wuhan, în restul lumii.

Din nou: au publicat acest lucru chiar înainte de a se întâmpla, descriind tipul exact de agent patogen și originea lui precisă.

Cu câteva luni înainte de izbucnire, Bill Gates a organizat un exercițiu pentru această pandemie. Sloganul a fost: „Trebuie să ne pregătim pentru ceea ce va deveni o pandemie”. Ei au discutat despre cum ar trebui să controleze narațiunea media și să spună lumii că vaccinurile sunt răspunsul. Imediat după acest exercițiu, Gates a postat pe Twitter cât de încântat era de a vinde o mulțime de vaccinuri, anul viitor.

Ceea ce este cu adevărat uimitor, este că în 2017 și 2018 majoritatea națiunilor din lume au început brusc să distribuie nenumărate kituri de testare C0V!D-19. Cu un an înainte de pandemie, fiecare țară a acumulat truse de testare PCR, care urmau să fie folosite în timpul pandemiei.

În 2015, un alt test C0VID-19 a fost inventat de Richard Rothschild, cu data de lansare de… 2020!

O viziune asupra viitorului?

Devine și mai ciudat, cu cât ne uităm la filmul „V for Vendetta” care a fost lansat în 2006. Acest film a afirmat că este „O viziune fără compromisuri asupra viitorului”. A descris o pandemie care duce la tiranie la nivel mondial.

Anul filmului a fost stabilit în… 2020!

În 2013, un muzician a compus un cântec despre o pandemie de virus corona care s-ar întâmpla în… 2020. Când a fost întrebat dacă este un fel de profet, el a răspuns că a făcut cercetări și a descoperit că există o agendă pentru pandemii, începând cu 2020.

În 2010, Fundația Rockefeller a publicat un Scenariu pentru viitorul tehnologiei. Interesant… un scenariu de viitor! Ce spune? Descrie o pandemie care are ca rezultat o tiranie la nivel mondial.

Scenariul pentru viitor” din 2010 a prevăzut exact ceea ce am văzut în 2020.

În mod uimitor, imediat după izbucnire, Fundația Rockefeller avea deja la îndemână un ghid aprofundat, care arată pas cu pas cum o nouă societate de control și supraveghere totală este „calea de ieșire din această criză”. Pregătirea acestor tipuri de manuale durează multe luni. Cum de l-au avut la îndemână?

Un al doilea „Scenariu futurist” a fost publicat de Centrul Johns Hopkins pentru Securitatea Sănătății, care este sponsorizat de Bill Gates. Acest scenariu futurist descrie, de asemenea, o pandemie cu un „nou virus corona” care își are originea în Asia.

Din nou și din nou vedem că acești tipi au anunțat focarul iminent, cunoscând originea exactă a acestuia și ce tip de virus ar fi. Cum este posibil?

Există chiar și un videoclip în care Fauci participă la o discuție, în care au vorbit despre cum a fost nevoie de o criză globală pentru a perturba sistemul, pentru a convinge omenirea să accepte un nou vaccin experimental care modifică ADN-ul. Unul dintre vorbitori a spus că un virus ar putea ieși din China, pentru a provoca această criză la nivel mondial, deschizând calea pentru aceste noi vaccinuri.

Și guvernul australian a publicat un ghid despre cum să navigați într-o pandemie de gripă… cu câteva luni înainte ca lumea să fie lovită de o pandemie de influență. Cum de au știut asta?

VEZI PLANUL!

Dovezile pentru aceste informații și multe alte fapte șocante sunt dezvăluite într-un videoclip fenomenal: PLANUL.

Asigurați-vă că îl urmăriți!

Sursa: https://stopworldcontrol.com/proof/

Dar nu este suficient doar să ne informăm și să cunoaștem planul lor, ci cel mai important este să acționăm. Cum? Refuzând PLANUL. Să spunem NU minciunilor, fraudelor și genocidului! Să spunem NU dictaturii digitale!

Să ne organizăm rezistența prin consolidarea ajutorului reciproc în fiecare comunitate și parohie, deoarece doar uniți vom putea trece peste aceste încercări.

Pe mine mă întristează faptul că administrația bisericească este adormită și nu face nimic pentru avertizarea și protejarea credincioșilor.

De ce toate acestea?

Pentru că miza acestui plan diabolic este reducerea populației și controlul total al celor care mai rămân în viață.

Bibliografie

[1] https://stopworldcontrol.com/proof/
[2]Scenario for the Future” descrie o pandemie globală
[3] Dezvăluirile jurnalistului de investigație Harry Vox din anul 2014.
[4] German group of Doctors For Information

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în Coduri, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *