Rezumat: Pandemia a fost planificată.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Milioane de medici și oameni de știință din întreaga lume numesc „pandemia” o crimă globală, o dictatură mondială cu o scuză sanitară. Pandemia a fost planificată.

În 1981, Jacques Atalli, consilier al președintelui Franței, Mitterrand, făcea următoarele afirmații:

În anul 1995, Dr. Pierre Gilbert atrăgea atenția asupra faptului că se urmărește contaminarea sângelui oamenilor cu nanoparticule magnetice, prin vaccinuri, care au drept scop controlul mental al oamenilor și transformarea lor în zombie.

– În anii anteriori COVID-19, întreaga lume a început brusc să distribuie sute de milioane de kituri de testare PCR pentru COVID-19.

– În anul 2005, Bill Gates propunea Pentagonului crearea unui vaccin care să inhibe gena WMAT2, responsabilă pentru sentimentele religioase ale omului. Cu alte cuvinte, el propunea ruperea legăturii dintre om și Dumnezeu cu ajutorul vaccinurilor. Acest proiect ne aduce aminte de predicția făcută în urmă cu 100 de ani de Rudolf Steiner, care spunea că se va descoperi un vaccin care va separa sufletul și spiritul de trup, iar oamenii vor fi transformați în „automatomi” (automate sau zobie).

– În 2010, Fundația Rockefeller a publicat Scenariul pentru viitorul tehnologiei în care descriu o viitoare pandemie globală care are scopul de a avea ca rezultat implementarea controlului autoritar asupra oamenilor și este planificată să se intensifice după pandemie.

– Jocurile Olimpice de vară din 2012 au prezentat în deschidere scenariul unei pandemii de coronavirus.

– În 2013, un cercetător a prezis că în 2020 va avea loc o pandemie globală cu coronavirus. El știa acest lucru din cauza investigației personale a așa-numitelor „teorii ale conspirației”.

– Jurnalistul de investigație Harry Vox a prezis în 2014 că va fi creată o pandemie globală, astfel încât „clasa conducătoare” să poată implementa un nivel mai ridicat de control autoritar.

– În 2015, Richard Rothschild a inventat un test COVID-19, care urma să fie lansat în 2020.

– În 2017, Anthony Fauci a garantat un focar surpriză a unei boli infecțioase în primul mandat al administrației Trump.

– În 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a prezis o pandemie globală cu un virus gripal, originar din China, în zona Wuhan.

– Din nou în 2018, Institutul pentru Modelarea Bolilor a publicat un videoclip, care arată o pandemie de gripă, originară din Wuhan.

– În 2018, Bill și Melinda Gates au anunțat că în următorii ani va avea loc o pandemie globală a unui virus artificial. El susține injectarea oamenilor la nivel mondial.

– În 2019, chiar înainte de începerea pandemiei globale de coronavirus, Bill Gates a organizat un exercițiu global privind pandemia de coronavirus: Evenimentul 201.

– Tot cu puțin timp înainte de izbucnire, Consiliul Global de Monitorizare a Pregătirii a spus lumii să fie pregătite pentru o pandemie de coronavirus.

-Guvernul australian a lansat un ghid despre cum să navigați într-o pandemie de coronavirus, cu luni înainte de pandemia de coronavirus.

– Mai multe filme au descris pandemia de coronavirus cu foarte multe detalii și au menționat chiar hidroxiclorochina ca remediu.

O carte de benzi desenate produsă de Uniunea Europeană prezintă un virus care se răspândește în întreaga lume. Criza este rezolvată prin implementarea tiraniei medicale totalitare.

– Jurnalistul de investigație Anthony Patch a prezis o pandemie globală cu un virus creat de om – care va fi folosit pentru a forța umanitatea un vaccin care modifică ADN-ul.

– Dr. Carrie Madej a studiat ADN-ul și vaccinurile de zeci de ani, iar cercetările ei au arătat că planul este de a folosi vaccinul COVID-19 pentru a începe procesul de transumanism: reprogramarea ADN-ului uman.

– Ofițerul CIA Dr. John Coleman a studiat în profunzime societățile secrete și afirmă că scopul lor este depopularea pământului prin intermediul unor pandemii organizate de boli fatale, cu acțiune rapidă.

– În statul Georgia, SUA, un monument uriaș a fost ridicat în 1980 cu zece linii directoare pentru umanitate în opt limbi. Prima dintre aceste „Zece Porunci” este că omenirea trebuie redusă la jumătate de miliard de oameni. Anul acesta au fost distruse prin dinamitare, ca să dispară această mărturie pe față a planului de depopulare a lumii.

Prima „poruncă” este:

Menține umanitatea sub 500.000.000 în echilibru perpetuu cu natura.

Bill Gates a spus în timpul unei discuții TEDnoile vaccinuri pot fi folosite pentru a reduce populația lumii cu 10-15%.

– „Health Ranger”, Mike Adams, a prezis cu ani în urmă ceea ce vedem că se întâmplă acum: lansarea unei arme biologice proiectate, urmată de un mandat de vaccin, finanțare guvernamentală masivă pentru industria vaccinurilor și un vaccin care a fost dezvoltat în timp record.

– În 2020, Fundația Rockefeller a publicat un manual despre cum să creați această lume a controlului, cu un ghid pas cu pas. Ei afirmă că viața nu poate reveni la normal până când lumea nu devine „blocată” cu acest control de sus în jos din partea guvernelor autoritare.

Într-adevăr, vedem că Bill Gates și mulți alții din întreaga lume preiau imediat controlul în moduri fără precedent: prin aplicarea ID-urilor de vaccin (microcipuri care urmează să fie implantate în oameni), obligarea purtării măștilor de față, distanțare socială, blocări forțate, urmărire extremă a contactelor , si așa mai departe. Este dovedit faptul că vaccinații emit un cod MAC.

O parte a acestui control de sus în jos este cenzura extremă și de-platformarea literalmente a fiecărei voci de la medici, oameni de știință și alți experți care îndrăznesc să pună la îndoială sau să critice ceea ce se întâmplă.

– Forumul Mondial Economic a angajat peste 110.000 de voluntari care să lucreze la cenzurarea știrilor alternative de pe Internet.

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Rezumat: Pandemia a fost planificată.

  1. cristina spune:

    Ma bucur in fiecare zi cand gasesc un articol publicat de dvs. Acum exista si dovezi, si marturii, dar cei care nu vor sa creada le neaga si le considera mincinoase. Pentru ei e adevarat ce spune propaganda oficiala si nici nu vor sa auda, pentru ca le strica confortul psihologic, petrecerile si placerile lumesti. Acest lucru imi aminteste ce spunea Sfantul Efrem Sirul despre oamenii vremurilor din urma, care si de vor auzi nu vor crede si ii vor uri pe cei ce le-o vor spune, si ii va lasa Dumnezeu sa creada minciunii, pentru ca au iubit mai mult minciuna si si-au intors fata de la adevar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *