DOCUMENTAR: Consimțământul neinformat

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Este mai ușor să înșeli oamenii
decât să-i convingi că au fost înșelați.”
Mark Twain

Consimțământ neinformat” este un documetar ce trebuie văzut de toți cei care caută adevărul și vor să înțeleagă dimensiunile fraudei și a genocidului impus de guverne.

Eugenistul și satanistul Bill Gates vorbește cu zâmbetul pe buze de importanța injetării tuturor oamenilor de pe Planetă. Nu are nici un pic de compasiune, milă sau grijă de cei care vor suferi după urma injectării. A ucis și handicapat sute de mii de copii și nu are regrete, dimpotrivăm merge mai departe cu promovarea crimei.

Vaccinare este în sine o mare afacere, pe spinarea omenirii și distrugerea sănătății oamenilor. Tratamentele alternative și ieftine au fost interzise. Au fost discreditați toți cei care au dovedit că au vindecat oameni cu hidroxiclorochină și invercmentină, doar pentru că a spus Fauci.

Ce spune satanistul Bill Gates?

„Să luăm organisme modificate genetic și să le injectăm în brațele celor mici. Le injectăm direct în venă.”

„Atunci când luăm aceste vaccinuri, le facem foarte ieftine prin aranjarea unor volume mari, și având o relație corectă cu sectorul privat. Fundația noastră prezintă puțin peste 10 miliarde, dar cred că a avut un randament de investiție de 20:1. Deci dacă ne uităm doar la beneficiile economice, este o cifră destul de mare în comparație cu orice altceva.”

Bill Gates și Anthony Fauci sunt principalii criminali care finanțează producția de vaccinuri și campania de vaccinare la nivel mondial.

Foarte tragic când afli că doi criminali controlează industria farmaceutică și guvernele pentru a impune cu forța ca omenirea să se injecteze cu otrăvuri.

Trudeau:

„Pandemia reprezintă o oportunitate pentru o resetare.”

Injecțiile nu previn boala și nici transmiterea ei. Te injectezi doar ca să faci profit firmelor care au produs aceste injecții.

Se pare că liderii multor democrații occidentale au uitat Codul de la Nurnberg.
1. Consimțământul voluntar al subiectului uman este absolut esențial. Asta înseamnă că persoana în cauză trebuie să aibă capacitatea legală de a-și da consimțământul. Acesta trebuie să se afle într-o situație în care își poate exercita puterea liberă de alegere, fără intevenția vreunui element de forță, fraudă, înșelăciune, constrângere, supraesimere sau orice altă formă ulterioară de consimțământ sau coerciție.

Boris Jonson:

„Nu vă protejează împotriva îmbolnăvirii și nici împotriva transmiterii bolii. Așa că acum este momentul să vă faceți bosterul.

Troudeau:

„Chiar și o persoană complet vaccinată poate transmite COVID19.”

Dr. Reiner Fuellmich:

„Toți cei implicați, inclusiv medicii care vă administrează injecțiile, inclusiv cei care le comandă, inclusiv cei care profită de pe urma lor, inclusiv, desigur, guvernul care ăși împinge populația să se vaccineze, sunt toți responsabili. Acestea sunt adevărate crime împotriva umanității.”

În spatele acestei crime globale se află Klaus Schwab și prietenii săi miliardari care zboară la Davos cu avioanele lor private. Klaus Schwab a decis că va contribui la instaurarea celul de-al patrulea Reich, adică la controlul planetei de către miliardari, iar acesta este adevăratul fascism.

Klaus Schwab a declarat că nimeni nu este în siguranță până când toată lumea nu este vaccinată. „Nimeni” sunt ei elita satanică. El declară că persoanele nevaccinate sunt un pericol pentru omenire. În traducere, nevaccinații sunt un pericol pentru planul NWO al marii resetări.

Dr. Reiner Fuellmich:

„Ei se cred atotputernici, suferă de megalomanie, dar este mult, mult mai rău decât atât, pentru că sunt gata să ucidă.”

Pentru că sunt demonizați.

Pentru ce este bun vaccinul? Este bun doar pentru a face bani companiile farmaceutice.

Documentarul Consimțământ neinformat face o incursiune amănunțită în narațiunea Covid-19 – cine o controlează și cum a fost folosită frica pentru a împinge o tehnologie nouă și nedovedită de transfer de gene către și în oameni de toate vârstele.

https://rumble.com/v1lh0eh-consimmnt-neinformat-documentar-romn.html

Întrețesându-se cu povestea sfâșietoare a pierderii unui suflet, interviuri cu medici și oameni de știință, cum ar fi Dr. Robert Malone, inventatorul ARNm și epidemiologul Peter McCullough, explorează pierderea drepturilor omului în numele biosecurității și modul în care „elitele” profită de pe urma acesteia.

Povestea personală la care se revine din când în când pe parcursul filmului este cea a unui soț îndurerat, a cărui soție s-a sinucis. Aceasta a suferit o hărțuire și o intimidare neîncetată din partea colegilor și a superiorilor pentru că a refuzat să se injecteze, iar când în cele din urmă a fost trimisă în concediu fără plată, s-a sinucis.

„Divide et impera” – crearea dezbinării între oameni – este o strategie de război veche de când lumea. În timpul domniei lui Hitler, antisemitismul a fost normalizat prin intermediul propagandei în care evreii erau comparați cu „păduchii” și erau acuzați că sunt purtători de boli infecțioase. Aceeași tactică a fost folosită în timpul pandemiei Covid.

Filmul trece în revistă abandonarea masivă a jurământului lui Hipocrate de către instituția medicală, cultura nelegiuită a industriei farmaceutice și capturarea de către aceasta a agențiilor de reglementare și a mass-mediei, istoria consimțământului în cunoștință de cauză și de ce coerciția și obligativitatea încalcă acest principiu de bază al sănătății publice, leziunile provocate de vaccinuri și negarea acestora, corupția din culise care a dus la suprimarea științei și a tratamentului precoce și multe altele.

Un documentar de mare succes care prezintă minciuna Covid ca niciun altul pe care l-am văzut până acum. „Consimțământ neinformat” spune povestea modului în care prietenii, vecinii, angajatorii și familia au fost îndreptați unii împotriva celorlalți din cauza politicilor guvernamentale care demonizează indivizii pentru deciziile lor medicale.

După cum spunea Thomas Jefferson:

„Cand poporul se teme de guvern, acolo este tiranie; cand guvernul se teme de popor, acolo este libertate.”

Fără îndoială, „Consimțământ neinformat” este cel mai bun rezumat a ceea ce am trăit de la începutul pandemiei în 2020.

Filmul documentar are o durată de puțin peste două ore, așa că, stați jos, urmăriți și informați-vă.

Nu va vaccinați
chiar dacă sunteți pe cale să vă pierdeți locul de muncă.

Alegeți viața! Nu vă vaccinați!

Scenariu și regie : Todd Harris, Matador Films
Lansat : 23 iulie 2022 Canada, SUA
Traducere în română: Ionel Trandafir – septembrie 2022

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *