Rudolf Steiner și Bertrand Russell, profeți ai noii ere

M-am gândit să scriu un articol care să ne împrospăteze cunoștințele de istorie, mai ales acum când istoria este trecută cu vederea și ni se cere, în limbaj ecumenic, „vindecarea memorie”. „Vindecarea memoriei” este sinonimă cu ștergerea memoriei, adică să uităm de memoria sfinților martiri și mărturisitori, care s-au jertfit pentru apărarea dreptei credințe, de dragul unei „iubiri” ecumenice, pe are eu o numesc viclenie demonică.

Ecumenismul la prima vedere promovează marxismul, iar dacă privești mai atent descoperi că a fost inițiat de francmasonerie, care la rândul ei este o societate luciferică. Așadar, ecumenismul își are rădăcinile în satanism. Nu este nici o exagerare! Studiați istoria!

Lucifer a plănuit distrugerea creștinismului prin inventarea evoluționismului, promovat de Charles Darwin, și a magnetismului animal promovat de Franz Mesmer, care mai târziu avea să fie cunoscut sub numele de hipnotism. În secolul XIX au apărut o serie de mișcări și secte, precum mormonii, martorii lui Iehova, spiritismul modern, Societatea Teosofică și religia Baha`i.

Ce au în comun toate acestea? Dacă le studiezi doctrina vei descoperi că toate acestea promovau apropierea unei noi ere și un guvern mondial. Principalii promotori ai new age (noua eră) au fost Societatea Teosofică și Francmasoneria. Legăturile dintre masonerie și teosofie sunt bine documentate. În acest mediu, au apărut primele încercări de a pune bazele unor contacte ecumenice, care are ca scop principal netezirea căii pentru impunerea unei religii mondiale, alta decât cele istorice, mai pe înțeles adorarea lui Lucifer, dumnezeul masoneriei, al teosofilor și al sataniștilor.

Mă simt dator să fac o precizare. Nu cred că toți masonii știu adevăratele scopuri ale gradelor înalte. Și în masonerie sunt oameni care au intrat cu bună credință, crezând sincer în idealurile nobile afișate. Dar să nu uităm, orice inițiere modifică starea de conștiință și te pune sub controlul unor forțe nevăzute pe care nu știi cum să le controlezi, pentru că ele te controlează pe tine.

Există o întreagă încrengătură, greu de deslușit, în care găsești masoni și teosofi implicați peste tot în societate, în politică, economie, cultură, știință, religie, învățământ.

Dar să revenim la zilele noastre și la problemele cu care ne confruntăm de aproape trei ani, încercarea declanșării „marii resetări”, trâmbițată de satanistul Klaus Schwab.

Eugenistul și satanistul Bill Gates a declarat public de mai multe ori că are ca scop injectarea celor șapte miliarde de oameni cu seruri ce conțin ARNm, oxid de grafen și nanotehnologie. De ce? Oare de dragul oamenilor? Atât de mult iubește oamenii încât el a declarat că dacă „facem o treabă bună” cu vaccinarea „putem reduce populația cu 10 – 15%”. Așadar, pentru el „vaccinarea” are ca scop reducerea populației.

Nu pot să nu mă gândesc și la declarația directorului Pfizer, Albert Bourla, la una din întâlnirile Forumului Mondial Economic, care a spus că:

Cred că este ca împlinirea unui vis pe care l-am avut împreună cu echipa de conducere, când am început în 2019. În prima săptămână ne-am întâlnit, în ianuarie 2019, în California, pentru a stabili scopurile pe următorii 5 ani, iar unul din ele a fost ca până în 2023, a fost să reducem populația lumii cu 50%. Cred că astăzi acest vis a devenit realitate.

Îți vine să crezi urechilor? Directorul Pfizer, împreună cu echipa sa, au stabilit ca scop, în ianuarie 2019, cu un an înainte de anunțarea marii resetări (numită pandemie), reducerea populației cu 50%. Așadar, planul de injectare a populației cu serurile produse de Pfizer și Moderna au avut de la început ca scop reducerea populației până în 2023 cu 50%.

Asta înseamnă că toate guvernele s-au angajat în secret, pe banii contribuabililor, să susțină planul demonic de exterminare a populației. Toți acești guvernanți se fac vinovați de genocid și crime împotriva umanității. Este greu de crezut așa ceva, dar când asculți pe satanistul Klaus Schwab că a infiltrat cu oamenii său guvernele, ONG-uri și mass-media, realizezi că sataniștii conduc lumea.

Crimele făcute prin injectare sunt sacrificii rituale, închinate demonilor.

În acest context îmi aduc aminte de ceea ce spunea Rudolf Steiner (1961 – 1925), în urmă cu 100 de ani:

În viitor, vom elimina sufletul cu ajutorul medicinei. Sub pretextul „unui punct de vedere sănătos”, va fi un vaccin prin care organismul uman va fi tratat cât mai curând posibil, chiar la naștere, astfel ființa umană nu-și poate dezvolta viziunea existenței sufletului și a spiritului.

Medicilor materialiști le va fi încredințată sarcina de a scoate sufletul omenirii. Precum astăzi, oamenii sunt vaccinați împotriva feluritelor boli, la fel în viitor, copiii vor fi vaccinați cu o substanță care poate fi produsă în așa fel încât oamenii, datorită acestei vaccinări, vor fi imuni față de „nebunia” vieții spirituale. Un astfel de om ar fi extrem de inteligent, dar nu ar dezvolta o conștiință, și acesta este adevăratul scop al cercurilor materialiste.

Cu un astfel de vaccin, vă puteți face cu ușurință corpul eteric să se piardă în corpul fizic. Odată ce corpul eteric este desprins [de corpul fizic, nemai putând fi conștientizat], relația dintre univers și corpul eteric ar deveni extrem de instabilă, iar omul ar deveni robotizat, pentru că corpul fizic al omului trebuie lustruit pe acest pământ prin voința spirituală. Deci vaccinul devine un fel de forță ahrimanică [demonică]. Omul nu mai poate scăpa de viziunea materialistă [asupra realității]. El devine un materialist din constituția sa și nu mai poate crește spiritual.[1]

Așadar, Steiner ne atrage atenția că se va inventa un vaccin care va separa sufletul și spiritul de corp, iar oamenii se vor transforma în ființe robotizate, incapabile de viață spirituală.

Mi se pare că noi trăim acele vremuri în care un alt scop al injectării în masă este separarea omului de Dumnezeu, distrugerea vieții spirituale. Să fie doar o speculație? Declarațiile făcute de Bill Gates, în 2005, la Pentagon, îmi întăresc convingerea că prin injectare se urmărește separarea omului de Dumnezeu prin modificări genetice. Scopul urmărit este inhibarea unei anumite gene, numită WMAT2, responsabilă de sentimentele religioase.

Nu este de mirare, dacă ne amintim faptul că Bill Gates face parte dintr-o familie cu tradiții eugeniste și sataniste.

Să-l ascultăm în continuare pe Bertrand Russell, care afirma că:

„Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie, să producă acel tip de caracter și tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic”.

Fără să știu de această afirmație, cu mulți ani în urmă consideram că oamenilor din zilele noastre li s-a anihilat gena libertății. oamenii nu mai știi ce este libertatea ca să o prețuiască. Nici măcar nu conștientizează că sunt sclavi.

„Populația nu va cunoaște felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfecționat, fiecare guvern care a educat generații de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populație în mod eficient și sigur, fără a fi nevoie de armate și poliție… Propaganda educațională, cu ajutorul guvernului, va putea să obțină rezultate într-o singură generație. Există însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă patriotismul… O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub un guvern mondial.”[2]

Așadar, pentru controlul comportamental, printre alte mijloace, guvernele vor folosi injecțiile. Și încheie amintindu-ne că visul unei societăți științifice este guvernul mondial.

De ce este atacată religia? Pentru că este unul din pilonii noii ordini mondiale.

Îmi doresc ca cititorii acestui articol să înțeleagă că suntem într-un război duhovnicesc, în care miza sunt sufletele noastre. Îmi doresc ca preoții și ierarhii să conștientizeze faptul că susținerea injectării cu ARNm și nanotehnologie este o crimă. Îmi doresc același lucru de la politicieni, medici, juriști, polițiști și militari, să înțeleagă că susținerea injectării, promovate de guvernanție este o acțiune satanică criminală.

Cine mai are o fărâmă de credință în sufletul său nu poate să se facă părtaș la acest genocid.

Fraților, refuzați orice injectare cu otrăvuri ARNm,
refuzați identitatea digitală care vi se pregătește.
Renunțați la folosirea cardurilor bancare!
Scoateți banii din bancă și plătiți doar în numerar!

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala. Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Rudolf Steiner și Bertrand Russell, profeți ai noii ere

  1. Cristina spune:

    Parinte, eu ma gandesc ca si daca omul isi retrage economiile din banca, atunci cand se va trece la banii digitali, tot nu se va putea folosi de ei, deoarece magazinele, farmaciile, etc., nu vor primi cash. Deci cumparaturile cu cash nu se vor putea face, desi e posibil ca un timp vanzarile si cumpararile intre persoane fizice pe baza cash-ului sa mai dureze, dar nu prea mult.

    • Teodosie Paraschiv spune:

      Daca oamenii ar intelege ce li se pregateste ar actiona cum se cuvine. Identitate digitala si bani digitali inseamna sclavie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *