Farsa pandemiei a ieșit la suprafață

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Nici nu se putea altfel. Se știe că minciuna are picioare scurte, iar adevărul, mai devreme sau mai târziu, va ieși la lumină.

În urmă cu un an jumătate eram criticat în presă și de Patriarhie că predic împotriva pandemiei și a „vaccinurilor”. Am fost numit în tot felul, „taliban ortodox”, „Rasputin”, „ignorant”, „nebun” etc, pentru că am refuzat să urmez retorica oficială. La fel de virulent s-a arătat și Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, care m-a atacat direct și a cerut pedepsirea mea, pentru că am ieșit „din rând”, făcând opinie separată.

BOR reacționează dur la mesajele anti-vacciniste transmise de duhovnicul Mănăstirii Durău din Neamț și a cerut ca structura locală de care acesta aparține să îl sancționeze. „Asemenea mesaje razna la realitate, toxice. Efectul lor este unul total smintitor”, a transmis purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, Vasile Bănescu, prin intermediul unui comunicat. Călugărul Teodosie Paraschiv le-a spus enoriașilor că vor fi controlați prin cipurile din vaccin și dacă se imunizează își vor semna condamnarea la moarte, scrie Reporter de Iași, care publică și o înregistrare cu acesta.[2]

Antuci eram adept al teoriei conspirației, acum însă adevărul a ieșit la lumină. De fapt era și atunci la vedere, dar doar pentru cei trezi și nehipnotizați. Totul a fost la vedere!

El afirma în octombrie 2021:

„Cei care susțin antivaccinismul în biserică se autodescalifică teologic, cultural și moral”[1]

L-aș întreba acum, cine s-a autodescalificat teologic, cultural și moral?

Dar iată că adevărul iese la lumină, mai întâi cu otrăvurile numite „vaccinuri”, iar acum cu războiul psihologic care s-a dus împotriva populației, pentru a induce frica și a determina oamenii să accepta măsurile diabolice luate de guverne, în mod concertat și bine sincronizat.

Ministrul Sănătății din Regatul Unit admite că a folosit terorismul psihologic prin eliberarea „variantelor”

Accesați versiunea online pentru a vedea toate referințele, dovezile și multe mai multe informații despre această descoperire șocantă a mesajelor text guvernamentale extrem de tulburătoare.

„Când vom implementa următoarea variantă? Înspăimântăm pantalonii tuturor.”

Acestea sunt cuvintele exacte ale fostului secretar de stat pentru sănătate și asistență socială al Regatului Unit, Matt Hancock. El comunica cu Damon Poole, consilier special pentru mass-media al Departamentului de Sănătate. Vedeți mai jos capturi de ecran ale mesajelor WhatsApp:

Hancock i-a trimis lui Poole un mesaj despre cum „i-ar speria pe toți pantalonii cu noua tulpină”, la care Poole a răspuns:

Da, asta va aduce o schimbare adecvată a comportamentului”.
„Când vom implementa noua variantă”, a întrebat Hancock, dar Poole a fost atent:
„M-am gândit mai mult la asta și cred că trebuie să fim mai precauți”.
„Cred că merită să faci puțin pentru a nu se scurge în partea de sus”.

La o săptămână după această comunicare în cadrul guvernului Regatului Unit, varianta a fost într-adevăr implementată, pentru a „înspăimânta pe toată lumea” și „a obține o schimbare adecvată a comportamentului”.

Fișierele despre lockdown

Ziarul britanic The Telegraph a obținut peste 100.000 de mesaje WhatsApp trimise între miniștri, oficiali și alții. Ele sunt eliberate publicului ca The Lockdown Files.

Aceste mesaje arată modul în care guvernele folosesc tactici de sperietură pentru a forța conformare și pentru a trece prin restricții și închidere.

Acest lucru a fost dezvăluit anterior de Brian Gerrish, jurnalist de investigație și redactor principal al UK Column. Pe 5 februarie 2022, a depus mărturie în fața unui Mare Juriu, împreună cu unul dintre cercetătorii săi experți, Debbie Evans, care a fost consilier guvernamental la Departamentul de Sănătate din Regatul Unit. Ei au dezvăluit documente care arată cum guvernele folosesc psihologia aplicată și hipnoza pentru a crea frică și anxietate în populație, cu scopul de a-și schimba comportamentul.

Într-un document guvernamental numit „SAGE / SPI_B C0VID Team Minutes” citim următorul paragraf:

2. Amenințare percepută: un număr substanțial de oameni încă nu se simt amenințați personal; (…) Nivelul perceput de amenințare personală trebuie crescut în rândul celor care sunt mulțumiți, folosind mesaje emoționale puternice.

Cu alte cuvinte, este nevoie să se intensifice agitația fricii, pentru a convinge populația să respecte toată tirania guvernamentală. Acest lucru a fost confirmat de o înregistrare video scursă a întâlnirii Zoom a unui oficial guvernamental african, care a spus personalului său:

„Trebuie să creștem numărul deceselor din cauza C0VID pentru a prelungi blocajele.”

Aceste imagini scurse pot fi văzute în documentarul BUSTED – Media Crimes Exposed. În acel videoclip puteți vedea, de asemenea, un director tehnic al CNN recunoscând unui jurnalist sub acoperire de la Project Veritas, că afișează în mod deliberat decesele COVID pentru a crea frică în populație.

https://stopworldcontrol.com/media/

Distribuie acest lucru pe scară largă!

Aceste informații sunt extrem de eficiente pentru a trezi oamenii la ceea ce se întâmplă.
Vă rugăm să o împărtășiți în orice mod puteți.
Accesați versiunea online, pentru a utiliza butoanele de partajare a rețelelor sociale și postați-o pe toate platformele dvs. Sau copiați și lipiți această adresă URL: [https://stopworldcontrol.com/media/]

“When do we deploy the new variant? We frighten the pants of everyone.” – British Government

Concluzia este că toți oficialii care au propagat și menținut acest război împotriva populației se fac vinovați de crime împotriva umanității. Inclusiv cei de la noi din țară se fac vinovați de aceste crime, în frunte cu teroristul și satanistul Raed Arafat. Alături de el un al vinovat principal este Radu Tudor, care a primit sume importante pentru a promova minciuna pandemiei prin mass-media.

Aceeași vină o poartă și BOR care nu a avut curajul să se delimiteze ferm și public de acest plan diabolic de exterminare a populației prin injectare cu ARNm, oxid de grafen, nano-tehnologie și alte otrăvuri. Deși în ianuarie 2021 am trimis un raport de informare asupra acestui plan.

Acum, aveți grijă! Să nu vă mai lăsați păcăliți când veți auzi de noua pandemie pe care au planificat-o. Indiferent ce va fi, NU VĂ MAI SUPUNEȚI CA OILE!

REFUZAȚI ORICE RESTRICȚII IMPUSE DE ACESTI AGENȚI AI SATANEI!
EXISTĂ DESTULE DOVEZI CĂ PLANUL ACESTA DE EXTERMINARE A POPULAȚIEI ESTE DEMONIC!

ȘI ATENȚIE! NU ACCEPTAȚI IDENTITATEA DIGITALĂ!

Bibliografie

[1] Europa Liberă România
[2] Digi24.ro

Print Friendly, PDF & Email
Acest articol a fost publicat în COVID, Marea Resetare, noua ordine mondiala și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Farsa pandemiei a ieșit la suprafață

 1. cristina spune:

  Multumesc, Parinte, pentru informatii. Putini sunt oamenii care au curajul de a marturisi public. Toata stima, admiratia si respectul pentru Sfintia voastra ! Tot nu s-a revenit asupra deciziei de a sluji ?

  • Teodosie Paraschiv spune:

   Am slujit mereu si slujesc in continuare, doar ca am fost trecut in concediu fara plata pentru un an. 🙂

 2. cristina spune:

  Imi pare foarte rau pentru aceasta sanctiune nedreapta . Referitor la slujire, asa am inteles eu din videoclipul D-nei Av. Iulia Medelean, cand va promovat cartea, ca ati fost oprit sa mai slujiti Sfanta Liturghie, ceea ce mi se pare mult mai dureros decat sanctiunea pecuniara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *